Robert Crocker Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Będę niebawem we Wrocku na kilka dni. Co warto zobaczyć ? Coś o czym nie piszą przewodniki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 (edytowane) Wrocławską ber-zę. Slums na dzielnicach. Buspasy oraz korki na mieście. Ponad to szalejące hulajnogi elektryczne na chodnikach. Wyspę słodową zwłaszcza od piątku do niedzieli wieczorem, niezłe cyrki a i czasem gołą dupę możesz zobaczyć jak laska wypina pod drzewem...mogę być Twoim przewodnikiem. Edytowane 17 Września 2019 przez woblery L.E. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 A na ryby se pójdź , nie słyszałem aby jakiś "przewodnik" to polecał a na pewno warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Proponuje, ZOO, Pergolę koło iglicy wraz z pokazem fontanny z laserami, rynek, ostrów tumski, rejs stadkiem jak jeszcze pływają, SKAY TOWER - taras widokowy jak będzie pogoda, No i wyprawę na ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 17 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 A jakieś fajne miejsce z nieoczywistą kuchnią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azhek Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Browar 100-mostów. Piwko pycha, a jedzonko dobre i nieszablonowe. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Mogę Ci polecić dobra restouracyjke ( ale droga ) dość odległa od rynku - ale serwują zaje fajną wołowinkę z truflami i makaronem. oraz mega dania z owoców morza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 17 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Dawaj adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 17 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Może dzieje się coś ciekawego w ten weekend we Wrocku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Poszedł PRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 A tylko nie daj się namówić do hydropolis- jak dla mnie szkoda kasy i przereklamowane.Nie wiem jak Kolejkowo na świebodzkim - może ktoś był niech się wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Zerknij TUhttps://www.wroclaw.pl/go/zestawienia/wroclaw-na-weekend-20-22-wrzesnia-2019-r-wydarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 27-29.09 będzie ostatnia edycja Gastro Miasto - pod chmurką na placu Społecznym bedzie wiele dobrych foodtracków i stanowisk lokalnych knajp. warto. jeśli chodzi o jedzenie w knajoie- zrób rezerwację w Nafta Neo Bistro. zdecydowanie warto. rezerwować trzeba z dużym wyprzedzeniem, zwłaszcza w weekendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 26 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Byłem 4 dni. Wróciłem. Podobało się. Dobre żarełko " U Gruzina " i o dziwo w "Spiżu". Na szybko smacznie w "Shrimp House" i "Panczo". Najlepiej jeździć chyba Uberem. Ogólnie zaliczyłem w 3 dni 3 imprezy z fajnym Stand upem plus trochę zwiedzania. Jak kto lubi muzea to Narodowe musowo musi odwiedzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 A na rybach byłeś? Rzekę widziałeś? Jedną, dwie , trzy, cztery, pięć, sześć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 26 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Ja w ogóle w tym roku ryby odpuściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 To może być wyleczalne ale może i być zaraźliwe, dobrze, że się nie spotkaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Będę niebawem we Wrocku na kilka dni. Co warto zobaczyć ? Coś o czym nie piszą przewodniki ...Przewodniki nie piszą o tym, że we Wrocławiu są najpiękniejsze dziewczyny... Powaga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 26 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Przewodniki nie piszą o tym, że we Wrocławiu są najpiękniejsze dziewczyny... Powaga!Najpiękniejsze są we Lwowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Najpiękniejsze są we Lwowie Bo teraz te ze Lwowa wszystkie są we Wrocławiu ! Podnoszą nasze pkb znaczy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi