Skocz do zawartości

biorę udział w konkursie - może ktoś pomoże ;)

bongo

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy Koledzy, 
jako DJ amator i wielki fan muzykii reggae, oraz kolekcjoner płyt winylowych zrobiłem miks i wysłałem na konkurs.
Nagrodą jest zagranie na festiwalu w Gdańsku z "gwiazdami" polskiej i zagagranicznej sceny sound systemowej.

Pierwszy etap przeszedlem które weryfikowało jury. Drugi etap to klasyczne wołanie o lajki.

Jak byście mogli to zostawcie proszę serce ( jest za dwa punkty) pod miksem Blizna Terror w komentarzu numer 7.

https://www.facebook.com/Moonshine.Rec/photos/gm.442315006493445/2624792224206135/?type=3&theater

Zapraszam oczywiście do odsłuchania miksu. 100 % nagrany z vinyla na setkę. (taka poza wędkarska zajaweczka)

Dla Was to jedno kliknięcie, a dla mnie możliwość zagrania np z Channel One Sound System ;)

Mam nadzieję, że nie naruszam regulaminu i nie dostane po łapach od Moderatorów. 

Pozdrawiam, 

Wiktor

Edytowane przez WiktorK
  • Like 1

WiktorK, zastanowiłeś się na swoim postępowaniem ? Czy uważasz, że jest uczciwe w stosunku do innych uczestników konkursu ? Konkurs chyba powinien wygrać ten kto jest najlepszy a nie ten  kto nazbiera najwięcej "żebrolajkków" od osób, które w żaden sposób nie są zainteresowane taka muzyką......

• Like 1

Cześć Andrzej, dzięki za komentarz. Zastanawiałem się. Jest to forma zabawy. Każdy kto w tym bierze udział tak postępuje. Na tym etapie konkursu nie wygra ten kto lepszy tylko ten kto robi lepszy marketing. Bo same miksy były już oceniane w etapie poprzednim.  Nieuczciwe by było gdybym w agencji reklamowej kupił 1000 lajków. A ja o nie grzecznie proszę. Chcesz, pomożesz, zagłosujesz, nie chcesz to nie.

Jeśli badasz już tak zasady uczciwości, to zwróć uwagę na odsluchy na serwisie mixcloud mojego miksu a tych z ktorymi konkuruje, u mnie ilość lajkow pokrywa sie z iloscia odsluchów ( i nie ja sluchalem tego ponad 200 razy) natomiast u innych ilość odsłuchow jest znacznie mniejsza niż ilosc polubień.

Pozdrawiam,

W.

• Like 3