cezorator Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 A ja jutro jestem już umówiony na Krzytynię i Pilicę. :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Panowie z gór idzie do nas wiosna ... Więc jutro ruszam na pstrąga ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Popper,to nie pierwsze w tym roku.Pierwsze padły 2 stycznia i sa na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 @cezorator15 lat temu to pewnie jeszcze ryby w rzekach były teraz to straszna bieda w rzekach jak słucham opowieści, jak to mój dziadek wyciągał szczupaki z Sanoczka to mi się smutno robi... to musiały być piękne czasy... a co do Potoku Tyrawskiego, to nigdy tam jeszcze nie byłem, koniecznie muszę się tam wybrać w wolnym czasie, a i mój Sanoczek też potrafi sie oczyścić w 12 godzin, ale jutro odpuszczę sobie wędkowanie, udrze w następną sobotę, mam nadzieje że wtedy już pogoda dopisze i rzeki się oczyszczą pozdroRivera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Tyrawski został wyregulowany kilka lat temu...Raczej nie ma tam czego szukać. Spróbuj jednak na Sanie, moją ulubioną i niezawodną przynętą na pośniegówkę zawsze był 5 cm Classic Dorado FTR lub GFR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Panowie z gór idzie do nas wiosna ... Więc jutro ruszam na pstrąga ... Dajcie znać jak poszło. Zdjęcia mile widziane PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Wreszcie się przełamałem,i w końcu wyjąłem pstrążka co prawda poniżej 30, ale po tylu zerowych wypadach i to dobre. To przez to przełamanie źle, Cię zrozumiałem. Rzeczywiście pierwsze już były. Kwisą spływa dziś to, o czym pisał @Rivera. Woda lekko mętna i podwyższona.Niejaki @leluchy stwierdził, że zimna. A jaka ma być w marcu ???. Ta zimna woda nie przeszkodziła mu wcale w ustrzeleniu trzydziestaka Nad zimną: wodą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 [quote title=remek napisał(a) dnia Sat, 03 March 2007 02:04Dajcie znać jak poszło. Zdjęcia mile widziane PozdrawiamRemek Remku cienko , pogoda jak zwykle , deszcze , śnieg , wiatr... Dajcie te mądre Panienki z pogody co zapowiadaly 10-15 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 @tomek_wTomku daj Boże żeby zawsze tak cienko było. Gratulki, ukłony etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Tomek gratulacyjki ladny kropeczek pozdxrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Dzisiaj walczyłem razem z Popperem woda miala dziwnie zimny kolor rybki nie dopisały, tylko jeden kropeczek około 30cm wyskoczył do wobka i sie zapiął haha .oczywiscie wrocil skąd przyszedł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Tomek, dzięki bardzo - 48 cm i cienko - jak się następnym razem spotkamy to oko masz podbite za te teksty, a aparatu na następny dzień na 100% będziesz musiał szukać na allegro! Gratuluję! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Remku cel mamy tylko jeden na ten sezon 60+ ... wiec.. a woda faktycznie zimna jak diabli , idzie ze śniegu.. brrr.. rybki byly malo aktywne tylko po kilka sztuk zlowilismy .. cos im nie pasowalo ... ale dowiem sie co:) Dziekuje za gratulacje ... ale wstrzymajcie sie Panowie do tej 60tki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 O ... to ja mam inne plany na ten rok: pstrąg 50+ (tutaj wątpię ) ale przede wszystkim wyciągnięcie nawet spod ziemi bolenia 80+ PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 OOOO. Boleń 80+ to zacny cel na ten rok:) Mam go również Remku w planie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Remku taki bolenik ... u nas sie lowi takie .. musisz zmienic lowisko ... a gdzie to juz na priv , ja mam trudniej z boleniem bo nastepny krok musialby byc 100+ .. a to juz prawie nierealne ... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 pstrąg 50+ (tutaj wątpię ) Sebastian już Wie jak się to robi. To kiedy poprawka ?? <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Zamker - Na razie nie wiem. Złożyło się kilka problemów na raz i jestem lekko uziemniony. Tomku - no to ja się piszę na takie bolenie Z tego co mówią koledzy 80+ to inna liga więc chciałbym spróbować i doświadczyć tego na własnej skórze. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 widze ze im blizej sezonu tym wieksze cele sobie koledzy stawiaja to moze i ja tez cos napisze tak wiec cel numer jeden ........ wyjecie bolenia powyzej 100cm <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soja Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Oj jak ja Wam zazdroszcze! Od tygodnia zmagam się z anginą, a jak sie naczytam Waszych kolejnych wypraw na kropki to... echhh:)@Tomku, gratuluję rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 chcialem napisac coś o swoim celu, ale... nie bede się powtarzal dla przypomnienia moge dodac ze chodzi oczywiscie o kaczodziobe (czy to okreslenie jest teraz poprawne politycznie???? <_< <_< <_< ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 A ja widzę, że do rozpoczęcia sezonu jeszcze 3 miesiące (prawie) a ludzie już tylko o jednym - bolenie Strach się bać co to będzie przed samym sezonem. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Remku to Ty widzisz tylko bolenie ...ja mam tylko jeden cel dobrze sie bawic i odpoczac na rybach... W tym roku wracam do muszkowania , a mój cel jest taki... nauczyć moja Pania łowienia własnie na muszke bo to jest takie ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Remku to Ty widzisz tylko bolenie ...ja mam tylko jeden cel dobrze sie bawic i odpoczac na rybach... W tym roku wracam do muszkowania , a mój cel jest taki... nauczyć moja Pania łowienia własnie na muszke bo to jest takie ładne Oj, nie tak zupełnie Tomku. Ja w zeszłym roku od bolenia nauczyłem się jednej rzeczy - luzu Zamiast napier... w wodę to więcej czasu poświęcić na obserwację. Ponadto jak wiesz w tym roku chcę wystartować troszkę poważniej z fotografią i stworzyć Tobie konkurencję i na koniec ... jak wiesz też kupiłem sobie muchówkę - w Szwecji zapoluje z nią na szczupaki, później może na bolenie ale ... tutaj nie stoję na twardym gruncie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Tomaszek gratulki za pstraga PIEKNY.Ja zaraz startuję na okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi