popper Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 @BalooRybka miała 43 cm ale pomiar mógł być obarczony minimalnym błędem. Śpieszyłem się dość mocno. Na łowienie miałem niespełna 1,5 godziny. Później musiałem jechać w PolskęJeśli spojrzysz, na drugiej fotce, jest on naznaczony zębem, przy nasadzie ogona.Może ktoś już go miał albo będzie miał na rozkładzie, w najbliższej przyszłości? @tomek_w, jak ja bym chciał tak umieć pstrykać fotki. Przepiękneeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 @Tomek, przepiękne zdjęcia. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assam Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Właśnie wróciłem znad wody. Miałem jechać na częstochowskie rzeczki ale wieczorem zadzwonił do mnie Baloo i wyciągnął mnie na Kwisę do Lubania. Łowiliśmy mniej więcej od 9:30 do 13 (nie mogliśmy dłużej ponieważ chciałem zdążyć jeszcze na autobus z Wrocławia do Częstochowy, na który niestety nie zdążyłem pomimo usilnych starań Mateusza). Ja miałem na kiju dwa pstrągi. Pierwszy około 30 cm spiął się przy próbie wywindowania z wody, drugi nieco większy, około 35-40 cm pozbył się kotwiczki po kilkunastu sekundach holu. Mateusz w międzyczasie złowił jednego 28cm. Jak widać moje szczęście nadal daje o sobie znać , ryby się pospinały a na autobus spóźniłem się niecałe 5 min. Pomimo wszystystko i tak zadowolony jestem z wyjazdu Jutro w końcu jadę pod Częstochowę, może tamtejsze wody będą dla mnie łaskawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Łukasz jakich kotwic używasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Pstrążek złowiony przez Maćka parenaście dni temu.Ten którego widział Baloo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Pikny Lorbas,teraz wiem co czul Baloo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 2 minuty, no może 5 i to ja miałbym na niego szanse... Właśnie wchodziłem na tę samą miejscówkę, a tam koleś z taką lufą na trawie, właśnie się chwalił telefonicznie Andrzejowi... Do końca dnia nie mogłem się z tym pogodzić! Oczywiśćie gratuluję łowcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 O rany, piękny. No to również wiem co Baloo czułeś. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dzien pierwszy moich zmagań... po pas w śniegu , na lowisko jechałem 3 godziny , wracałem 6 <_< , ale dorwalem gada Jutro nastepny dzień walki <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Tomek,Super ... znam to miejsce z zeszłego roku Fajne zdjęcie! Daj znać jutro. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ja tez poznaje te zakola , te choiny , tego pstraga ...no i Tomka . Jak zwykle magicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 No to ja wrzucę jedno - cierpliwie pozował Sławek. Pomysł był ale mój uszkodzony aparat miał inną koncepcję Zdjęcie artystyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Jutro jade z Andrzejem .... Jacek i Adam dzis wymiękli , byłem sam... Wiecie , że fadroma tez może miec klopot z wyciągnieciem auta z zaspy? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Remku piekny pstryk !!! chyba zaczniesz sprzedawac wedki a kupowac aparaty ...one to dopiero maja dusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 No Remek i o to chodzi .... widac szkołe... bolenia <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Remku piekny pstryk !!! chyba zaczniesz sprzedawac wedki a kupowac aparaty ...one to dopiero maja dusze Jureczku,Dzisiaj zrobiłem oficjalne testy maszyki, do której się przymierzam . Wypadło baaardzo pomyślnie i teraz na poważnie zbieram pieniądze Tak więc niebawem pojawi się konkurencja na forum (odnośnie fotografii oczywiście). A tak na poważnie chyba zorganizuję galerię zdjęć na stronie bo jak ostatnio zrobiłem renament tego co mamy na forum to aż szkoda, że są one gdzieś pochowane i ich nie widać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 No Remek i o to chodzi .... widac szkołe... bolenia <_< Zgadza się! Podglądałem bolenia w akcji. Wyższa szkoła jazdy! Jednak zmobilizowało mnie to do samodzielnych działań. ... mój aparat jak złapał ostrość to pstrąg był już 50 cm dalej no ale starałem się jak mogłem. Następne będą lepsze. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 [GALERIA] - brzmi interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Do tej pory nie było .... Remku dobrze ,ze kupujesz aparat <_< <_< <_< Moja droga na łowisko , uwierzcie tu naprawde jest droga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 @remek ja mysle ze tomek się z Toba drazni, bo przeciez nie na pojedynek (fotograficzny) wzywa <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Wczoraj grupa miłośników i zapaleńców pstrągowych łowów sadziła zaoczkowane jajca na ukochanej naszej rzece.Za kilka lat będą z nich 40-taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 @cezorator ...ale jaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 @Tomek, przepiękne zdjęcia. Bardzo mi się podobają, zresztą jak zawsze... @Czarek, a co to za akcja z tymi jajeczkami? To coś zorganizowanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Główny wątek pozostawmy pstrągom a do fotografii zapraszam tutaj: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=1997& ;start=0& PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 No i ja mam pierwsze kropki w tym roku, aczkolwiek calkiem nieplanowane, bo mialy byc lipienie, ale z samego rana zameldowal sie troche wymeczony tarlem potokowiec przyzwoitych zreszta rozmiarow (48cm). Potem dlugo nic juz sie nie wydarzyla i zmienilismy rzeke z River Tay na River Isla gdzie udalo mi sie zlapac dwa lipasy (oklo 30cm i 40cm). Pierwszego nawet nie wyjmowalem z wody, natomiast drugiego chcialem obfotografowac, ale wpadl mi w przybrzezne blotko i troche sie pobrudzil weic nie chcialem go juz meczyc i puscilem bez pstrykania. Ogolnie sezon rozpoczety, moze bez wielkiej pompy ale bylo milo Pozdrawiam wszystkich kropkomaniakow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi