Skocz do zawartości

PSTRĄGI 2007

Efex

Rekomendowane odpowiedzi

@Yeah

ja moim Viperem (czyt. maluchem :lol:) do Rzeszowa nie dojadę :lol: tak więc myśle że Wisłok odpada <_<,

możemy zrobić wypad na San ale tu przydało by sie zasięgnąć informacji u @cole bo on bardziej obeznany w tym temacie B)

możemy również wybrać sie na moją rzeczkę ale na niej 60aki raczej nie pływają :unsure: choć mogę się mylić :mellow:

cóż jeszcze mogę doradzić :lol:, rzeczka Pielnica ponoć jest zasobna w pstrągi, ale byłem tam tylko raz i żadnego kabana nie pojmałem :unsure: ale ponoć parę lat temu miejscowi kłusole 50aka na siatę drapli :wacko: :angry:

tak więc gdzie jedziemy?? :lol: :mellow:

• Odpowiedzi 1.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Szkoda że weekend tak szybko się kończy bo działo się i to sporo . :D Wczoraj 12 pstrągali pomiędzy 30 a 45 jeden ponad 50 odpłynoł z kolczykiem a jedno branie o mało nie pozbawiło mnie sprzętu :mellow: .

Dzisiaj odbyły się zawody na wiśle i 77 zawodników złowiło 380 pstrągów :huh: największy 62cm , ja złowiłem 11 pstągów co pozwoliło mi zająć 10 miejsce.Dobrze że za tydzień swięta można będzie się dłużej pomęczyć z pstrągalami.

Orion i Rognis zapraszam bo rybki na was czekają :D

Panek, dobrze rokuje :D

Niestety większe nie chciały ale było baaaardzo przyjemnie :D Kijek 8lb ochrzczony, nowe spostrzeżenia i wnioski na temat lekkiego castingu też zdobyte :D

Pozdrawiam

Remek

no to chłopaku dawaj te wnioski :D