Adrian Tałocha Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 To i ja dorzucę na aukcję mój najbardziej fartowny wobler sumowy salmo executor 12 gfp, już nie produkowany, ten egzemplarz przyprowadził kilkanaście wąsów w ubiegłym roku. Proszę o przerzucenie. Jeśli zwycięzca będzie chciał zamienię na nówkę nie śmiganą. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 20zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 30zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 19 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Panowie wiecie jak jest z woblerami miałem kilka egzemplarzy ten łowił ponadprzeciętnie na naszym krakowskim odcinku. Wolno prowadzony z kijem do dołu pokazuje na co go stać. Większość ryb po ataku z wyskokiem drobnicy udawało mi się nim zdjąć. Podbijać stawkę dla Janusza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 40 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 50 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 22 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 (edytowane) Kończymy o północy. Następnie zwycięzcę proszę o przesłanie pieniędzy na konto podane w aukcji dla Janusza oraz podesłanie danych do wysyłki. Edytowane 22 Września 2019 przez Adrian Tałocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 23 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Korol dziękuję za wsparcie akcji i zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Pieniądze na koncie, dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi