Skocz do zawartości

PSTRĄGI 2007

Efex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

odwiedziłem dziś nowy odcinek rzeki. pochmurno, trochę wiało zanosiło się na deszcz, który ostatecznie nie spadł ;)

nic nie złowiłem, ale pokazały mi się 3 pstronie: 2 trzydziestaki odprowadziły minnow 7RR, a do czarnego twistera wyszedł pięćdziesiątak :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: lorbas jakiego jeszcze nie widziałem. przedefilował 3 metry ode mnie po czym wrócił do swojego dołka zostawiając mnie z kocią mordą :wacko: :o w stanie przedzawałowym :lol: :lol: do zobaczenia jutro, koleżko :angry:

generalnie bardzo udana wyprawa, nad wodą spokój, nikogo nie spotkałem. jedyne co martwi to straszliwa ilość śmieci :angry: :angry: :blush::angry: :( :angry: Embarassed

pozdrawiam,

j.

post-312-1348913386,4962_thumb.jpg

Ostatni poniedziałek i wtorek spędziłem z kolegami na Roztoczu,urzekło mnie to miejsce,i majowy weekend też tam spedzę,coprawda nie złowiłem nic specjalnie godnego uwagi,ale wyszedł mi do woblerka taki co to już może śnić sie po nocach...

Zamiesczam fotki pierwszego z Roztocza,w dodatku pierwszego na wedeczkę którą sobie zrobiłem przed samym wyjazdem:)

post-218-1348913386,9284_thumb.jpg

post-218-1348913386,9736_thumb.jpg

Ostatni poniedziałek i wtorek spędziłem z kolegami na Roztoczu,urzekło mnie to miejsce,i majowy weekend też tam spedzę,coprawda nie złowiłem nic specjalnie godnego uwagi,ale wyszedł mi do woblerka taki co to już może śnić sie po nocach...

Zamiesczam fotki pierwszego z Roztocza,w dodatku pierwszego na wedeczkę którą sobie zrobiłem przed samym wyjazdem:)

a dokładnie gdzie byłeś? :mellow:

moje cudowne okolice B)

roztocze rulez :mellow: