Skocz do zawartości

PSTRĄGI 2007

Efex

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki mifek za reakcję!

Trochę się we mnie zagotowało jak zobaczyłem to zdjęcie i komentarz, a jak jeszcze przeczytałem o karmieniu na tarle to k...ż mać....Już byłem pewien co to za łowca :angry:

Proszę cię jeszcze o jedno -wypi...ol chrzankowi to zdjęcie z avatara, chyba że sam to zrobi o ile będzie miał jeszcze odwagę pojawić się na forum.

Swoją drogą było ponad 140 odsłon tego zdjęcia i tylko stachu zwrócił uwagę :(

• Odpowiedzi 1.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Witam,

Nie chcę tutaj występować w roli śledczego ani zakładać komisji śledzej ale ... chrzanku jeśli rzeczywiście chcesz robić z użytkowników tego forum ludzi nieteges to proszę przemyśl swoje postępowanie. Tutaj nie toleruje się takich numerów.

Pozdrawiam

Remek

rocky rozumiem twoje podejscie, ale chcialbym dać chrzankowi szanse na wytlumaczenie. zakladajac ze sie na to zdobedzie.... puscilem mu wiadomosc ze licze na jego wytlumaczenie. jesli nie bedzie reakcji to ...

Odstrzał sanitarny??

Rozumiem jako przyłów, ale teksty o łowieniu na robaka czy na owady..... My na prawdę nie jesteśmy tak durni, Chrzanek nie jest pierwszym który łowi pstrągi.... więc niech nie wciska kitu. Jak podrzucał im rosówki że widział jak żarły?? i owady?? skąd faken owady w listopadzie. Jak przypuszczam rybki wróciły do wody w dobrym stanie :angry:

chrzanek pisz coś na swoje usprawiedliwienie ! bo mi się woda gotuje.

Ujawnię troszkę prywatnej korespondencji z chrzankiem, sory z góry za to ale samo popatrzcie :

Tak,trzeba naszych skarbów pilnować przed kłusolami.Najgorzej to u mnie jest na Sokołdzie,czasami to widełki z bombkami i wędki pozgarniam,jak nikogo nie ma przy nich.Ale słoiki po robakach to prawdziwa plaga szkoda,że tak niewielu pilnuje nasze rzeczki,w tym roku byłem ok.40-50 razy i nie miałem ani jednej kontroli na rzekach pstrągowych,a na Biebrzy byłem ostatnio i miałem w ciągu dnia trzy kontrole.Gdyby tak ktoś pilnował czerwonych kropek.

No i co myśleć ? Wydaje sięże wędkarz pełną gębą w dodatku pilnuje rzeki itp,

ale jak na te 40-50 razy tak pilnowałeś tarlisk jak się wydaje ludziom ? :angry: :angry: :angry: :angry:

Jestem znismaczony.

Chrzanek chyba przez weekend znowu dokarmiał pstrągi. Poza tym moze stwierdził że dokarmianie jest ciekawsze niż narażanie się na forum.

Pafek może zbierz paru kolegów i jakiegoś strażnika i zrobicie chrzankowi fotorelację z dokarmiania dla użytkowników forum i sądu :mellow: :mellow: <_<

Witam wszystkich,może Chrzanek jest młody i chce błysnąć przed większą publiką ,dlatego wypisuje różne wędkarskie rewelacje,ale jeśli pisze o trosce i ochronie tarlisk to jest zwykła hipokryzja.Wiem coś o tym, bo od tygodnia wraz z kilkoma zapaleńcami pilnujemy tarlisk pstrągów i troci.Zapewniam że tarło trwa w najlepsze.

Nie palmy chłopaka na stosie zanim się nie wypowie w swojej obronie. Wiem, że znakomita większość z nas jest wyczulona na sprawy związane z ochroną wód i że nieścisłości które zostały wychwycone budzą poważne wątpliwości, jednak proponuję powściągnąć negatywne emocje i pozwolić młodemu człowiekowi na zajęcie stanowiska.

Pax melior est quam iustissimum bellum!!

PIotrze sam wątek w środku tarła jest już męczący i upierdliwy.Młody zamoczył ..... i tyle. Mifek mu już napisał. To powinno wystarczyć. Pisanie o wojnie i pokoju jest chyba nadinterpretacją. Bardzo ładnie powiedział wczoraj Pan profesor Władysław Bartoszewski.-Miejmy odwagę mieć własne zdanie przed silniejszym, a przy słabszam okażmy wyrozumiałość. -

Można być powiedzieć nie sądzmy, a nie będziemy sądzeni. - Nolite indicare, etnon iudicabirini

pozdrawiam

:blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush:Embarassed

Tak.Wpadka na całej linii.Jeżeli chodzi o wyjaśnienie,to powiem,że ryby złowione wtedy,kiedy widać,czyli w okresie ochronnym,ale wróciły do wody,gdyż faktem jest,że nie zabieram pstrągów.Chciałem się pochwalić ,po prostu próżniacza głupota,aparat wpadł w rękę,to pojechałem na ryby,ale zapewniam,że pstrągi nadal pływają.Nie łowię tych ryb na robaka,jak również nie kłusuję w inny sposób,a pojechałem nad wodę,żeby coś złowić,zrobić zdjęcie i się pochwalić.Ryby zostały wypuszczona! aczkolwiek prawdą jest,że złowione w okresie ochronnym,za co jest mi bardzo teraz głupio.Przepraszam za całą nieprzyjemną sytuację i zamieszanie.To chyba tyle z mojej strony.Przepraszam jeszcze raz i obiecuję nie łowić ryb w okresie ochronnym,chociażbym robił to tylko dla satysfakcji,a nie dla mięsa.Nigdy wcześniej nie łowiłem ryb podczas okresu ochronnego.Aha,pstrągi na tarlisku pozostały bezpieczne,gdyż nie jest moim celem zdobywanie mięsa,choć tak wielu zapewne sądzi,ale jest to zupełnie zrozumiałe.Przepraszam.P.s. nie dostałem wiadomości od Mifka,ani jakiejkolwiek innej.Jest mi bardzo teraz głupio i źle się czuję z wyrzutami sumienia.Człowiek uczy się na błędach,szkoda tylko,że na swoich. Jeszcze raz wszystkich przepraszam za zamieszanie.

@Chrzanku,

osobiście podoba mi się to, że oficjalnie i przed wszystkimi przyznałeś się do swoich błędów. Cieszę się, że to zrobiłeś.

Mam nadzieję, że więcej nie popełnisz takich błędów i że nie będziesz łamał żadnego obowiązującego prawa oraz regulaminu RAPR, który obowiązuje wszystkich w całym naszym kraju.

Dla mnie ta sprawa jest już zamknięta. Mam nadzieję, że więcej się to nie powtórzy i że inni ci także wybaczą.

A że w zasadzie chyba dla wszystkich po za australią/nową zelandią sezon zamknięty - może warto ten wątek zakończyć?? I z niecierpliwością czekać na nowy :D Mam nadzieję że przyszły sezon będzie udany, i wszyscy na forum złapią to na co polują w snach :D

A że w zasadzie chyba dla wszystkich po za australią/nową zelandią sezon zamknięty - może warto ten wątek zakończyć?? I z niecierpliwością czekać na nowy :D Mam nadzieję że przyszły sezon będzie udany, i wszyscy na forum złapią to na co polują w snach :D

Teraz już wiem dlaczego nie wyjmuję naprawdę wielkich pstrągów - po prostu o nich nie śnię, tylko marzę... Chyba będę musiał programować moje sny bo mam prorocze :D

podejrzewam, że są jeszcze łowiska komercyjne, na których okresy nie obowiązują..