Skocz do zawartości

PSTRĄGI 2007

Efex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

@cezorator

15 lat temu to pewnie jeszcze ryby w rzekach były :lol:

teraz to straszna bieda w rzekach :wacko:

jak słucham opowieści, jak to mój dziadek wyciągał szczupaki z Sanoczka to mi się smutno robi... to musiały być piękne czasy...

a co do Potoku Tyrawskiego, to nigdy tam jeszcze nie byłem, koniecznie muszę się tam wybrać w wolnym czasie, a i mój Sanoczek też potrafi sie oczyścić w 12 godzin, ale jutro odpuszczę sobie wędkowanie, udrze w następną sobotę, mam nadzieje że wtedy już pogoda dopisze i rzeki się oczyszczą :D

pozdro

Rivera

Wreszcie się przełamałem,i w końcu wyjąłem pstrążka co prawda poniżej 30, ale po tylu zerowych wypadach i to dobre. :mellow:

To przez to przełamanie źle, Cię zrozumiałem. Rzeczywiście pierwsze już były. :blush:

Kwisą spływa dziś to, o czym pisał @Rivera.

Woda lekko mętna i podwyższona.

Niejaki @leluchy stwierdził, że zimna. A jaka ma być w marcu ???:huh:.

Ta zimna woda nie przeszkodziła mu wcale w ustrzeleniu trzydziestaka :mellow:

Nad zimną: wodą:

post-160-1348913370,4073_thumb.jpg

Zamker - Na razie nie wiem. Złożyło się kilka problemów na raz i jestem lekko uziemniony.

Tomku - no to ja się piszę na takie bolenie :D Z tego co mówią koledzy 80+ to inna liga więc chciałbym spróbować i doświadczyć tego na własnej skórze.

Pozdrawiam

Remek

Remku to Ty widzisz tylko bolenie ...ja mam tylko jeden cel dobrze sie bawic i odpoczac na rybach... W tym roku wracam do muszkowania , a mój cel jest taki... nauczyć moja Pania łowienia własnie na muszke bo to jest takie ładne :mellow:

Oj, nie tak zupełnie Tomku. Ja w zeszłym roku od bolenia nauczyłem się jednej rzeczy - luzu :D Zamiast napier... w wodę to więcej czasu poświęcić na obserwację. Ponadto jak wiesz w tym roku chcę wystartować troszkę poważniej z fotografią i stworzyć Tobie konkurencję :lol: i na koniec ... jak wiesz też kupiłem sobie muchówkę - w Szwecji zapoluje z nią na szczupaki, później może na bolenie ale ... tutaj nie stoję na twardym gruncie.

Pozdrawiam

Remek