jerry hzs Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Tak ...tyle milosci w oczach tom dawno nie widzial Seba sie zabujal w pstragach , oczarowaly go kropki . Popatrzylem wstecz na zdiecie Remka i taka sama japcia ...zabujana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Remek, Sebek gratulacje - przepiękne ryby - takie chciałoby sie łowić na każdej wyprawie .Jerry_hzs - rzeczywiście miłość aż tryska z oczu, ale nie ma się co dziwić, też bym pewnie tak wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 @jerry,to już epidemia ,gratulacje dla pogromców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 OOO Kurcze, Seba, teraz to normalnie szok.Gratuluję.Miałem jechać na w weekend za trotką ale jak widzę co tu się wyprawia, to chyba zmienię plany na KROPKI A przy okazji, czyżby sytuacja na naszych wodach górskich polepszała się z roku na rok ? Po efektach widać, że tak pozdrawiam szaleńców pstrągowych orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Sebek - moje gratulacje :D Piekny kropek. :D Teraz to czuję sie zmobilizowany do wyjazdu nad Wartę koło Częstochowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Brawo!! Pikny kaban no i grunt, ze tradycyjnie nie dostal w leb!@rognis, pokazywales juz swojego loska, bo jakos mi to umknelo?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 @rognis_oko, szczere gratulacje i rekordu i fotki. SUPER RYBEK.A najbardziej mnie cieszy, że są jeszcze duże, w naszych wodach.... @Baloo, szczerze mówiąc nic nie wiem o lubańskich pstrągach.Ja łowię, na razie, poniżej Lubania. Ale również słyszałem od kolegów, w sklepie wędkarskim, że sporo jest szczupaka i okonia. Zniknął podobno lipień a jeśli jeszcze nie całkiem, to zniknie, w wyniku wzrostu liczebności okonia Dla zainteresowanych - http://www.pzw.jgora.pl/lowisko.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 @Popper - ktoś kto obniżył tę właśnie kwotę z 30 PLN do 5 PLN popełnił największy błąd w historii. Stonka wybije cały odcinek specjalny. Lipieni szkoda, bo rok temu chlopcy trochę ich tam połapali i liczyłem, że w końcu w tym roku, trafię swego pierwszego lipka na spinna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Mateusz, to zdaje się tylko pazerność Koła lub Okręgu. Zdaje się, że nie zarobili za wiele. Przyjezdni, mimo reklamy poczynionej w prasie wędkarskiej, zostawiają w skali roku niewiele.A zarobki na tubylcach ???...... Rzekłbym - żadne.Chyba lepiej już było gdy odcinek miejski był chroniony jako matecznik ale to tylko moja obserwacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Powinni podnieść opłate a nie obniżać , połowiłem tam w zeszłym roku pięknych rybek ... teraz już tam nie zawitam , ale dla Kolegów z innych okręgów , łowienie na zwykłej górskiej rzece kosztuje dziennie w naszym okręgu 15zł, polecam odcinek specjalny w Lubaniu tam tylko piątaka ... brawa dla gospodarza.. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Tomek - szkoda słów. W rok, zrobią miejscowi porządek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Pstrążek z odcinka za 5 zeta. Lipienie też były ale spadły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assam Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Gratuluję połowu i jak zwykle pięknych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Miejscowi i Andrzej <_< <_< <_< , ale za tydzien wyciągam Go na pierwsze muchowanie , więc myśle , że na jakiś czas kolega przepadnie <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Tak,na razie ćwiczę rzuty na sucho . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Seba ratulacje za ładnego wielokropka Piękna sceneria w tle. Miła fotka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Kurcze... jednak twisterowe żabki chyba się sprawdzają? S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Wszystkim bardzo dziękuję za miłe słowa! Kropek był bardzo waleczny i pokazał na co go stać. @Pablom, ...Rognis na co go przechytrzyłeś?... - złowiłem go na 7cm wobler zrobiony przez naszego forumowego Sławka. Wobler malowany na pstrąga. @Luko, ...rognis, pokazywales juz swojego loska, bo jakos mi to umknelo?... - mojego mini łososia zobaczycie w krótkiej relacji z otwarcia sezonu na Słupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Andrzej,Przyjadę do Ciebie na naukę organizacji miejsca pracy fotoreportera. Zdjęcia prima sort! Muszę podpatrzeć jak je robisz , a ... jak dobrze pójdzie konkurencja (fotograficzna) Wam się szykuje PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losos Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zdrawim wszystkych na forum, dziesaj pojechalem s mojim juniorem troche powendkowacz.I pienkne se udalo .Na sedem bran,cztery udane i mlody trzy i dva pienkne upadnente. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Cześć,Gratulacje! Masz jakieś fotografie? Chętnie pooglądamy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losos Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Fotografie som ,tylko musze coz s nimi zrobicz,prubowalem ichzaslacz no nieudalo mi se,zaduzy format. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 losos, jesli niemożesz sobie poradzic przyslioj je do nas do redakcji i my zorbimy z nimi co trzeba. mozesz skorzystać z mojego mejla w tym celu: mifek@jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witaj Losos! Napisz coś o Czeskich rzekach! I o rybach lososiowatych jakie można u was zlowic....Pstruch i lipieni jest, glowacica (huho huho) też a jak z lososiem i trocią? Dociera do Czech z morza Czarnego czy w ogóle nie? PozrS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi