popper Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 I kolejne trofea @leluchy Nawiasem mówiąc, ciekawa ta mała rzeczka No nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 ... z malej rzeczki powiadasz a kolega leluchy byl kiedys na malej rzeczce koledzy z mazurskich ciekow moga cos powiedziec na temat malych rzeczek kropkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 @Popper, gratuluję kabanka Piękny potok. @Leluchy, piękne kropki łowisz w tej swojej malutkiej rzeczce. Brawo! @Efex, @Soja, oczywiście wam także należą się gratulacje. Śliczne kropasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Z mojej strony również wielkie gratulacje bo piękne pstrągale polawiacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Kto tu napisał, że pstrągi nie biorą, bo ich nikt nie pokazuje <_< Ja chcę na ryby !!!!!! A czasu nie ma Wspaniałe rybki, gratulacje dla wsztstkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Cześć,Piękne pstrągale! Gratuluję. Troszkę ochłonąłem po targach więc pora wybrać się na jakieś kropkowańce PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Nie jestem naiwny i na wiele nie liczę ale... może ktoś sie ulituje... Wybieram sie na początku marca do Łajsu /Pasymia mam przy okazji zamiar poganiać po okolicznych siurkach Mam kilka namierzonych w Dezinformatorze wód górskich, o kilku słyszałem, że kiedyś coś... ale jak to jest teraz to nikt nie wie...W każdym razie gdyby ktoś podsunął na priv choć nazwę rzeczki... Będę wdzięczny i moge podpowiedzieć co nieco o mazowszu S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Witam!!Dawno mnie tu nie było ,ale teraz postaram się zaglądać częściej,zwłaszcza do kącika rodbuildera Ja w tym roku zacząłem takim pstrążkiem na 34.5 cm pływa sobie dalej w swojej rzeczce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 @Efex, Łowiłeś na Pasłęce?? Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Tomku, gratuluję otwarcia. Gdzie Ty jeszcze tyle śniegu znalazłeś ? Mnie z kolegami, niedziela przywitała zupełnie wiosennie. Ciepło i słonecznie. Stan wody w Kwisie bardzo w smam raz .Niestety trzy osoby, w trzy godziny, biczowało wodę bez efektów. Nie zaliczyliśmy ani jednego wyjścia.Dopiero około południa, gdy zostałem sam, wydeptałem w końcu tego jednego. Okaz całkiem ochoczo powrócił do wody.Branie nastąpiło na horneta 4 s w kolorku goldAha zdarzył się też szczupaczy osesek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Snieg znalazłem koło samego domu - dosłownie 10 min autem mam nad tą rzeczkę,tyle że było to dwa tygodnie temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 jak woda na kwisie wsam raz to musze wyskoczyc w tygodniu lub w weekend:) ładne pstrągi na fotkach panowie ładne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Rybki przepiękne na tych fotkach W sobotę zamierzam z kolegą wybrać się na San. Mam nadzieje że uda nam się dotrzeć do miejsca gdzie mają się odbyć tegoroczne mistrzostwa spinningowe naszego okręgu. Musimy dokładniej zbadać ten odcinek rzeki Już doczekać się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Wreszcie się przełamałem,i w końcu wyjąłem pstrążka co prawda poniżej 30, ale po tylu zerowych wypadach i to dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 @heniutek ładny pstrążek ja w tym roku jeszcze nie miałem okazji złapać żadnego pstrążka ale czuje że nieopodal czai się jakiś a mieszkam jakieś 20m od rzeki i wiem co mówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 heniutek a nie wybierasz sie gdzies w ten weekend??? moze by tak dokurzyc stare smieci i wyskoczyc gdzies razme???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 @Rivera,wstyd, 20m.do rzeki, wstyd. Mifek,4-go Zambrowo zawody,może znów wrócimy przez czarną drogę <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 marzyciel ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Naładuj lepiej baterie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 @heniutek jakbyś musiał łapać na bezzadziorowe kotwice to byś mnie zrozumiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 teraz mam troche lepciejszy aparat w telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Heniutek,milusie te Twoje pstrążki, mimo średniego wzrostu dobrze im z oczu patrzy . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 @ heniutek, gratuluję piwrwszych, tegorocznych.Wszelkie znaki na niebie i wodzie wskazują, że pstrągi, nie bedą jutro obojętne, na moje precjoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 ...Wszelkie znaki na niebie i wodzie wskazują, że pstrągi, nie bedą jutro obojętne, na moje precjoza A z drugiej strony Polski wszystko wskazuje na to że jutro nici z pstrągów Wszystkie rzeki mętnawe i podniesione, brakuje tylko jeszcze żeby w nocy popadało a miało być tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 A z drugiej strony Polski wszystko wskazuje na to że jutro nici z pstrągów Wszystkie rzeki mętnawe i podniesione, brakuje tylko jeszcze żeby w nocy popadało a miało być tak pięknie Z tego co pamietam z dawnych lat jak kilka razy w roku bywałem w Mrzygłodzie to Potok Tyrawski potrafił się wyczyśćić w ciągu 12 godzin. Może tam spróbujesz. ???? Nie wiem jak tam teraz wygląda, ale 15 lat temu było super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi