WIŚNIA Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Wieczorem i ja sie wybrałem na ta rzeczkę co @Lukomat. Nie widziałem ani jednej zbiórki przez godzine. Ale moze za 2 tygodnie coś wyciągnąć. Wieczorna pora jeszcze nie jest odpowiednia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 siedzialem sobie nad brzegiem rzeki, delektowalem sie rozmowa z zona i liczylismy splawiajace sie pstragi, w dwie godziny okolo 30 razy ... 10 z nich to calkiem niezle lorbasy a ja bylem bez wedki ... i zezwolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 @ lukomat, pal sześć czterdziestaka gdy taki sześćdziesiątak w trawie siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Z ostatniej wyprawy - 34,5 cm (mój nowy rekord ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Ależ piękny grubas! Gratuluję. Napisz na co się skusił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 @ lukomat, pal sześć czterdziestaka gdy taki sześćdziesiątak w trawie siedzi @popper, ten co siedzi w trawie, to ma juz niestety troche wiecej, a wagowo, to juz wogole inna kategoria, ramiona strasznie wyrywa, bede musial pomyslec o nosidelku na plecy. Bedzie mi wygodniej i przestanie wyrywac mi wedke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 @Efex skusił się na takiego 3,5 cm Gloog'a, miejsce było dosyć trudne i szkoda mi było lepszych woblerków, ale ten okazał się równie skuteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Tego dnia udało mi się jeszcze złowić dwa pstrążki z jednej miejscówki pierwszy 29 cm a po jakiejś godzinie, gdy już wracałem do samochodu w tym samym miejscu dołowiłem rybkę na 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 @Artech piękne pstrążki, mój rekord to również 34,5cm Może zrobimy zawody kto pierwszy go pobije?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 @Artech piękne pstrążki, mój rekord to również 34,5cm Może zrobimy zawody kto pierwszy go pobije?? Nie ma sprawy, ja próbuje w najbliższą sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 @ArtechPogratulować rekordowej rybki i udanego dnia. Jeszcze taki świąteczny, tłuściutki jest @lukomat, sorki, ja Twój okaz zmierzyłem, w pozycji siedzącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 @Artech piękne pstrążki, mój rekord to również 34,5cm Może zrobimy zawody kto pierwszy go pobije?? Nie ma sprawy, ja próbuje w najbliższą sobotę artech powiedz mi gdzie się wybierasz, bo i ja rozwazam opcje kropek, ale nie chcialbym chodzić po czyich sladach... PS. byles sam czy z ziuta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Mifek byłem sam bo to było w czwartek, Ziuta był w sobotę i też coś złowił. A jak praca pozwoli to prawdopodobnie jak zwykle okolice Stargardu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 to juz wszystko wiem... mysle ze jelsi moja wyprawa na kropki dojdzie do skutku to... na pewno nie bedziemy sobie przeszkadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Siemanko od dwóch tygodni mam towarzyszke życia także na rybach .W zeszłym tygodniu stawiała pierwsze kroki czego efektem było kilka pstragów po około 30 cm .Wczoraj było dużo lepiej kilka pod 40 i jeden niewyjęty pod 50 ,po nieudanym ale bardzo emocjonującym cholu moja rybcia stwierdziła że o mało ją nie wciągnoł ten kaban .Za dwa tygodnie bedzie się oswajać ze spininngiem na Goczałach ,szczupaki będą zagrozone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 piękna Dama piękny kropek tak powinno byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Tomku pogratuluj w moim imieniu Marzenie pieknych połowów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 @Artech jezeli bedziesz w sobote kolo Stargardu nad K.....l to musimy sie dogadac kto skad startuje zeby sie nie zadeptac, bylem w week, za duza lampa na kropki..same podmiarki..ale sa w dobrej kondycjii, grube, srebrniutkie i waleczne..i maja pełmo papu nad brzegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Gratuluję wszystkim kolejnych pstrągów. @Artech, gratuluję życiówki. Trzymam kciuki za kolejne. @Tomi, ja znam tą panią ze zdjęcia Gratuluję i przesyłam pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Moje sobotnie popołudnie także przeminęło w kropki... a to kilka z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 fajowe rybki ,gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 piękne czerwonokropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Dwa niezbyt udane ujęcia.Pośpiech jest niestety zlym doradcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Widziałem to - na żywo . Ryba była wyjątkowo żywotna i nie chciała pozować. No i nadal jest żywotna oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zaprosilibyście kolege z lubelszczyzny takie fajne rybki połowić samoluby jedne Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi