Skocz do zawartości

PSTRĄGI 2007

Efex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

OOO Kurcze, Seba, teraz to normalnie szok.

Gratuluję.

Miałem jechać na w weekend za trotką ale jak widzę co tu się wyprawia, to chyba zmienię plany na KROPKI :mellow:

A przy okazji, czyżby sytuacja na naszych wodach górskich polepszała się z roku na rok ? Po efektach widać, że tak :mellow:

pozdrawiam szaleńców pstrągowych

orion B)

@rognis_oko, szczere gratulacje i rekordu i fotki. :huh: SUPER RYBEK.

A najbardziej mnie cieszy, że są jeszcze duże, w naszych wodach....

@Baloo, szczerze mówiąc nic nie wiem o lubańskich pstrągach.

Ja łowię, na razie, poniżej Lubania. Ale również słyszałem od kolegów, w sklepie wędkarskim, że sporo jest szczupaka i okonia.

Zniknął podobno lipień a jeśli jeszcze nie całkiem, to zniknie, w wyniku wzrostu liczebności okonia :angry:

Dla zainteresowanych - http://www.pzw.jgora.pl/lowisko.htm

@Popper - ktoś kto obniżył tę właśnie kwotę z 30 PLN do 5 PLN popełnił największy błąd w historii. Stonka wybije cały odcinek specjalny. Lipieni szkoda, bo rok temu chlopcy trochę ich tam połapali i liczyłem, że w końcu w tym roku, trafię swego pierwszego lipka na spinna.

Mateusz, to zdaje się tylko pazerność Koła lub Okręgu.

Zdaje się, że nie zarobili za wiele.

Przyjezdni, mimo reklamy poczynionej w prasie wędkarskiej, zostawiają w skali roku niewiele.

A zarobki na tubylcach ???...... Rzekłbym - żadne.

Chyba lepiej już było gdy odcinek miejski był chroniony jako matecznik ale to tylko moja obserwacja.

Powinni podnieść opłate a nie obniżać , połowiłem tam w zeszłym roku pięknych rybek ... teraz już tam nie zawitam , ale dla Kolegów z innych okręgów , łowienie na zwykłej górskiej rzece kosztuje dziennie w naszym okręgu 15zł, polecam odcinek specjalny w Lubaniu tam tylko piątaka ... brawa dla gospodarza.. <_<

Wszystkim bardzo dziękuję za miłe słowa! :mellow:

Kropek był bardzo waleczny i pokazał na co go stać.

@Pablom,

...Rognis na co go przechytrzyłeś?...

- złowiłem go na 7cm wobler zrobiony przez naszego forumowego Sławka. Wobler malowany na pstrąga. :D

@Luko,

...rognis, pokazywales juz swojego loska, bo jakos mi to umknelo?...

- mojego mini łososia zobaczycie w krótkiej relacji z otwarcia sezonu na Słupi. :D