tomi78 Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Bydle straszne .Na słowacji jest zaporówka Besenowa ,jest to łowisko typu no kill jest mnustwo tęczaka od 50 w zwysz i bardzo duże potokowce .Za dwa tygodnie mam zamiar sprawdzić to łowisko . http://www.pmu.sk/img/fotogaleria/nahlady/martin_poljak_w.jp g http://www.muskarenie.com/resize/domain/muskarenie/files/stu ka-a-019.jpg?w=570&h=570 http://www.skmuskar.sk/foto/albums/userpics/10088/normal_Zla tna_014.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Znaczy fajne pstrągi z jeziora bliżej niż w Irlandii Ciekawe jak Czorsztyn/sromowce, Klimkówka, Myczkowce, też tam powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Jak już będziesz w Besenowej to koniecznie wstąp do źródeł termalnych. Woda w basenach na zewnątrz ma 39 stopni i walory lecznicze. Ja tam byłem jak temperatura wynosiła -15 poprostu rewelacja.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Na drugim zdjęciu to chyba pirania. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 dzisus jakie to brzydkie, chyba przestane chodzic na pstragi @slawekale checa, jak to 'cos' zobaczylem, to chcialem zapytac, kto polakierowal leszcza airbrushem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Kiedyś można by było zabawić się i zrobić naprawdę dużą rybę. W końcu zdobienia mamy opanowane... Powiedzmy szczupak 150 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Mała niespodzianka podczas trollingowania na jeziorze szczupakowym Allua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 UFF,troszkę się pomęczyłem ,ale jakoś zmniejszyłem rozmiar,niestety kosztem jakości. A więc:pstrąg 34 cm,pierwszy po długiej nieobecności na rybkach (praca daaaleko od domu ) Widzę, że też lubisz obrotówki. Najważniejsze, że twoje pstrągi również.ps: witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Niedawno wpadłem na to forum i po wnikliwym zapoznaniu się postanowiłem dołączyć. No to super! Zapraszam serdecznie do wymiany doświadczeń. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Niedawno wpadłem na to forum i po wnikliwym zapoznaniu się postanowiłem dołączyć. Pstrągi łowię w zasadzie od połowy zeszłego sezonu,wcześniej tylko płaciłem frycowe,ale dało to wyniki.Zająłem się jedną rzeczką,która przypadła mi do gustu ze względu na dziki charakter,ale też obrabiam inne,wszystkie należą do dorzecza Supraśli.Największy kropkowany padł w styczniu tego roku i miał 48cm,ale możliwość robienia zdjęć mam od niedawna.Pochwalę się więc rybkami z mojej rzeczki,złowionymi w ostatnim miesiącu tego sezonu. @Chrzanek, witaj na naszym forum. Fajnie, że interesujesz się łowieniem kropków. To jedne z najpiękniejszych ryb w naszych krajowych wodach Ja także uwielbiam je łowić.Mam małe pytanko: czy wypuszczasz swoje pstrągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 A w takich plenerach sobie pstrąguje @BartekP, a co to za rzeka, jeżeli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 A w takich plenerach sobie pstrąguje @BartekP, a co to za rzeka, jeżeli można wiedzieć? Podpowiem Ci tylko, że znasz tą wodę i pisałeś o niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 dosyć zielono jak na styczeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 ja pierwszy raz w tym roku byłem na pstrągach 12 lub 13 stycznia i było koło 10 stopni na plusie ale dzięki łagodnej zime styczniowe lorbaski przypominały bardziej ryby z przełomu marca i kwietnia a nie zimowe chudzielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Znaczy fajne pstrągi z jeziora bliżej niż w Irlandii Ciekawe jak Czorsztyn/sromowce, Klimkówka, Myczkowce, też tam powinny być Klimkówka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Do Klimkówki uchodzi Ropa i wiele rzeczek/strumieni (na przykład taka jedna płynąca przez quasi-hippisowską wioskę Nowica). W nich wszystkich są pstragi, dlaczego nie miało by ich być w jeziorze?? Mają gdzie żreć, mają gdzie się wycierać, szkoda tylko że nie wolno łowić z łodzi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Dlaczego nie wolno? Przed moim wyjazdem do Ire zakaz wędkowania z środków pływających obowiązywał na Klimkówce tylko w lipcu i sierpniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Do Klimkówki uchodzi Ropa i wiele rzeczek/strumieni (na przykład taka jedna płynąca przez quasi-hippisowską wioskę Nowica). W nich wszystkich są pstragi, dlaczego nie miało by ich być w jeziorze?? Mają gdzie żreć, mają gdzie się wycierać, szkoda tylko że nie wolno łowić z łodzi..... rozumiem, nie wiem czemu, miałem na myśli miejscowość Klimkówkę w okol. Krosna. tam płynie jakiś siurek, stąd moje wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 dosyć zielono jak na styczeń... Nawet jeśli śnieg spadł 22 stycznia to cudem natury w naszym klimacie są ledwo zaczynające żółknąć liście na drzewach. Ty chrzanek nie chrzań nam tu głupot o zielonym styczniu, a jak łowisz pstrągi we wrześniu to się tym publicznie nie chwal przynajmniej. Dziwie się że tylko jedna osoba na tym forum napomknęła delikatnie że coś jest nie tak, kiedy w żywe oczy gość wciska kit o zdjęciu ze stycznia Poza tym ryba ewidentnie przybierająca szatę godową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 wpadles chrzanek jak chrzan w sloik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 sorry ze dopieo teraz ale wlasnie wlazlem wglab fotki by ujrzec parametry fotki. chranek nawet nie chran ze daty nie przestawiles w aparacie bo tam jak wol jest napisane ze zdjecie zostalo zrobione. ponizej dowod....aha i jeszcze jedno. kolejna tego typu wpadka bedzie potraktowana zdecydowanie ostrzej - przynajmniej przeze mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Sprawdzcie te fotki 44 cm i 46 ! To jedna i ta sama ryba, (prześledzcie układ kropek) zdjęcie zrobione 25 sek pozniej, w tym czasie urosła o 2 cm. Nie wiem chrzanek ale coś chyba z głową masz nie tak czy co ? Jeżeli to wszystko prawda to zdecydowanie NIEZAPRASZAM cię nad rzeczki o których pisałem na prv !!!!!! Mam także nadzieję że te kabany które widziałeś na tarlisku nadal tam pływają Co do stycznia 2006 fakt było ciepło, na Sokołdzie wygladało to tak, czyli miejsca w których także chrzanek łowił : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 chrzanek się nie krył nawet z datą przecież. jest widoczna na zdjęciach. wtopił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Powiem krótko: Przegięcie pały!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 a już myślałem, że to tylko ja się czepiam... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi