Rivera Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 @Yeahja moim Viperem (czyt. maluchem ) do Rzeszowa nie dojadę tak więc myśle że Wisłok odpada <_<, możemy zrobić wypad na San ale tu przydało by sie zasięgnąć informacji u @cole bo on bardziej obeznany w tym temacie możemy również wybrać sie na moją rzeczkę ale na niej 60aki raczej nie pływają choć mogę się mylić cóż jeszcze mogę doradzić , rzeczka Pielnica ponoć jest zasobna w pstrągi, ale byłem tam tylko raz i żadnego kabana nie pojmałem ale ponoć parę lat temu miejscowi kłusole 50aka na siatę drapli tak więc gdzie jedziemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 ja zaraz smigam na lotnisko do krosna, takze bede w okolicy numer na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 kumpello mi dziś oznajmił że w Sanoku na Sanie jakiegoś ogromnego pstrąga złapali ostatnio, czyżby to ten 67,5?? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Mój pierwszy tegoroczny Przynęta mokra mucha fantazyjna,czarno-cytrynowa ,własnego pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 gratuluje kropka ale brzydal jakiś <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Jak duży, to nie musi być przystojny Musi walczył już o zycie nie jeden raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Jak duży, to nie musi być przystojny Musi walczył już o zycie nie jeden raz wrucił zwalczać przeciwności losu?czy obiadek? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Cześć,My dzisiaj też odwiedziliśmy małą, zakrzaczoną i płytką pstrągową rzeczkę. Łowiliśmy takie lorbasy PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 małe ale jakie ,,przystojne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Niestety tatarek Raz na jakiś czas ulegam słabości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 @remek pstrag hmmmmm niezly by byl z niego wobler ........ glowatkowy <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Panek, dobrze rokuje Niestety większe nie chciały ale było baaaardzo przyjemnie Kijek 8lb ochrzczony, nowe spostrzeżenia i wnioski na temat lekkiego castingu też zdobyte PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Niestety tatarek Raz na jakiś czas ulegam słabości ee tam takiego brzydala to mi nie szkoda a tak powaznie to sam mam zwyczaj zabrać z 3 rybki w roku1 pstrąg 1 szczupły i 1 karp nie zmieniło mi sie od 3 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Rocky piękny kropek Remek gratulki za chrzest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Remek!Czyli pełnia harmonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Szkoda że weekend tak szybko się kończy bo działo się i to sporo . Wczoraj 12 pstrągali pomiędzy 30 a 45 jeden ponad 50 odpłynoł z kolczykiem a jedno branie o mało nie pozbawiło mnie sprzętu .Dzisiaj odbyły się zawody na wiśle i 77 zawodników złowiło 380 pstrągów największy 62cm , ja złowiłem 11 pstągów co pozwoliło mi zająć 10 miejsce.Dobrze że za tydzień swięta można będzie się dłużej pomęczyć z pstrągalami.Orion i Rognis zapraszam bo rybki na was czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Panek, dobrze rokuje Niestety większe nie chciały ale było baaaardzo przyjemnie Kijek 8lb ochrzczony, nowe spostrzeżenia i wnioski na temat lekkiego castingu też zdobyte PozdrawiamRemek no to chłopaku dawaj te wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ja dziś byłem z kumplem na Sanie w Postołowie. Ja miałem 2 wyjścia, a kolega wyciągną pstrąga ok. 37cm. Oto fotka (jakość komurkowa ): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 ten tez nie za przystojny... mi się podobają tylko takie z czerwonymi kropami w pełnym srebrnym blaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 On był bardzo piękny tylko jakość zdjęcia bardzo nieprzystojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 W sobotę kilka dotknięć, jedno wyjście, jeden szczupły i kropek jak widać. Pozdrowienia z Mazowsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 no ten to już ładniutki tylko nadal bez czerwonych kropek a co z szczupłym? pokazaj mi go na priv albo gdzies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 I jeszcze jedno zdjęcie z niedzieli - przyczajony tygrys PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 chyba tylko mister Remek ma farciocha do tych czerwonokropczastych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 No chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi