Kaskader Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Dzisiaj przyszedł mi nowy kijek ze sklepu. Phoenix white crow. W miejscu gdzie łączy się insert/uchwyt kołowrotka z pianką nie ma kleju. Podczas pracy wyczuwam tam luz. Czym to podkleić? Nie chce mi się tego odsyłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Daj fotkę będzie łatwiej ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 16 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Dadaje fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Wyglada na to że fore jest za długi - niedokładnie przycięty do uchwytu i dlatego nie przylega idealnie.Moim zdaniem najlepiej było by go zdjąć, przyciąć i dopiero wtedy przykleić dopasowany.Na zdjęciu miejsce które wg mnie nalezało by nieco obciąć - pewnie mniej więcej +- 1mm: Możesz zakleić szczelinę żywicą ale cieżko to będzie zrobic idealnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 17 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Szczelinka powstala na skutek wugiecia przezmnie kija. Normalnie jej nie widac. Zrobilem tak, żeby było widać brak kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Jeśli tak to weź dowolny dwuskładnikow klej (a najlepiej bezbarwny) i podklej powierzchnie... jeśli pianka odchodzi od blanku to podważ ją lekko, z wyczuciem i przyklej ja równiez do blanku...Kleje: polecam UHU 300, może być poXipol, na upartego kropelka też powinna dać radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 A nie prościej oddać kijek na gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 A nie prościej oddać kijek na gwarancji?A czym łowić? Nie każdy ma 15 wędek i 12 kołowrotków jak TY . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Józiu, ja obecnie mam cztery kije i trzy kołowrotki...Ogarnę od 0,5g do 300g i więcej mi nie potrzeba???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 A czym łowić? Nie każdy ma 15 wędek i 12 kołowrotków jak TY .O! Znalazł się adwokat, co ma 3 wędki... (^_-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 21 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Dzisiaj bylem pierwszy raz z kijem na rybach. MASAKRA. o ile Ja zobaczyłem tylko problem z z brakiej kleju kumpel podczas.ogladania kija dostrzegl inne wady. I tak: pdzelotka szczytowa obesrana jakims klejem., nie wiem... wyglada jak by odpadala i ktos silikonem dokleil, 2 przelotka od szczytu to samo... porażka. Dzwoniłem dzisiaj do phoenixa, chlopaki mowili że wymienią... zobaczymy bo już kijek byl na rybach... tak czy siak nie spodziewałem się takiej lipy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 21 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 ChociaŻ szczerze mówiąc to się tak zraziłem, że chyba będę wołał zwrot kasy bo noe zaryzykuje chyba znowu. Co jak co ale odsyłanie kija też swoje kosztuje. Wole dopłacic i kupić coś innego. Zawiodłem się a szkoda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi