Skocz do zawartości

Pilne - Pomoc dla Janusza @Woblery z Bielska

milupa

Rekomendowane odpowiedzi

Rozmawiałem dziś z Januszem,nie jest w zbyt dobrej formie,ale wypowiada się już bardzo zrozumiale i chyba wszystko jest na dobrej drodze ,aby było jeszcze lepiej. Obiecał,że nigdy się nie podda i będzie walczył z całych sił. Ma dobrą opiekę i ogromne wsparcie wśród bliskich.

Prosił aby podziękować wszystkim za wsparcie i jak to określił "dobre myśli".

Jeśli ktoś posiada do Janusza nr, telefonu to prosiłbym o kontakt z Nim , bo jak to określił "w szpitalu jest bardzo nudno" więc na pewno się ucieszy z każdej rozmowy!

• Like 18

Macie pozdrowienia od Janusza, jutro ma zostać przewieziony do ośrodka rehabilitacyjnego. Teraz zacznie się intensywna praca żeby powrócił do sprawności, więc nasze wsparcie będzie tu potrzebne.

Co do telefonu to nadal jest poszukiwany, oczywiście można by kupić ale każdy grosz pójdzie na rehabilitację bo zdrowie jest ważniejsze.

• Like 7

Janusz chociaż poważnie chory jest w miarę dobrej kondycji.

Dziś pierwszy raz go postawili na nodze nad którą ma władzę.

Kontakt z nim jest przyjemny chociaż ciut powolny... no ale w końcu skończył 19 lat chłopak.

Każda pomoc jest barrrdzo potrzebna.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

• Like 5

Rozmawiałem wieczorem z Januszem, dziś zmienił swoje miejsce pobytu, przewieziono go do Domu Pomocy. Niestety nie jest w stanie na razie samodzielnie funkcjonować i potrzebuje stałej opieki, stąd decyzja o domu pomocy.

Ma mieć tam zapewnioną rehabilitację i do tego dodatkowe ćwiczenia.

Pozdrawia Was serdecznie i dziękuję za wsparcie.

• Like 9

Wczoraj dzwoniłem do Janusza, rozmawia bardzo sprawnie. Niedługo ma zacząć rehabilitację. Jest już w placówce, która umożliwia wejście rehabilitantów "z zewnątrz". Prosił by Was wszystkich pozdrowić. Może niedługo sam zawita na forum :) Trzymajmy kciuki  :good: 

• Like 9

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...