Rivera Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 skoro tak to San odpada, pozostaje Sanoczek tylko gdzie ja te pra pra pradziadki znajde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 wielki dzień! pierwszy pstrąg w życiu, pierwsza ryba sezonu i ochrzczony nowy kijek ma 36cm, wyszedł do 5cm gumy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Gratulacje jersey kolejne beda tylko wieksze Pozdrawiamwizard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Gratulacje! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Ja też gratuluję. Fajne chrzciny .Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Wielkie Gratulacje A trzy w jednym to też sukces Myślę że teraz już wpadleś w czerwone kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Gratulacje Tego pierwszego zapamiętasz długo. Ja swojego też ciągle pamiętam. Wiem gdzie, na co i w jaki sposób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Piękny początek @jersey. Gratuluję i...myślę, że wpadłeś . @heniutek. Dzisiaj nawet młodszych roczników nie uświadczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 @all,dzięki za gratulacje fakt, wpadłem po uszy.. mam jednak nadzieję, że uda mi się kropy pogodzić z pasiakami. póki jednak okonki zajęte są czynnościami społecznie doniosłymi <_< <_< opcja jest tylko jednapozdrawiam,j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 A ja byłem dziś... a ja a ja byłeeem <_< miałem łowić ale wepchałem wędke w kszaczory i polazłem robićfotki... bardz bardzo ciekawie było moje przebłyski fotograficzne : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 fotki... bardz bardzo ciekawie było. moje przebłyski fotograficzne. Czy możesz powiedzieć co to za kanałkowa rzeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 ta RZeczKA to gorajka harcują tam bobry mam 2 fotki z nimi związane moge zamieścić o 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 @Panek, dzięki za odpowiedź. Pytałem się o tą rzeczkę, ponieważ przypomina mi wyglądem zupełnie inną rzeczkę pstrągową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 @Panek, dzięki za odpowiedź. Pytałem się o tą rzeczkę, ponieważ przypomina mi wyglądem zupełnie inną rzeczkę pstrągową. jeżeli można to jaką inną przypomina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Skrodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 odwiedziłem dziś nowy odcinek rzeki. pochmurno, trochę wiało zanosiło się na deszcz, który ostatecznie nie spadł nic nie złowiłem, ale pokazały mi się 3 pstronie: 2 trzydziestaki odprowadziły minnow 7RR, a do czarnego twistera wyszedł pięćdziesiątak lorbas jakiego jeszcze nie widziałem. przedefilował 3 metry ode mnie po czym wrócił do swojego dołka zostawiając mnie z kocią mordą w stanie przedzawałowym do zobaczenia jutro, koleżko generalnie bardzo udana wyprawa, nad wodą spokój, nikogo nie spotkałem. jedyne co martwi to straszliwa ilość śmieci pozdrawiam, j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 aha zapomniałem a miałem się pytac... panowie zucają przynęte z prądem czy pod prąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 @PaNeK,łowię z prądem, pod prąd, w poprzek - wszystko zależy od miejsca i przewidywanego stanowiska ryby.j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 ja nie umiem przewidziec stanowiska ryby.... a łowie na takichlujtkach po 2 metry ze w poprzek niema sęsu... uciąg dosc silnywięc z prądem za szybko ją zciąga... dla mnie only pod prąd zmienie to na innej rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 ja byłem we wtorek na rzece, udało mi się złapać tylko jednego króciaka na 28cm, a to nasza fotka (kiepska jakość bo robiona komórką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Ostatni poniedziałek i wtorek spędziłem z kolegami na Roztoczu,urzekło mnie to miejsce,i majowy weekend też tam spedzę,coprawda nie złowiłem nic specjalnie godnego uwagi,ale wyszedł mi do woblerka taki co to już może śnić sie po nocach...Zamiesczam fotki pierwszego z Roztocza,w dodatku pierwszego na wedeczkę którą sobie zrobiłem przed samym wyjazdem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 I jeszce jedna fotka,tym razem pierwszy tegoroczny z mojej ulubionej rzeczki,nieduży ale cieszy bardzo,tym bardziej że poprzedni sezon cały przepracowałem w Anglii,i nad wodą byłem może 2-3 razy.Teraz nadrabiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Ostatni poniedziałek i wtorek spędziłem z kolegami na Roztoczu,urzekło mnie to miejsce,i majowy weekend też tam spedzę,coprawda nie złowiłem nic specjalnie godnego uwagi,ale wyszedł mi do woblerka taki co to już może śnić sie po nocach...Zamiesczam fotki pierwszego z Roztocza,w dodatku pierwszego na wedeczkę którą sobie zrobiłem przed samym wyjazdem:) a dokładnie gdzie byłeś? moje cudowne okolice roztocze rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 ...wymiarek z Regi, pływa i dorasta do słusznych rozmiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi