Skocz do zawartości

Pilne - Pomoc dla Janusza @Woblery z Bielska

milupa

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma władzy w kończynach i kręgosłupie?jeżeli działa cokolwiek to od tego trzeba zacząć...idzie zima będzie tylko trudniej(nieużywane mięśnie wysychają-przykurcze).Póki jest oddech warto próbować utrzymać fizjologiczne.

Twórca powinien odtworzyć przy pomocy tego co do dyspozycji zostało-jedyna droga co próbuję uświadomić...tylko własna praca da efekt(jego zadanoem jest szukać rozwiązania małych problemów).

To nie polemika, jeśli niewłaściwe to proszę usunąć.

• 9 miesięcy temu...

Witam

Czy ktoś wie jak się trzyma Janusz?

Pozdr

M

Część,

Sytuacja praktycznie bez zmian, nadal jest głodny rozmów z kolegami i chętnie porozmawia.

Zdrowotnie sytuacja wygląda stabilnie, niestety. Mimo szczerych chęci do ćwiczeń i rehabilitacji Janusz nie ma szansy na zwiększenie ich ilości.

Wysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu Tapatalka

• Like 3

W sierpniu, podczas mojego urlopu, byłem z Januszem na rybach. Pięknie gryzły grube okonie, więc zadzwoniłem do niego i ponad pół godziny opowiadałem mu co się dzieje. Oczywiście były i inne tematy i Janusz zaserwował jakiś kawał udzielił kilka rad na bieżąco. Teraz może już odbierać fotki to mu wysłałem kilka obrazków z naszych łowów.

Tak jak pisze Piotrek, stan bez zmian choć po ostatnim zabiegu odpadły mu pewne problemy, ale jeszcze sporo pracy i cierpliwości potrzebuje. Najważniejsze, że jest dobrej myśli.

• Like 18

• 1 miesiąc temu...

Tym razem to Janusz zadzwonił do mnie i "zabrał" mnie do szpitala. Poopowiadał jak to tam wygląda ... brrrr!!!

Nikt z nas tego nie chce.

Ale jak to Janusz to on opowiedział mi dowcip:

Przychodzi ksiądz do szpitala, rozmawia z chorymi, spowiada. Jeden z ciężej chorych pacjentów pyta

- proszę księdza, jak to będzie po śmierci?

- synu, przyjdzie pielęgniarka i zmieni pościel.

... jest nieźle!!! :D  :D  :D

• Like 14

• 3 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...

Panowie, Janusz poprosił mnie dzisiaj żebym w jego imieniu zadał poniższe pytanie:

Czy znajdzie się na forum osoba która ma kontakty w polityce, konkretnie chodzi mu o kontakt z jakimś politykiem który byłby gotów interweniować w jego sprawie?

Więcej szczegółów poda Janusz przez telefon.

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

W wigilię wigilii (bo wiadomo, że jutro to zadyma i można zapomnieć) złożyłem życzenia świąteczne Januszowi w imieniu nas wszystkich (zadzwońcie do niego. On potrzebuję takiego zawracania głowy i rozmów o dupie Maryny). 

https://jerkbait.pl/topic/18800-woblery-z-bielska-wspomnienie-o-januszu-sikorze/?p=3254183

Edytowane przez Friko
  • Like 8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...