Trout Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Gratuluje,piękna miejscówka i pstrążek A w tego Executora będzie się trzeba zaopatrzyc bo widze że lowny ,tylko trzeba poczekać aż wejdzie do sprzedaży ten lowny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 ... w tego Executora będzie się trzeba zaopatrzyc bo widze że lowny ...ja to sie zastanawiam, dlaczego ja takiego jeszcze nie mam?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Trout już wiesz o Piławie y... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ueee, @efex jak na IEX7SR, to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 I znów pstrągowa sobota Kilkanaście wymiarków na 6 godzin łowienia cieszy choc ryby były bardzo wybredne i ostatni zestaw przynęt który sprawidził się na 100% dziś zawiódł ... Rybki współpracowały tylko z wobkami niestety martwi mnie kilka zejśc dużych ryb chyba muszę pomyślec o innych kotwicach...Mój wędkarski towarzysz wypraw po kilkuminutowej walce na muchówce musiał uznac wyższośc 60-taka, ale też się nałowił więc moralniak mniejszy... Dwie najciekawsze zdobycze to; Mój pierwszy Lipek na wobka(na obrotówki zdarzaja się dośc często)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 o lipasek na wobka i to chyba LD, ja na nie nic nie mogę skusić. ps. gdzie się zaopatrywałeś w LD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Na Allegro masz ich bez liku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Trout już wiesz o Piławie y... A co takiego się stalo???Teraz przebywam w Angli i niejestem na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Trout.Rzeka jest martwa biologicznie od hodowli w Zabrodziu do Połączonych.., poniżej połączonych jeszcze nie są jasne straty.W skrócie ktoś zatruł hodowlę w zabrodziu (około 1mln strat) wszystkie baseny szlak trafił, trucizna niestety zeszła niżej, straty potworne, martwe wszystko białoryb, lipienie, pstrągi, minogi, chrusty po prostu wszystko! Prokurator już tam siedzi, stało się to jakieś 10 dni temu...Tak jak piszę poniżej połączonych straty nie są jasne, znasz wodę więc wiesz że Dobrzyca niesie więcej wody więc trucizna została rozpuszczona, ogólnie nie było widac ryb śniętych, na Piławie niestety ponad 100kg wyłowionego pstrąga wymiarowego i mnóstwo drobiazgu i lipinia (ten odcinek to tarlisko tej ryby), a ile spłynęło tego nikt nie oszacuje...Katastrofa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 @Mako dzięki za informacjęBrak slow Wielka strata Ja jakieś 10 dni temu przejeżdzalem przez ten most przy basenach i rybki mialy się dobrze,aż sie gotowalo.Czy aby tam konkurencja niedzialala,bo troszkę jest tam chodowli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramay Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 coś widzę, marny był tydzień, bez zdjęć. To dołoże swoje z tygodnia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramay Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 i jeszcze jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 @Ramay Nie zebym sie czepiał Ale mozna dwa zdjecia umiescic w jednym poście A tak Ogólnie to pstrazszki fajniusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 No to i moje co nieco z Kwisy. Super się łowi brodząc. A ja tak pstrążki łowiłem pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Ładne te z Kwisy. Może w następnym roku coś zorganizujemy na tej rzeczce. Było by fajnie! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Cicho w temacie. I chyba słusznie. Pora zakończyć sezon, na ten rok. Woda b.niska i tylko takie wychodzą do blaszki.Kwisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 O wypraszam sobie Ja jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa i mam zamiar w sierpniu zaatakować jeszcze kilka razy aby zakończyć sezon jakimś mocnym akcentem.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Na Sanie najładniejsze pstrągi łowiłem zawsze w sierpniu. W tym roku, podobnie jak w ubiegłym, sezon zakończę w....październiku Okres ochronny potokowca zaczyna się w Irlandii dopiero 12.X.(na większości rzek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 @tpe1, no to macie jeden miesiac ekstra w porownaniu do mnie. Nie wiem czy jeszcze uda mi sie cos sensownego zwojowac w tym sezonie. Marzy mi sie jeszcze zaliczyc jakas wyprawe na feroxy przed koncem sozonu, ale nie wiem czy sie uda. @jerry troche mnie natchnal tym nocnym poszukiwaniem lososi. Chyba w tym kierunku cos pokombinuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Wiem, wiem @Efex. Oczywiście. Jeśli tylko woda się podniesie a mam nadzieję, że tak, to i mnie jeszcze, nad Kwisę i Bóbr wygoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Pora zakończyć sezon, na ten rok. Hehe, dobre Przed nami jeszcze cały gruby miesiąc na pstrągi i to jeden z lepszych.Ja także nie odpuszczam pstrągom, aż do końca sierpnia.W ostatnią sobotę odwiedziłem swoją ulubioną tajną rzeczkę pstrągową i w ciągu 6 godzin złowiłem 20 kropków, z czego największy miał 36 cm W ten weekend jadę na górskie potoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ja wogóle dopiero chyba teraz w sierpiu co nieco połowię. Zdrówko się poprawiło czasu jakby więcej a i kompan do łowów odpowiedni. Pozdrawiam sierpniowych łowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramay Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A ja nastawiam się na wrzesień, może dojdzie po naprawie nowy Rodmas(kurier złamał dolnik). Póki co, ostatni lipcowy: mało słońca tego lata, więc i ryby jakieś blade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 @RamayBrat bliźniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Wiem, wiem @Efex. Oczywiście. A no tak wyglądała sobota Jak widac rządził egzequtor 7. Rybek w sumie było kilkanaście trafiliśmy na dobry dzień. Ewaryst dziękuję za wspaniały wypad i przekazaną mi wiedzę na temat pstrągowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi