Skalaar Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Dokładnie, robią sobie jaja a niektórzy jadą tu po nich jakby nie wiadomo co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Może ktoś o zdanie zapyta dzikusa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Dokładnie, robią sobie jaja a niektórzy jadą tu po nich jakby nie wiadomo co.1. Ostatnio słyszałem historię o "geniuszach" , którym Niemiec przypiął łódkę do mola, bo łowili w miejscach niedozwolonych na Rugii.2. Teksty o plecionce, która ma "prawdziwe 0.07 mm" - cytuję szefa tego cyrku.3. Konstruowanie łódek z beczki i pływanie (bez numerów!), bez kamizelki po Bugu - super pomysł na sprokurowanie tragedii. Mi wystarczy, żeby wyrobić sobie zdanie na temat Majki tim pleciona. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 1. Ostatnio słyszałem historię o "geniuszach" , którym Niemiec przypiął łódkę do mola, bo łowili w miejscach niedozwolonych na Rugii.2. Teksty o plecionce, która ma "prawdziwe 0.07 mm" - cytuję szefa tego cyrku.3. Konstruowanie łódek z beczki i pływanie (bez numerów!), bez kamizelki po Bugu - super pomysł na sprokurowanie tragedii. Mi wystarczy, żeby wyrobić sobie zdanie na temat Majki tim pleciona.jeszcze można dodać łowienie sumów na nieregulaminowo uzbrojonego żywca , ale przecież wypuszcza. Jaki jest jego stosunek do przepisów można usłyszeć od 22:30 Oczywiście się zgrywa , bo on taki zgrywus jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 (edytowane) Punkt pierwszy z mojego wpisu jest niepotwierdzoną plotką, dlatego też grzecznie przepraszam i odszczekuję, to co napisałem. Edytowane 22 Września 2019 przez Koincydencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi