deridun Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Nie ma władzy w kończynach i kręgosłupie?jeżeli działa cokolwiek to od tego trzeba zacząć...idzie zima będzie tylko trudniej(nieużywane mięśnie wysychają-przykurcze).Póki jest oddech warto próbować utrzymać fizjologiczne.Twórca powinien odtworzyć przy pomocy tego co do dyspozycji zostało-jedyna droga co próbuję uświadomić...tylko własna praca da efekt(jego zadanoem jest szukać rozwiązania małych problemów).To nie polemika, jeśli niewłaściwe to proszę usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Myślisz o czymś zbliżonym https://www.medonet.pl/zdrowie,cwiczenia-izometryczne---zasady--rodzaje--efekty,artykul,1730150.html ??? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Izometryczne,izotoniczne,masaż,odzież-wiele warstw długi rękaw i nogawka.Co się da.Wyłącznie gotowane,regularne posiłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 ...pięknie tutaj wszystko opisałeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 (edytowane) WitamCzy ktoś wie jak się trzyma Janusz?PozdrM Edytowane 21 Sierpnia 2021 przez Melanzyk 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 WitamCzy ktoś wie jak się trzyma Janusz?PozdrMCzęść, Sytuacja praktycznie bez zmian, nadal jest głodny rozmów z kolegami i chętnie porozmawia.Zdrowotnie sytuacja wygląda stabilnie, niestety. Mimo szczerych chęci do ćwiczeń i rehabilitacji Janusz nie ma szansy na zwiększenie ich ilości. Wysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu Tapatalka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 W sierpniu, podczas mojego urlopu, byłem z Januszem na rybach. Pięknie gryzły grube okonie, więc zadzwoniłem do niego i ponad pół godziny opowiadałem mu co się dzieje. Oczywiście były i inne tematy i Janusz zaserwował jakiś kawał udzielił kilka rad na bieżąco. Teraz może już odbierać fotki to mu wysłałem kilka obrazków z naszych łowów.Tak jak pisze Piotrek, stan bez zmian choć po ostatnim zabiegu odpadły mu pewne problemy, ale jeszcze sporo pracy i cierpliwości potrzebuje. Najważniejsze, że jest dobrej myśli. 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Tym razem to Janusz zadzwonił do mnie i "zabrał" mnie do szpitala. Poopowiadał jak to tam wygląda ... brrrr!!!Nikt z nas tego nie chce.Ale jak to Janusz to on opowiedział mi dowcip:Przychodzi ksiądz do szpitala, rozmawia z chorymi, spowiada. Jeden z ciężej chorych pacjentów pyta- proszę księdza, jak to będzie po śmierci?- synu, przyjdzie pielęgniarka i zmieni pościel.... jest nieźle!!! 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Poszło. Zdrowia dla Janusza i cierpliwości dla Rodziny.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Dzisiaj rozmowa z Januszem dotyczyła jego stanu psychicznego i fizycznego i można powiedzieć ogólnie, że jest dobrze A w szczegółach ... opowiedzieliśmy sobie kilka świńskich, publicznie niedopuszczalnych kawałów!!! 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Panowie, Janusz poprosił mnie dzisiaj żebym w jego imieniu zadał poniższe pytanie: Czy znajdzie się na forum osoba która ma kontakty w polityce, konkretnie chodzi mu o kontakt z jakimś politykiem który byłby gotów interweniować w jego sprawie? Więcej szczegółów poda Janusz przez telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zadzwonię Janusza dopytam o szczegóły 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 A może lepiej zainteresować sprawą Janusza media ? Prasę, nawet tabloidy, mające ponoć działy interwencyjne... ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 W zeszłym tygodniu, rozmawiałem na temat Janusza z pewnym posłem (licząca się postać z "totalnej opozycji"). Obiecał, że zadzwoni do Janusza a co dalej ...?mam nadzieję, że coś się wydarzy 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Siedzi.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Zadzwoniłem dzisiaj z podwójnymi imieninowo-urodzinowymi życzeniami do Janusza. Pogadaliśmy jak zwykle a na koniec był tradycyjny kawał od Janusza Przekazałem życzenia od nas. Janusz wszystkich pozdrawia 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 (edytowane) W wigilię wigilii (bo wiadomo, że jutro to zadyma i można zapomnieć) złożyłem życzenia świąteczne Januszowi w imieniu nas wszystkich (zadzwońcie do niego. On potrzebuję takiego zawracania głowy i rozmów o dupie Maryny). https://jerkbait.pl/topic/18800-woblery-z-bielska-wspomnienie-o-januszu-sikorze/?p=3254183 Edytowane 10 Stycznia przez Friko 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi