Skocz do zawartości

PSTRĄGI 2007

Efex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Jak się chwalić, to się chwalić.. B)

http://zanderix.epwik.com.pl/salmo/efex/pstrong_jerk.jpg

Wczoraj wróciłem po rybę, która wychodziła mi 2 tygodnie temu i udało się. Oceniałem na około 50, a miał 54cm i był dziarski, waleczny i silny.. na tyle, że wbił mi kotwicę w palec. Tak więc po sesji zdjęciowej ryba wróciła do wody, a wędkarz udał się na pogotowie.. :wacko:

Pozdrawiam serdecznie,

Dzięki chłopaki.

Ja kilka razy wyjmowałem sobie kotwiczkę, ale tym razem nie dałem rady. Próbowałem z 15 minut bo chciałem dalej łowić, ale w końcu musiałem się poddać. To była nowiutka kotwica Ownera, bardzo ostra i twarda. Weszła przy paznokciu pod dziwnym kątem i nawet lekarz na pgotowiu dość długo się męczył zanim przebił palec.. :wacko:

Prosto z pogotowia wróciłem nad rzekę i jeszcze trochę pomachałem, ale nic się już nie skusiło B) No ale dziś jadę znów walczyć, choć paluch spuchł i boli.. B)

Pozdrawiam

Jak się chwalić, to się chwalić.. B)

http://zanderix.epwik.com.pl/salmo/efex/pstrong_jerk.jpg

Wczoraj wróciłem po rybę, która wychodziła mi 2 tygodnie temu i udało się. Oceniałem na około 50, a miał 54cm i był dziarski, waleczny i silny.. na tyle, że wbił mi kotwicę w palec. Tak więc po sesji zdjęciowej ryba wróciła do wody, a wędkarz udał się na pogotowie.. :wacko:

Pozdrawiam serdecznie,

NO tak wlasnie czekalem kiedy efex sie odezwie :mellow:

Widze ze ex 7SR nadal rządzi...

tylko czemu zmieniales kotwice w tym wobku....

sugerujesz ze te oryginalne w executorze sa niewlasciwe <_< <_< <_< <_< <_<

@Mifek - Owner to Owner - wg mnie najlepsza kotwica na świecie. A przy innych zdarzało mi się tracić ryby..

@Slawek byl w innym miejscu, ale nie wykluczam, ze na Executora by mu braly, bo to jest prawdziwy killer B)

@Pitt - pomyślę o tym zaginaniu.. :D

Pozdrawiam

@Mifek - Owner to Owner - wg mnie najlepsza kotwica na świecie. A przy innych zdarzało mi się tracić ryby..

@Slawek byl w innym miejscu, ale nie wykluczam, ze na Executora by mu braly, bo to jest prawdziwy killer B)

@Pitt - pomyślę o tym zaginaniu.. :D

Pozdrawiam

Tego dnia w ogóle nie brały, czego dowodem niech będzie fakt, iż chodził ze mną Pepe i także nie miał brań - a on chyba łowi również na executory :D <_< <_< ?

Sławek & Efex gratuluje pięknych pstrągów szczęka opada Embarassed

Ja też przez ostatnie trzy dni walczylem nad wodami górskimi ale niestety z słabymi efektami.Dzisiaj złowilem pstrągowego malucha na 30cm i do tego jeszcze raczka :D

post-199-1348913409,6129_thumb.jpg

post-199-1348913409,6648_thumb.jpg

Tym razem dalem odpoczac szczupakom i pojechalem na kropkowance. Kolo poludnia trafilem na polgodzinny okres intensywnych zbiorek i upolowalem piec rybek. Pierwszy, gruby czterdziestak, nie dal sie sfotografowac, bo zanim dobralem sie do aparatu on wykorzystal luz na lince, ale za to jeden z trzydziestakow byl bardziej wyrozumialy

Jeszcze na dowidzenia gruby zwierz mnie sponiewieral. Zebral na wodzie do kolan, a ja nie spodziewalem sie tam takiej ryby i skonczylo sie kocia mina :angry:

Pozdrawiam

post-128-1348913410,5141_thumb.jpg

post-128-1348913410,7087_thumb.jpg