rapa10 Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Witam wszystkich czy ktoś miał do czynienia z tym młynkiem czy jest wart swojej ceny z jakieś podpowiedzi z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Ja mam wersję gold 1000. Za mało jeszcze kręcony żeby coś więcej powiedzieć. Tylko że w tych pieniądzach to bym brał Tsurinoya Jaguar. Mam porównanie bo mam oba. Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 (edytowane) Mam nowego Jaguara do opylenia. Edytowane 19 Września 2019 przez Darek64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Jakiej wielkości? I co ci nie pasuje że do sprzedania? Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Za dużo pali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Jakiej wielkości? I co ci nie pasuje że do sprzedania? Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu TapatalkaRozmiar 3000,stopka nie pasuje do uchwytu Delfin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi