jersey Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 @patu28,na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Dokładnie to w poniedziałek na Porze w okolicy Radecznicy,a we wtorek Wieprz koło Zwierzyńca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 w radecznicy ( nie w szpitalu ) mam rodzinke...a sam mieszkam w zamościu por nie jest duży taki cholibka i te rybki z niego były? ps. jutro jade do radecznicy NIE DO SZPITALA ojciec tam pracuje ktoś chetny to załatwie miejsce obok napoleona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 @PaNeK,do szpitala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 ty sie nie smiej bo mam tam znajomości wiesz... bordowe papiery i te sprawy a te moje foteczki robiłem 500 metrow od poru bo ta gorajka z porem niemal sąsiaduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 witam.Ja dzisiaj przypadkiem zjawiłem sie nad pstrągową rzeczką. Na moim docelowym łowisku wiało tak, że nie dało sie łowić. Na szczęśie miałem mape i pudełko przynęt pstrągowych. Wybrałem małą rzeczke (nazwy nie zdradze <_< ), mifek pomógł wybrać odcinek. Rzeczka okazała sie urocza i trudna technicznie ale obdarzyła mnie pstrągiem, niestety nie był wymiarowy ale w całkiem dobrej kondycji i nawet grubiutki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 @patu28,na co?wobek z czarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 PaNeK - ten pierwszy to z Poru,a drugi już nie z roztocza,z mojej przydomowej tajnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 ziuta, ale napchany ten klusek, chyba podjadł zabek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 @ziuta - kapitalne kolory tego pstrążka (trochę nietypowo wilekie te kropy). Piękna rybka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 ten gruby pstrąg to chyba chory na jakieś rozducie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 pstążek ala pudzian , niezle naładowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 @ziuta - kapitalne kolory tego pstrążka (trochę nietypowo wilekie te kropy). Piękna rybka! trafnie to wychwyciłeś , białe obwódki czerwonych kropek były niewidoczne i wyglądał jakby miał same czerwone i czarne kropy. A że grubiutki to dobrze, niech je na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 ryby malutkie ale to pierwsze pstrągi w mojej karierze pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 @peresada,gratulacje!gdzie je złowiłeś? ja raz próbowałem z clare river, niestety bez rezultatu.pozdrawiam,j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 na clare,pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 @ziuta - kapitalne kolory tego pstrążka (trochę nietypowo wilekie te kropy). Piękna rybka! trafnie to wychwyciłeś , białe obwódki czerwonych kropek były niewidoczne i wyglądał jakby miał same czerwone i czarne kropy. A że grubiutki to dobrze, niech je na zdrowie Ziuta - kropek jak malowanie... kurde jeszcze wyjdziena to ze niedocenialismy tego lowiska chyba trzeba bedzie troche czesciej sie tam pojawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Cześć Ziuta,gratulacje za grubaska,tylko jak będziesz na drugi raz malował kropki to weż nad wodę cieńszy marker .Ja w sobotę wybrałem się z Mateo i Sebkiem na kropki i po raz pierwszy w życiu udało mi się złowić pierwsze kropki .Pierwszy miał ok.17 cm.drugi ok. 20 cm. Strach pomyśleć jaki będzie piętnasty . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 pewnie nie beda sie miescily w rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 oooo - Sebek ma jakby wobka produkcji wrocławskiej?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 W sobotę:Padało ,wiało ,było zimno ,woda też była za wysoka ale było warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Mateuszowi też nie przeszkadzał tłok nad wodą w taką pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 I pstrągom też nic nie przeszkadzało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Jedruś / matek - gratuluje. pikne kropki... widac ze Wy macie wiekszą praktyke w malowaniu kropek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Obserwuję i obserwuję watek pstrągowy, tak sobie myślę, że na bank przyjdzie czas na zajęcie się tymi rybami, super sprawa na rozpoczęcoe sezonu spinningowego. Zwłaszcza ,że koledzy z regionu namawiają.Piękne ryby tu prezentujecie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi