Skocz do zawartości

PSTRĄGI 2007

Efex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

@ lukomat, pal sześć czterdziestaka gdy taki sześćdziesiątak w trawie siedzi :lol: :mellow: :D

@popper, ten co siedzi w trawie, to ma juz niestety troche wiecej, a wagowo, to juz wogole inna kategoria, ramiona strasznie wyrywa, bede musial pomyslec o nosidelku na plecy. Bedzie mi wygodniej i przestanie wyrywac mi wedke :o

@Artech piękne pstrążki, mój rekord to również 34,5cm :mellow: Może zrobimy zawody kto pierwszy go pobije?? :lol:

Nie ma sprawy, ja próbuje w najbliższą sobotę :lol:

artech powiedz mi gdzie się wybierasz, bo i ja rozwazam opcje kropek, ale nie chcialbym chodzić po czyich sladach...

PS. byles sam czy z ziuta??

Siemanko

od dwóch tygodni mam towarzyszke życia także na rybach :D .

W zeszłym tygodniu stawiała pierwsze kroki czego efektem było kilka pstragów po około 30 cm .Wczoraj było dużo lepiej kilka pod 40 i jeden niewyjęty pod 50 ,po nieudanym ale bardzo emocjonującym cholu moja rybcia stwierdziła że o mało ją nie wciągnoł ten kaban :lol: .

Za dwa tygodnie bedzie się oswajać ze spininngiem na Goczałach ,szczupaki będą zagrozone. :mellow:

post-110-1348913412,3609_thumb.jpg

@Artech jezeli bedziesz w sobote kolo Stargardu nad K.....l :mellow: to musimy sie dogadac kto skad startuje zeby sie nie zadeptac, bylem w week, za duza lampa na kropki..same podmiarki..ale sa w dobrej kondycjii, grube, srebrniutkie i waleczne..i maja pełmo papu nad brzegami :mellow:

post-286-1348913412,4249_thumb.jpg