Skocz do zawartości

Pilne - Pomoc dla Janusza @Woblery z Bielska

milupa

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie wróciłem z wizyty od Janusza . Sytuacja na chwilę obecną nadal jest poważna. Lewa strona całkowicie wyłączona z funkcjonowania. Narazie brak informacji kiedy rozpocznie się rehabilitacja. Janusz dostaje mocne leki , jest ospały ale kontaktuje normalnie i można z Nim porozmawiać- odpowiada pół zdaniami . Pogadaliśmy o rybach , planach na kolejne wspólne wyjazdy . Janusz się nie poddaje i twierdzi że raz z tego wyszedł to i uda się ponownie ???? Czekamy teraz na zielone światło odnośnie rehabilitacji . Jeżeli ktoś będzie chciał odwiedzić Janusza to dzisiaj przenoszony będzie do sali nr 23 .

• Like 12

Cześć.

Od dawna jestem kolegą Janusza, spędziliśmy nad wodą wiele wspaniałych chwil, odwiedzam Go i mam kontakt z jego Rodziną. W trakcie dzisiejszych odwiedzin przekazałem Mu wasze życzenia powrotu do zdrowia. Tak pozytywny odzew na apel o pomoc, bardzo podnosi na duchu i jestem przekonany, że doda mu sił w walce z chorobą. Janusz bardzo się ucieszył, prosił aby wszystkich pozdrowić i powiedział, że podziękowania napisze samodzielnie jak tyko wróci do formy. Mimo swojego stanu zdrowia, jest w dobrej formie psychicznej a to bardzo ważne. Jestem dobrej myśli, to twardy zawodnik;)  W jego imieniu bardzo dziękuję za dobre słowa i pomoc materialną, na pewno będzie potrzebna.

Pozdrawiam

Sławek Harat

• Like 20

Pozdrowienia od Janusza dla Was wszystkich. Janusz bardzo dziękuje za okazane wsparcie i pomoc. Dzisiaj był już dużo lepszy kontakt . Nadal jest bardzo ciężko ale Janusz to twarda sztuka i się nie poddaje. Podobno były już próby

siadania na wózek ????????

• Like 9

Przekazuję Wam wiadomość

Dla wszystkich ktorzy interesuja sie zdrowiem Janusza, dziękujemy za wsparcie finansowe i duchowe. Czuje się już lepiej, jest rehabilitowany i w połowie przyszłego tygodnia ma zostać przewieziony do placówki rehabilitacyjnej. Czeka go jeszcze ciężka praca nad sobą. Serdecznie dziękuję wszystkim za wsparcie i życzliwość. Siostrzenica Natalia z rodziną

• Like 18

Rozmawiałem dzisiaj z Januszem, przekazałem Wasze życzenia powrotu do zdrowia i pozdrowienia. Janusz dziękuję Wam za nie i za wsparcie jakie otrzymał. Rehabilitacja już trwa ale zapowiada się na długotrwały proces, więc każde wsparcie się przyda.

• Like 14

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...