Skocz do zawartości

PSTRĄGI 2007

Efex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Nie jestem naiwny i na wiele nie liczę ale... może ktoś sie ulituje... :D

Wybieram sie na początku marca do Łajsu /Pasymia mam przy okazji zamiar poganiać po okolicznych siurkach :D

Mam kilka namierzonych w Dezinformatorze wód górskich, o kilku słyszałem, że kiedyś coś... ale jak to jest teraz to nikt nie wie...

W każdym razie gdyby ktoś podsunął na priv choć nazwę rzeczki...

Będę wdzięczny i moge podpowiedzieć co nieco o mazowszu :D

S.

Tomku, gratuluję otwarcia. Gdzie Ty jeszcze tyle śniegu znalazłeś ? :huh:

Mnie z kolegami, niedziela przywitała zupełnie wiosennie.

Ciepło i słonecznie.

Stan wody w Kwisie bardzo w smam raz :mellow: .

Niestety trzy osoby, w trzy godziny, biczowało wodę bez efektów. Nie zaliczyliśmy ani jednego wyjścia.

Dopiero około południa, gdy zostałem sam, wydeptałem w końcu tego jednego. Okaz :wacko: całkiem ochoczo powrócił do wody.

Branie nastąpiło na horneta 4 s w kolorku gold

Aha zdarzył się też szczupaczy osesek :o

post-160-1348913365,2919_thumb.jpg

Rybki przepiękne na tych fotkach :D

W sobotę zamierzam z kolegą wybrać się na San. Mam nadzieje że uda nam się dotrzeć do miejsca gdzie mają się odbyć tegoroczne mistrzostwa spinningowe naszego okręgu. Musimy dokładniej zbadać ten odcinek rzeki :mellow: Już doczekać się nie mogę :lol:

...

Wszelkie znaki na niebie i wodzie wskazują, że pstrągi, nie bedą jutro obojętne, na moje precjoza :mellow:

A z drugiej strony Polski wszystko wskazuje na to że jutro nici z pstrągów :wacko: Wszystkie rzeki mętnawe i podniesione, brakuje tylko jeszcze żeby w nocy popadało :wacko: a miało być tak pięknie :unsure:

A z drugiej strony Polski wszystko wskazuje na to że jutro nici z pstrągów :wacko: Wszystkie rzeki mętnawe i podniesione, brakuje tylko jeszcze żeby w nocy popadało :wacko: a miało być tak pięknie :unsure:

Z tego co pamietam z dawnych lat jak kilka razy w roku bywałem w Mrzygłodzie to Potok Tyrawski potrafił się wyczyśćić w ciągu 12 godzin. Może tam spróbujesz. ????

Nie wiem jak tam teraz wygląda, ale 15 lat temu było super. :D