robertd Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 jak w temacie szukam delikatnego kija okoniowego moge przeznaczyc okolo 500 pln stad moje pytanie odnosnie tej wedki czy ktos lowil i jak wrazenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesoływędkarz Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Nikt się jeszcze nie wypowiedział to może ja zacznę. Jestem pozytywnie zaskoczony po 2 sezonach wędkowania tym kongerem. WykonanieBrak nadlewów lakieru, prosto zamontowane przelotki, dobrej jakości korek, ciekawy design, omotki z wstawkami z nici w kolorze srebrnym Jest to wędka o akcji wklejanki, która jednak wklejki nie posiada. Właśnie takiego rozwiązania szukałem. W moje oczekiwania trafiła w 100%. Szczytówka bardzo delikatna nadająca się do wędkowania metoda bocznego troka jeśli ktoś lubi. Jest na tyle delikatna, że zadowalająco ładuje kaitechy na główkach 3,5 g. Główki 5g + kaitech to już poezja przy oddawaniu rzutu i prowadzeniu przynęty. Odczucia podczas wędkowania są na wysokim poziomie, Każdy kontakt przynęty z dnem jest wyraźnie wyczuwalny w ręku a brania okonia po prostu nie da się przegapić. Wędka dobrze trzyma rybę, nawet najmniejsze szalejące okonie zacięte za przysłowiową skórkę można wyholować. Szczupak 50 cm nie stanowi dla wędki problemu, pięknie wówczas pracuje po sam dolnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi