PaNeK Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 a gdzie ten kropek złowiony został? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Patryk ja, jak zwykle, startuję od mostku i schodzę w kierunku śluzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Czesć to moja wczorajsza zdobycz 32cm, bardzo waleczna!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 tylko fotka pod słonce a najciekawsze z słońcem som gratuluje pięknego kropersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 hej, bede tam jutro, takze może sie nie spotkamy ..pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 ..grubasek z rzeczki na K..Mifek siersiuchu wiesz pewnie z ktorej...jutro jade po 40 z grubym plusem ktore mam namierzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 @patu28, no to życze połamania kija... najlepiej jeszcze ... zanim dojdziesz na lowisko <_< <_< <_< <_< PS. tylko wymysl coś bardziej oryginalnego niż drzwi samochodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 ładniasty kropek ! niebawem może i nade mną się ulitują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 panek najpierw musisz dobrze zanęcić... moze garstka rapalek wystarczy... jak nie to popraw druga garstka obrotowek albo gumowych - naturalnie - zabek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Dzięki Mifas, spróbuje coś wymyslić...ja życzę Ci mega brody na multiku przy tym jutrzejszym wietrze ( mam nadzieję że masz nową linkę na szpuli ) <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 panek najpierw musisz dobrze zanęcić... moze garstka rapalek wystarczy... jak nie to popraw druga garstka obrotowek albo gumowych - naturalnie - zabek zanęce zanęce, kamieniami chyba ale zanęce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorbas Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 WitamWreszcie i mój pierwszy miarowy w tym sezonie.Równe 38 cm pieknych karminowych kropek dzikiego pomorskiego potoka.Dla mnie bieganie po pomorskich rzeczkach to kwintesencja wedkarstwa,to wręcz choroba i zauroczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Dzięki Mifas, spróbuje coś wymyslić...ja życzę Ci mega brody na multiku przy tym jutrzejszym wietrze ( mam nadzieję że masz nową linkę na szpuli ) <_< kurde Patryk! normalnie jesteś moim guru - w zyczeniach oczywiście mogę sobie zamawiać częściej takie życzenia???? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 ja dzisiaj próbowałem na Sanie, złapałem życiówke <_< oto ona: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Gtatuluje wszystkim pięknych kropkowańców Moja życiówka Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 cool masz oddech jak darth vader vel lord wiader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 To zadyszka ze szczescia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 To zadyszka ze szczescia To efekt SLOW Motion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 a oto mój wypad szkoda że bez efwktów... były brania ale jak zwykle coś zkiepściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramay Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 @PaNeKTy to masz kawał solidnej rzeki! Tak ze trzy razy większa od mojej Też nie mogłem nic złapać od 2 tygodni :evil:wieczorkiem po pracy Więc dziś wstałem wcześniej i w 3 godziny 5-ciu kropkowańców wyrwałem, plus dwa spadły. przestawiły się na żarcie ranne i dosyć! Sprobuj czasem zaskoczyć je przy śniadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 co mi po rzece jak nie umiem 1.ich zachęcić2. zaciąć:D jak się naucze bedzie git... a pokaże swoje kropkowce z rzeki na której nawet mi biorą.. tylko musze tam być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 @Panek, trochę cierpliwości, poznasz rzekę i zachowania kropków, a na pewno nadejdzie twój czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 zanim poznam zachowywanie kropków musze poznać zasady prowadzenia wobka, gumy, blachy :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramay Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 zanim poznam zachowywanie kropków musze poznać zasady prowadzenia wobka, gumy, blachy :D:D No to poznawaj! poznawaj <_<Cóż w końcu Starzy mistrzowie studiują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 jak mam poznać jak zasady znam tylko z gazety bo nad woda nie ma nikogo kto by dał podpatrzeć swoją technike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi