godski Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Co Wy na to ? Bo mnie na razie mowę odjęło. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=23bgBBfLIuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 ...sugerujesz abym to oglądał przez pół godziny?! ...sraka!!! 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 ???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Masz racje Robert,- to nowa wersja rozwolnienia, jej nowoczesnosc polega na tym ze wylatuje gora zamiast dolem.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 "Ostatnia moja deska ratunkuTo list napisać do „Jestem”Tutaj Team Pleciona, pełen szacunkuPoradźcie, bo wpadniemy w depresję" Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 ot co, dzikus dał się oswoić i karmią go teraz z ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 ...sugerujesz abym to oglądał przez pół godziny?! ...sraka!!! Nic nie sugeruję. Po 5 minutach miałem dość ale z przyczyn poznawczych zmusiłem się do obejrzenia całości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 ja prdl 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Nic nie sugeruję.Po 5 minutach miałem dość ale z przyczyn poznawczych zmusiłem się do obejrzenia całości.Masz chłopie gigantyczny układ immunologiczny!!! Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Proponuję zmienić kanał https://www.youtube.com/watch?v=gW1xqldG8y0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Oglądać to o plecionie czy nie?!?! Bo jak lipa to szkoda mi czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Hubert! Q...a !!! do sraki dołączyłem rzyganie Zlituj się, jutro jadę na prom i przez to to mam spędzić noc w kiblu?! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Oglądać to o plecionie czy nie?!?!Bo jak lipa to szkoda mi czasu.NIE!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Hubert! Q...a !!! do sraki dołączyłem rzyganie Zlituj się, jutro jadę na prom i przez to to mam spędzić noc w kiblu?! Trzymam kciuki za wyprawę! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Proponuję zmienić kanał https://www.youtube.com/watch?v=gW1xqldG8y0 Hubert, przegiąłeś, zgłaszam do Admina. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Ja to podejrzewam spóźniony prima aprilis albo chłopaki jaja sobie robią, nie wierzę że to tak na poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 A ja się boję, że gdzieś tam o mnie będzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Ja to podejrzewam spóźniony prima aprilis albo chłopaki jaja sobie robią, nie wierzę że to tak na poważnie.To patrz tu https://youtu.be/K7L9lQftnBAŁo ludu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 ... nie wiem co "wciągają" , ale niech przestaną , bo zalatuje TO z letka utratą rzeczywistości ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Murem za szczurem. Idealne podsumowanie tim plecionka a szczególnie jego wodza ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Nażerli się tych rugijskich szczupakuf z reklamuwy to i koty we łbach im się pozalęgały!???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Czy to jest jakaś zorganizowana akcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Przekaz w stylu młodego Koterskiego. Ale popieram akcję! Niech wiedzą, że się nie poddamy i na ryby chodzić będziemy. Nie chce wieczorem serialu, śpiewu z gwiazdami, chce na sandacza...Nie chce żyć plotkami, chce pobrodzic po zmroku za kleniami... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 (edytowane) O co Wam chodzi? Przecież to jest wszystko ironiczne, żeby nie powiedzieć sarkastyczne. Autoironia i satyra w jednym. Może komuś się nie podobać taki rodzaj humoru, ale ja uważm, że to całkiem sprawna, zabawna prowokacja. Więcej dystansu! Chłopaki faktycznie ruszają temat ważny i są momenty, gdy o nim bardzo rozsądnie mówią. Poza tym... czy aby na pewno wszyscy mamy tak fajnie z Kobietami, że nasze wędkowanie spotyka się z pełnym zrozumieniem? Edytowane 20 Września 2019 przez J-O-K-E-R 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi