mifek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 a oto i fotki losos'ia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 i ostatnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 fajne rybki gratulacyjki losos pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 W niedzielę przespacerowałem się, z wędką, na odcinku poniżej Lubania, jednak bez efektów. Stan wody podwyższony, a barwa kawy z mlekiem. Mijałem się z innymi wędkarzami, którzy również nie połowili ryb.Dzień wcześniej, w sobotę postanowiłem, że sprawdzę jak się ma lubańskie łowisko za 5 zeta, jak nazwał je Andrzej.Składkę opłaciłem na poniedziałek, chociaż nie byłem pewien, czy znajdę czas na wypad.Czasu troszkę znalazłem a i woda była ładniejsza. Nieco opadła i była bardziej przejrzysta.Zaliczyłem 2 wyjścia pstrągów i 1 szczupłego. A to efekt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 NO to ładnie. Ile miał ten kropek?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Witka gratulacyjiki popper tego kropka ale to trzeba miec pecha ,wczoraj zrobilem120 kilometrow na kwise i plynąl otmęt, <_< a tu prosze dzisiaj woda idealna do wedkowania jak mi popper dzwonil <_< @baloo z tego co Waldek mi dzwonil kropek mial 44cm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 @Popper, gratuluję kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assam Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Na prośbę Piotra Leluchy zamieszczam zdjęcie samca pstrąga potokowego którego złowił w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Nie ma sprawiedliwości na świecie. Całą Sobotę walczyłem z płynącym rzeką syfem (liście, trawki, itp). W niedzielę w spokoju ducha odpuściłem, a tu koledzy zaszaleli... Śliczne rybki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Gratulacje!! Baloo, będzie lepiej - czekam na Twoje kolejne zdjęcia! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Remek - ja też czekam!!! <_< Mam nadzieję, że te wygłupy zimy nie są na serio, bo u nas dziś na Dolnym Śląsku troszkę chłodem zawiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 @Baloo ja w niedziele walczylem z woda ale Assam dostal pierwszego kropka co prawda niewielki ale.... od czegos trzeba zaczac chyba wpadl w sidla uroku rzeki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Ano niewiele trzeba, aby mania kropek CIę dopadła. Zacznie poważnie świrować jak drapnie pierwszego 40taka. Jeśli pogoda się utrzyma, to w przyszły łykend mogą być całkiem przyzwoite warunki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 jak sie pogoda utrzyma to lowie trzy dni pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Ja w ten wekend łowie 2dni ... i nastepny też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Tomek,Miodzio! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Oko w oko z..... ... Co powiesz Remku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Respect Tomku PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Tomek jak zwykle wymiatasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Dawno nic nie wstawialem robie porządek i jakiś staroc sie znajdzie ... będzie wieksza motywacja dla tych co jeszcze nie mają planów na wekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assam Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Wielki szacunek Tomku, zdjęcia przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Dawno nic nie wstawialem robie porządek i jakiś staroc sie znajdzie ... będzie wieksza motywacja dla tych co jeszcze nie mają planów na wekend Staroć ... no proszę Ciebie ... myślałem, że na forum wrzucasz same perełki PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 @Tomek zdjęcie miodzio,miszczem jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi