cezorator Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 @Czarek, a co to za akcja z tymi jajeczkami? To coś zorganizowanego? Sebek, a tak w kilku wariatów zrobiliśmy ściepę na zaoczkowaną ikrę, usypali inkubatory na malutkich dopływach i zasadziliśmy jajca.Jest nas ok 10 osób. Na jesień kupimy żwir (kilka lub kilkanaście ton) i przygotujemy tarliska. W tych z zeszłego roku wytarły sie kropki :D :D Czyli jest szansa na naturalne tarło i silniejszą populację bo z naturalnego tarła.Jak Cie to interesuje to na priv wyślę Ci inwentaryzację gnazd tarłowych, a za ok miesiąc powinna powstać nasz strona internetowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Cezorator Swietna inicjatywa! gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 faktycznie imponujące!!Cezarator jak tylko pojawi sie ta strona to daj link pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losos Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 @Cezorator-moje uznanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Cezarator gratulacje.... Później z nich wyrosną takie kropeczki... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 A Tomek znowu zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 @Luko, gratuluję pięknego kropka. Czyżby atakował go jakiś szczupły? @Czarek, super! Gratulacje! @Tomek, czad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Tomku inne pstrągi wyrosną bo potokowe, a ten mi wygląda na źródlaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 @Tomek_w nie no Ty jak wyjedziesz ze zdjęciem to kopara opada .Piękny ten żródlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Bo to jest źródlak ... Ciekawe , że w rzece w której nikt nie zarybia .. Dobra już Was nie mecze ide spac .. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ja, ja, ja, ja ....mnie intersuje. Od 5-ciu lat coś działam przy odbudowie pstrąga. Czarku, trzeba nam się jednak spotkać na tym Śląsku. P.S.Zakupy w Rudej się udały. Uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 A tym zdjęciem toś nas zamordowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 @rognis, niesadze, zeby go szczupak ganial, raczej po tarle pokiereszowany, bo na pysku i pletwie ogonowej tez byly slady, ewentualnie moze losos, bo widzialem dzis jak metrowki skakaly...Poza tym szczupak w tej rzece raczej sie nie zdarza.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 @Cezorator-super jaja gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Wczorajsza wyprawa ... <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Remek,ale dynamika! Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Wczoraj wędkowaliśmy w przepięknej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 @Tomek, widzę, że muchóweczka była grana... p.s.Jak zrobiłeś te zdjęcia podwodne? Używałeś jakiegoś akwarium, czy obudowy wodoszczelnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Mam pytanie do Andrzeja Lipińskiego. Panie Andrzeju to zdjęcie krajobrazu to z ręki, czy ze statywu?Bardzo ładnie złapane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Andrzej, łobuzie. Ładna rybka i nieco inna.. hehehe Mieliście łowić na muchę i tylko dlatego z wami nie pojechałem, a tu widzę że wobki śmigały do wody. <_< Gdzie byliście? Może być na PRIV! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Joker-fotka z ręki .Tomek za szybko chodził .Ogniskowa 24,przesłona chyba 5.6 .Chciałem zmienić na 17-40,ale bardzo silne porywy wiatru ze śniegiem uniemożliwiały zmianę obiektywu.Może było by jeszcze ciekawiej.Chwilę wcześniej Tomek zatrzymał się w fajnej zatoczce,ale zabrakło szerszego kąta .Mateusz przy tym wietrze niestety nawet nie rozłożyłem muchówki .A takie mieliśmy plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Dla zainteresowanych- poziom Kwisy z trudem mieści się w korycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soja Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witam wszystkich forumowiczów! Przyznam szczerze iż trochę obawiam się czy nie zostane grzecznie poproszony o opuszczenie forum gdyz prawde mówiąc nie łowie na spinning lecz tylko na muchę ale myslę że jest coś wspólnego między dwiema metodami czyli to co lubimy najbardziej: pstrągi!Śledze Wasze forum od jakiegoś czasu i naprawdę mało jest takich miejsc w sieci do których aż chce się wracać. Poprzednie forum którego byłem użytkownikiem a nazwy nie wymienię z grzeczności , delikatnie mówiąc jest jak naładowana bomba która wybucha przynajmniej raz dziennie.Wieć jeszcze raz drodzy forumowicze jeśli mogę tu czasami zajrzeć to chętnie podzielę się moimi spostrzeżeniami dotyczącymi naszych ulubieńców a żeby wkupić się w wasze łaski przesyłam foto tegorocznego pstrąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Byłem w Lwówku Śląskim, fajne miasteczko i o ile dobrze pamiętam macie tam fajny miejscowy browar Rejon też słynie z pozyskiwania agatów. Mam dwie, o przepraszam dwa takie lwówkowe agatki pozdrawiam Wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witam wszystkich forumowiczów! Przyznam szczerze iż trochę obawiam się czy nie zostane grzecznie poproszony o opuszczenie forum gdyz prawde mówiąc nie łowie na spinning lecz tylko na muchę ale myslę że jest coś wspólnego między dwiema metodami czyli to co lubimy najbardziej: pstrągi!Śledze Wasze forum od jakiegoś czasu i naprawdę mało jest takich miejsc w sieci do których aż chce się wracać. Poprzednie forum którego byłem użytkownikiem a nazwy nie wymienię z grzeczności , delikatnie mówiąc jest jak naładowana bomba która wybucha przynajmniej raz dziennie.Wieć jeszcze raz drodzy forumowicze jeśli mogę tu czasami zajrzeć to chętnie podzielę się moimi spostrzeżeniami dotyczącymi naszych ulubieńców a żeby wkupić się w wasze łaski przesyłam foto tegorocznego pstrąga fajnie fajnie, ale zdjecia nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi