cezorator Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Tomku łowiłeś na Wilkowo - górskim czy Wilkowo - nizinnym odcinku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Na niżinnym bo na górskim można od 15 lutego i nie można na spinning :)ale ci cho sza Nieżle się zaczął dla mnie ten rok na naszym wyjeżdzie ładna trotka a teraz pierwszy wyjazd na wisłe i ładny potok to cieszy oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Tomi, daj te fotki, bo z braku wyników ,pakujemy tematy zastępcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Żeby mieć wyniki trzeba wpadać nad rzekę Rzeka ta co zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Tomek, nie mów że byliście w łykend nad wodą? @Tomi - gratuluję nowego PB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Nie mówie Mateusz <_< <_< <_< , nie ma złej pogody , złej wody , są tylko mało ambitni wędkarze <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Spoko, spoko... Nie pojechałem na kropki, ale popływałem troszkę za okonkami. <_< YO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Też wygnało mnie dzisiaj z domu . Kwisa jeszcze wysoka, rwąca ale już w miarę przejrzysta. 4 godz. czesania wody zaowocowały, w końcówce, jedynym uderzeniem pstrąga, na wobka wyjmowanego z wody. Chyba byłem już zbyt zdekoncentrowany, żeby skutecznie zareagować na taki atak.Na brzegach pojawiły się bazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 @Tomek, dzięki za odpowiedź. Oczywiście rozumiem. Myślałem, że tylko przeoczyłeś moje pytanie.Pełen szacunek! @Tomi, gratuluję życiowego kropka. Brawo! Oby ten sezon przyniósł ci wiele niezapomnianych chwil.Dobre są te twoje woblerki Do dzisiaj pamiętam jak mi powiedziałeś: ...pierwszego w życiu łososia złowisz na wobler zrobiony przeze mnie....Sprawdziło się w 100%tach bo pierwszego łośka złowiłem właśnie na na wobler zrobiony przez ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soja Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam! To i ja wrzucę foty z wczorajszej wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 @Soja, piękna miejscówka i super zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 W drozdze na łowisko <_< <_< <_< W drugą strone było mniej efektownie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 A później to już marsz .. i marsz ... bagaz na pastwie losu byle się doczołgac .. <_< A wody nie widac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Napewno Tomek bylo ciężko bo widać że nie plasko tam jest,ale umnie jeszcze ciężej bo brak wyjazdów na pstrągi ale zato piękne mgly Sorry że troszkę odbiega tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 @Soja Witam.Piękny ten strumyk,aż chce się tam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soja Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 @Soja Witam.Piękny ten strumyk,aż chce się tam być Witam Trout!Strumień zaiste piękny a i pstronie w nim jakieś ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 hehehhe to sie nam chłopaki zaraz zaczna na fotki pojedynkowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Mifek, takich kamyków to u nas nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 @haniutek mało wiesz... a juz myslalem ze wiesz wiecej ode mnie ja wiem gdzie sa takie i jeszcze wieksze kamycki, a nurt taki ze po kolana w wodzie nie ustoisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Ostatnio pstrągi uczą mnie pokory,teraz to chyba bym już łowisko zamienił, na takie kamienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Sory chlopaki za jakosc, ale to zdjecia z komorki bo w aparacie siadły akurat baterie. W niedzielę zrobię mu ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Poczekamy Tomi do niedzieli Ladniutki Lorbasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Fantastyczny i jaki odpasiony!,gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Sebek mój wobek w rękach takiego wirtuoza jak ty musiał być skuteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 @tomek_w Chyba przydałby Ci się taki sprzęcik na drogę @tomi78Pogratulować pięknej rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi