Efex Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Sezon ogłaszam otwartym! Dziś było kilka takich i jeszcze sporo wyjść, ale wszystkie w takim rozmiarze.. Mam nadzieję, że dalej będzie tylko lepiej. Teraz życzę wszystkim udanego Sylwestra i najlepszego w Nowym Roku 2007 i zastanawiam się czy jutro znów gdzieś nie jechać.. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 no prosze, pierwszy jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Pierwszy pstrąg sezonu 2007 jeszcze w 2006 - normalnie MISZCZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Gratuluje pierwszej/ostatniej rybci sezonu i pierwszej ukazanej na Forum.Brawo Brawo Nie no jutro musisz koniecznie jechać bo to pierwszy prawdziwy wyjazd w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 to dopiero nazywa sie profesionalizm. jeszcze ostatnie godziny 2006 a juz pierwsze ryby na sezon 2007. gratuluję!! pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Czyli wszystko zgodnie z planem! Gratulacje i samych rekordów w 2007! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Interesująca proporcja ryby i przynęty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalm Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Straszny młodziak jeszcze z plamami juwenilnymi.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Efik,gratulki za pierwszego, może jutro coś dorzucę,bo wykroję z dwie godziny dla pstrąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Otrzymuję wiele informacji od kolegów, że pstrągi biorą dobrze w całym kraju, a tu coś mało fotek i wpisów? Piszcie w jakiej kondycji są wasze kropki.. Moje wszystkie były okrąglutkie niczym kwietniowe kluseczki. Widać od razu, że nie było zimy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Otrzymuję wiele informacji od kolegów, że pstrągi biorą dobrze w całym kraju, a tu coś mało fotek i wpisów? Piszcie w jakiej kondycji są wasze kropki.. Moje wszystkie były okrąglutkie niczym kwietniowe kluseczki. Widać od razu, że nie było zimy.. Akurat Kwisa i Bóbr nie dopisały.Ale te klimaty, ta pogoda i ta woda......palce lizać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Oto dwa z przed godziny,najświeższe ,pierwszy 47cm,drugi 38cm ,obydwa szczupłe, jeszcze w szacie godowej co wyrażnie widać na fotkach. Nr.1 w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 @heniutek Gratulacje - wyglądają ślicznie!! Aż sie chce iść nad wodę, gdy widzi się takie ryby Podpowiesz na co się skusiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 @heniutek tylko nie mów <_< , że na oranża <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 @SzymusS,łowię pstrągi prawie wyłącznie na woblerkikartofelki jak w zeszłym roku któryś z forumowiczów je nazwał,oraz na minnow 5-7cm,gum nie używam wcale,jeśli nie liczyć podwójnych twisterów, które czasem podwieszam na tylną kotwicę wobka. @ mifek,przyzwyczajeń się nie zmienia,jeśli w dodatku są skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 @ mifek,przyzwyczajeń się nie zmienia,jeśli w dodatku są skuteczne. @heniutek może Ci kupie puszke sprayu w kolorze jedynie slusznym orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Oto dwa z przed godziny,najświeższe ,pierwszy 47cm,drugi 38cm ,obydwa szczupłe, jeszcze w szacie godowej co wyrażnie widać na fotkach. jeden z takich to jedno z moich postanowień na Nowy Rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Oto dwa z przed godziny,najświeższe ,pierwszy 47cm,drugi 38cm ,obydwa szczupłe, jeszcze w szacie godowej co wyrażnie widać na fotkach. jeden z takich to jedno z moich postanowień na Nowy Rok jeden z takich - a konkretniej który ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 na dobry początek ma sie rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Piękne rybki Jeszcze nigdy nie chodziłem za pstrągami ,ale jak widzę te zdjęcia to zaraz wygoogluje sobie jakąś pstrągową rzeczkę w mazowieckim,spakuję jaziokleniowoboleniowe wobki i w najbliższym czasie spróbuję szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Maciejowaty warto,pstrąg walczy jak mało która ryba,że wspomne liczne młynki i metrowe świece ponad wodę, oraz walkę do końca,ponadto podejście do miejscówki niczym apache,czasem na kolanach a czasem wręcz pełzając, czynią z pstrąga wymagającego przeciwnika. Kiedyś w którejś z gazet wędkarskich wyczytałem, że kiedy złowisz pierwszego pstrąga,zostaniesz nim zarażony i się z tego już nigdy nie wyleczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 heniutek,mam nadzieję,że będzie mi dane poznać bliżej tę wspaniałą rybę Uwielbiam podchody boleniowe,ale biorąc poprawkę na wielkość pstrągowych rzeczek,poprzeczka pójdzie w górę Teraz czeka mnie wertowanie gazet i przeglądanie stronek w celu poznania przeciwnika, znalezienia łowiska na mazowszu i dobranie odpowiedniego zestawu....wszelkie rady mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Z pamięci - Rządza, Jeziorka i - w okolicach Łomży - Skroda, Łojewek. To te po przegooglowaniu (jestem już po tym). Odwiedziłem też już Rządzę w realu. Ładna rzeczka, ale chyba dużo, dużo trudniejsza od boleni. Ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ja planuje wybrać się znowu nad Sanoczek, ale tym razem z założeniem że nie łapie szczupaków (których w Sanoczku jest niewiele) tylko mojego ulubieńca czyli pstrąga mam nadzieje że pobije swój rekord ( tylko 34,5) i dokopie im w tym roku, a czuje że gdzieś niedaleko czai się jakiś 40stak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi