Skocz do zawartości

PSTRĄGI 2007

Efex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Dzis niestety woda była jeszcze wyższa i w dodatku jeszcze zimniejsza , pośniegowa, ryby prawie zupełnie nie chciały współpracowac , wyjąłem tylko jedną ok35cm, drugi pstrąg spiał mi się przy podbieraniu ok 45-48cm . trzeciego nawet nie zobaczyłem , podobnie połowili pozostali koledzy z wyprawy .

Dzis stalem sie tez miesierzem , zeżarłem rybe i wiecie była bardzo dobra :mellow:

Teraz doczytałem wątek ile zabieracie ... czekam na lincz :mellow: <_<

post-149-1348913371,9641_thumb.jpg

Ja również jutro gdzieś zamierzam uderzyć, ale jeszcze nie wiem gdzie i nie wiem z kim, ale to się jeszcze dopracuje :mellow:

nie wiecie przypadkiem jaką fazę księżyca dzisiaj mamy?? bo u mnie chmury i nie widać, a na stronach głupoty piszą :wacko:

kiedy chcesz jechac? mozna gdzies wyskoczyc jak sie pogoda zrobi:)

san?

właśnie wróciłem z nad wody :mellow:

już prawie zapomniałem że sanoczek jest taki piękny :D udało mi sie złapać dwa małe kropkowańce, takie ok 25cm, za to mój kolega z którym byłem wyciągną pstrąga na 38cm :mellow: piękna rybka, dawno tak się nie radowałem :lol: został złapany w naprawdę niesamowitym miejscu :mellow: szkoda że nie mieliśmy aparatu ze sobą :wacko: i że pstrąg skończy na patelni :(

Rivera San nie byl dzis brudny...woda była do łowienia dobra...jednak pstrągi dziś nie chciały za bardzo współpracować...złowiliśmy z kolegą 8 sztuk (ja 2 on 6) 2 mialy chyba kolo 30 cm poźniej napisze coś więcej bo spałem dziś 3,5 godziny...pozdrawiam

Rivera San nie byl dzis brudny...woda była do łowienia dobra...jednak pstrągi dziś nie chciały za bardzo współpracować...złowiliśmy z kolegą 8 sztuk (ja 2 on 6) 2 mialy chyba kolo 30 cm poźniej napisze coś więcej bo spałem dziś 3,5 godziny...pozdrawiam

a w ktorym odcinku Sanu?

a więc tak: na wodzie meldujemy się około godziny 6 zaczynamy od mostu w Postołowie...woda idzie na 2 turbiny...wysoka-bardzo mocny uciąg ale jak na te warunki-czysta...w Postołowie ja zaliczam 1-może 2 brania i 1 pstrążka...kolega tylko 2 brania...zmieniamy miejsce i jedziemy w okolice mostu w Lesku...tam spotykamy 2 wędkarzy, schodzimy powoli w kierunku mostu jednak cały czas bez ryb...co chwile mamy jakieś tam delikatne branie...później kolega łowi dwa małe pstrągi dochodzimy do takiej fajnej wysepki i ja łowie swojego drugiego pstrąga dziś kolega mnie wyprzedza i też zapina kropkowańca...wracamy do auta i jedziemy na Łączki...po dojechaniu widzimy dwoch wędkarzy pod drugim brzegiem(nie wiem jak oni tam doszli), którzy stoją nad dołkiem...kolega ma wchodzi do wody i łowi 3 pstrągi ja w tym miejscu 0...jeden z tamtych znad dołka łowi 3 wymiarowe w około 30 minut, drugi nic...w drodze powrotnej zatrzymujemy sie jeszcze w Postołowie ale nic się nie dzieje dojeżdża za to dwoch naszych znajomych-bardzo dobrych zawodników- i nas pocieszają znaczączo- oni na dwóch mieli 1 branie... pozdrawiam

mam wątpliwości co do Sanu, bo ja bym pewnie uderzył na San gdzieś w pobliżu Międzybrodzia i schodził w dół do Mrzygłodu, a jeżeli pozostałe rzeki są brudne np Osława to San też będzie w nie najlepszym stanie :wacko: panna w sumie mówi że zdaje jej się że był czysty ale kobiety się przecież na tym nie znają :lol: i taki dylemat mały co robić :unsure:

@heniutek śliczny ten łobuz :lol: