szpiegu Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 tomi78 gratuluje takiego kropka i szczerze zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Jakość zdjęć nie jest najlepsza. Ale musiałem się spieszyć, bo zdrowie rybki było najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 kurde chłoppaku gdzies ty machal tą muchowka?? to u nas takie ryby jeszcze plywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 drogi Rafale <_< to chyba odcinek specjalny na Wisle 60 cm i to na muche ehhhh masakra ze tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 @tomi78PIękny gratuluje [quote title=tomi78 napisał(a) dnia Sun, 25 March 2007 Później już było troszkę gorzej, jeden na 50cm, siedem na 40cm i sześć ok. 30cm :lol: Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Tomi,Gratulacje! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 drogi Rafale <_< to chyba odcinek specjalny na Wisle 60 cm i to na muche ehhhh masakra ze tak powiem nawet 100 PLN za dniówkę bym zapłacił aby złowić takie rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 drogi Rafale <_< to chyba odcinek specjalny na Wisle 60 cm i to na muche ehhhh masakra ze tak powiem nawet 100 PLN za dniówkę bym zapłacił aby złowić takie rybki Dam 150 Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 fajny kropek i dłuugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Ja w sobotę na Tanwi chyba z 10km przeszedłem i nawet trzydziestaka nie widziałem ,trzy maluchy i dwa zeszły(oczywiście tr największe ) Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Ja w piątek nawet rybiego ogona nie widziałem (choć w tak mętnej wodzie to nic bym chyba nie zobaczył ) za to wszystkie pstrągowe woblerki jakie miałem ze sobą zerwałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Tomi wielkie gratulacje Piękny jak z bajki ten potok .Mnie to ten jeden piędziesiątak by starczyl i bylbym uradowany jak niewiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assam Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Ja również dołączam się do gratulacji. Pstrąg rewelacyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 O rety piekne ryby, Tomi napisz cos wiecej, bo twoj post jakis taki enigmatyczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 @tomi78 PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 No i pozamiatane... @Tomi - Respect! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam po raz pierwszy na tym forum i pochwalę się za kolegę 41 cm na jednej z rzek w lubelskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 @tomi78to pstrąg z moich snów marzenie każdego wędkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Lukomat twierdzi że jeste moszczędny w pisaniu więc coś napiszę .Pstrąga złowiłem nn Wiśle na strimera pijawke z czerwoną główką który jest kilerem na tej wodzie bo większość ryb na nią złowiłem i na małego maddlerka ,trzydziestaki złowiłem na suchą muszke imitacje jętki.Tego największego złowiłem zaraz z rana na końcówce głębokiej rynny z szybkim nurtem którą obłowiłem już w każdy możliwy sposób.Rzuciłem na odchodne daleko pod prąd a linką wefką można bardzo daleko i w ekspresowym tempie takim boleniowym ściągałem po samym dnie ,chodziło mi o to żeby strimer płyną troszke szybciej niż nurt wody i chyba to go sprowokowało .Reszta to czysta przyjemność przez około 15 minut chodziłem za nim góra dół bo nie był to potok z ostatnich zarybień tylko stary cwaniak a te potrafią sponiewierać człowieka .Radość jest tym większa że od miesiąc temu zabrałem się za kręcenie muszek i wszystkie złowiłem na moje potworki. Jak by tego było mało to na nowy sprzęt bo kilka dni temu zakupiłe nowy zestaw sage więc test miał dobry .Do tej pory miałem Taimena i muszę przyznać że różnica jest taka jakbym się przesiadł z maluch do ferrari.Dobrze że w wiśle są większe pstrągale bo nie miał bym za czy się uganiać a tak największy który tam pływa czyli 78cm pobudza moją wyobrażnie Ale żeby nie było tak różowo to chciałbym przestrzec tych którzy się wybieraja na Wisłe z myślą że takie ryby łowi sie tu z marszu.Ryb jest bardzo dużo ale złowienie ich nie jest czasami takie proste i czasami ma się wrażenie że łowi sie w pustej studni .Trzeba się czasami nieżle nakąbinować żeby dopasować przynęte i technike prowadzenia ale potem jest już z górki ciągle tylko ryby i ryby i tak do znudzenia przynajmiej koledzy którzy łowią na Wiśle często tak własnie mają. Bo ja mam tak tylko czasami ale powoli zaczynam kumać o co w tym chodzi i myślę że będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Tominic tylko gratulować i... zazdrościć Ten twój kijaszek to 6-stka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Gratulacje !!! Piękna sztuka! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Gratulacje @Tomi piękny lorbas ..tylko pomarzyć. ...to dwa niedzielne z jednej z pomorskich rzeczułek..37cm i 33 cm...mam nadzieje ze dorosna do rozmiarów pstronia Tomiego, wrocily tam gdzie ich miejsce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 super kropki fajne tło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 w tej rzeczułce mozna sie zakochac..choć ciężko tam o coś konkretnego to jej klimat urzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 @tomi78, qrcze, Ty ..... przez około 15 minut chodziłem za nim góra dół bo nie był to potok z ostatnich zarybień tylko stary cwaniak ...... a ja się spociłem ? Najszczersze gratulacje i podziw @patu28 Też piknie. Super rybki. @Konktenbit, Chyba muszę sobie sprawić ganz nówkę metalik, bo na zwykły przestały mi brać. Witam i gratuluję kabanka Ja w sobotę przyzerowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi