Skocz do zawartości

PSTRĄGI 2007

Efex

Rekomendowane odpowiedzi

@Czarek,

a co to za akcja z tymi jajeczkami? To coś zorganizowanego? :D

Sebek, a tak w kilku wariatów zrobiliśmy ściepę na zaoczkowaną ikrę, usypali inkubatory na malutkich dopływach i zasadziliśmy jajca.

Jest nas ok 10 osób.

Na jesień kupimy żwir (kilka lub kilkanaście ton) i przygotujemy tarliska. W tych z zeszłego roku wytarły sie kropki :D :D :D :D

Czyli jest szansa na naturalne tarło i silniejszą populację bo z naturalnego tarła.

Jak Cie to interesuje to na priv wyślę Ci inwentaryzację gnazd tarłowych, a za ok miesiąc powinna powstać nasz strona internetowa.

• Odpowiedzi 1.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

@rognis, niesadze, zeby go szczupak ganial, raczej po tarle pokiereszowany, bo na pysku i pletwie ogonowej tez byly slady, ewentualnie moze losos, bo widzialem dzis jak metrowki skakaly...

Poza tym szczupak w tej rzece raczej sie nie zdarza.

Pozdr

Joker-fotka z ręki :D .Tomek za szybko chodził :D .

Ogniskowa 24,przesłona chyba 5.6 .Chciałem zmienić na 17-40,ale bardzo silne porywy wiatru ze śniegiem uniemożliwiały zmianę obiektywu.Może było by jeszcze ciekawiej.

Chwilę wcześniej Tomek zatrzymał się w fajnej zatoczce,ale zabrakło szerszego kąta :( .

Mateusz przy tym wietrze niestety nawet nie rozłożyłem muchówki :angry:.A takie mieliśmy plany :unsure:

Witam wszystkich forumowiczów!

Przyznam szczerze iż trochę obawiam się czy nie zostane grzecznie poproszony o opuszczenie forum gdyz prawde mówiąc nie łowie na spinning lecz tylko na muchę ale myslę że jest coś wspólnego między dwiema metodami czyli to co lubimy najbardziej: pstrągi!

Śledze Wasze forum od jakiegoś czasu i naprawdę mało jest takich miejsc w sieci do których aż chce się wracać. Poprzednie forum którego byłem użytkownikiem a nazwy nie wymienię z grzeczności :D , delikatnie mówiąc jest jak naładowana bomba która wybucha przynajmniej raz dziennie.

Wieć jeszcze raz drodzy forumowicze jeśli mogę tu czasami zajrzeć to chętnie podzielę się moimi spostrzeżeniami dotyczącymi naszych ulubieńców a żeby wkupić się w wasze łaski przesyłam foto tegorocznego pstrąga

Witam wszystkich forumowiczów!

Przyznam szczerze iż trochę obawiam się czy nie zostane grzecznie poproszony o opuszczenie forum gdyz prawde mówiąc nie łowie na spinning lecz tylko na muchę ale myslę że jest coś wspólnego między dwiema metodami czyli to co lubimy najbardziej: pstrągi!

Śledze Wasze forum od jakiegoś czasu i naprawdę mało jest takich miejsc w sieci do których aż chce się wracać. Poprzednie forum którego byłem użytkownikiem a nazwy nie wymienię z grzeczności :D , delikatnie mówiąc jest jak naładowana bomba która wybucha przynajmniej raz dziennie.

Wieć jeszcze raz drodzy forumowicze jeśli mogę tu czasami zajrzeć to chętnie podzielę się moimi spostrzeżeniami dotyczącymi naszych ulubieńców a żeby wkupić się w wasze łaski przesyłam foto tegorocznego pstrąga

fajnie fajnie, ale zdjecia nie widac :mellow: :mellow: