bongo Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 (edytowane) Drodzy Koledzy, jako DJ amator i wielki fan muzykii reggae, oraz kolekcjoner płyt winylowych zrobiłem miks i wysłałem na konkurs.Nagrodą jest zagranie na festiwalu w Gdańsku z "gwiazdami" polskiej i zagagranicznej sceny sound systemowej.Pierwszy etap przeszedlem które weryfikowało jury. Drugi etap to klasyczne wołanie o lajki.Jak byście mogli to zostawcie proszę serce ( jest za dwa punkty) pod miksem Blizna Terror w komentarzu numer 7. https://www.facebook.com/Moonshine.Rec/photos/gm.442315006493445/2624792224206135/?type=3&theater Zapraszam oczywiście do odsłuchania miksu. 100 % nagrany z vinyla na setkę. (taka poza wędkarska zajaweczka) Dla Was to jedno kliknięcie, a dla mnie możliwość zagrania np z Channel One Sound System Mam nadzieję, że nie naruszam regulaminu i nie dostane po łapach od Moderatorów. Pozdrawiam, Wiktor Edytowane 17 Września 2019 przez WiktorK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paanda Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Serduszko poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Dobra muza, serduszko się należy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 18 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Dzięki Koledzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Nie me gusta po odsłuchaniu kilku początkowych minut ale serducho poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 18 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Dzięki Arek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Klik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 18 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 głosowanie trwa do 26 września, to kawał czasu i ciągle walcze, chociaz depczą mi po pietach ale wierze w siłę forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 WiktorK, zastanowiłeś się na swoim postępowaniem ? Czy uważasz, że jest uczciwe w stosunku do innych uczestników konkursu ? Konkurs chyba powinien wygrać ten kto jest najlepszy a nie ten kto nazbiera najwięcej "żebrolajkków" od osób, które w żaden sposób nie są zainteresowane taka muzyką...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 20 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Cześć Andrzej, dzięki za komentarz. Zastanawiałem się. Jest to forma zabawy. Każdy kto w tym bierze udział tak postępuje. Na tym etapie konkursu nie wygra ten kto lepszy tylko ten kto robi lepszy marketing. Bo same miksy były już oceniane w etapie poprzednim. Nieuczciwe by było gdybym w agencji reklamowej kupił 1000 lajków. A ja o nie grzecznie proszę. Chcesz, pomożesz, zagłosujesz, nie chcesz to nie. Jeśli badasz już tak zasady uczciwości, to zwróć uwagę na odsluchy na serwisie mixcloud mojego miksu a tych z ktorymi konkuruje, u mnie ilość lajkow pokrywa sie z iloscia odsluchów ( i nie ja sluchalem tego ponad 200 razy) natomiast u innych ilość odsłuchow jest znacznie mniejsza niż ilosc polubień. Pozdrawiam,W. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Poleciało serducho ???? odsłuchanego pobieżnie ale wpada w ucho. Jeszcze będzie czas żeby całości wysłuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100bass Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Wow, wśród wędkarzy chyba niewielu jest fanów trójkolorowych brzmień, czy raczej wśród fanów reggae chyba jest niewielu wędkarzy Serducho wcale nie na wyrost One Love Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 21 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Koledzy, serdecznie dziekuje???? 100bass staram sie jakos laczyc te pasje od wielu lat☺ big up! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 No i masz następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 22 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Dzięki chłopaki! Obecnie jestem do tyłu ale glosowanie sie nie skonczylo, walka trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 25 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 konkurs się jeszcze nie skończył, jak ktos ma chęć pomóc, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Ode mnie poszło jakiś czas temu, ale podbiję temat może "napykamy" te 80 głosów do jutra ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Zapodałem kolejne serducho jakoś chyba wczoraj z fejkowego konta na FB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 25 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 głosowanie do jutra do 13.00 ale tak odjechali że szanse marniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 27 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 glosowanie zakończone. Konkurs nie wygrany dzięki za pomoc koledzy! Temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100bass Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Zatem powodzenia następnym razem. Do zobaczenia nad wodą, lub na ORF 2020 [emoji846] Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100bass Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 A więc jednak się zakwalifikowałeś BRAWO, gratulacje, zasłużyłeś [emoji846] Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi