popper Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 @bassy To Ty jeszcze czekasz A na co? Jeśli można wiedzieć?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 we czwartek lub piątek jadę z jajakubem na zwiad.......o rany pewnie złapię kolejnego bakcyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ja rowniez oficjalnie rozpoczalem sezon (pierwszy tegoroczny pstrag byl wypadkiem przy pracy nad lipieniami jeszcze w okresie ochronnym dla potokow). W sobote pojechalem z papciem Broda i z synem. Na spinning nawet pukniecia nie bylo, wiec przestawilismy sie na muchowki, bo zaczela sie delikatnie pojawiac March Brown. Efekt - 3 kropkowance. Najwiekszy okolo 35cm, ale nie zalapal sie na fotki, bo syna mialem w nosidelku i aparta odpuscilem tym razem.Niestety pogoda sie zalamala i nie wiem czy zaplanowana na ten tydzien wyprawa wypali, jakis niespodziewany atak zimy nastapil... Mam pytanie do chlopakow z zielonej wyspy: czy u was tez jest tak ciezko cos na spinning wydlubac? Mam wrazenie ze u mnie potokowce wogole nie sa zainteresowane rybkami i wola owady, nawet o tej porze. Hmm, dziwne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Pogoda nie dopisywała ale rybki tak Tylko teraz pokutuję i leżę w łóżku. Gratki za piękne rybska i fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Lol piękne zdjęcia,ryby i piękna rzeka.Gratuluje Baloo i Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 @Mateusz i AndrzejNice fish i wonderładnen fotken PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Póki co, to tylko Andrzej łowi nice fishe. Ja mam przyjemność tylko z glutkami po 30 centów.... MOje 5 minut jeszcze nadejdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 .... MOje 5 minut jeszcze nadejdzie! OBY GIBKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 A teraz cos na dobranoc 12 i 15lbs, pogoda byla paskudna dlatego czesc fotek wogole chlopakom nie wyszla. Zycze kolorowych snow <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 A teraz cos na dobranoc]12 i 15lbs, pogoda byla paskudna dlatego czesc fotek wogole chlopakom nie wyszla. Zycze kolorowych snow <_< no niezle niezle jak na dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Luko, u mnie też pstrągi nie chcą współpracować...W Polsce biorą, a tu moje woblery mają w głębokim...Czekam na bassy, może wreszcie skończy się ten sztorm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 A przedostatnio wolały gumki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Urokliwa fotka Andrzeju Bardzo mi się podoba.Czy dobrze widzę? Plecioneczka? @lukomat Przez taką dobranockę to i zasnąć trudno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Luko, u mnie też pstrągi nie chcą współpracować...W Polsce biorą, a tu moje woblery mają w głębokim...Czekam na bassy, może wreszcie skończy się ten sztorm.@tp1 zamien spinning na muchowke, to napewno zadziala.Jak wczoraj patrzylem na prognoze pogody, to od dzisiaj mialo byc juz ladnie. Mialo byc... a tu snieg pada dalej. Straszna kicha.Jeszcze sprostowanie co do feroxow z poprzedniego postu. Ten mniejszy mial 10lb, a 12lb ponizej. Mam nadzieje, ze jeszcze przed wyjazdem ojca tez skoczymy na feroxy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Żyłeczka-0,22.Niebieska akurat wyszła Jakoś nie mam przekonania przy pstrągach do sznurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Ja też się ostatnio ciągam po jeziorze za pstrągami, z wynikami no..... ekologicznymi, zupełnie nie kumam co z tym dalej Na jeziorze cały weekend wiało na maxa, nie dało sie wypłynąć, za to wczoraj zrobiliśmy wypad nad Suck i skończyło się 60 i 70 w 2 rzutach (szczupaki niestety <_< ).Teraz pytanie - słyszałem że w stanach używaja czegoś co sie nazywa plannery - ponoc bez tego nikt nie trolluje ani pstrągów ani łososi - miał ktoś do czynienia z takim cudem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 pytanie do Anrzeja gdzie łowione sa te kropkowańce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Bóbr i Kwisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 ok dzieki! jednak to najlepsza woda pstragowa na dolnym slasku i nie tylko! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 ...i tego się trzymajmy. Po co wyprowadzać stonkę z błędu... YO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 ...i tego się trzymajmy. Po co wyprowadzać stonkę z błędu... YO! ... powiedziała Stonka ... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 dziś jedno branie.. długie na 42cm pozdrawiam, j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 No , ładnie @jersey. Ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Gdzie był?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Pierwsze branie i od razu nowy rekord poprawiony o 20cm.. Czyli około 64cm Później już było troszkę gorzej, jeden na 50cm, siedem na 40cm i sześć ok. 30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi