rognis_oko Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Gratuluję kolejnych kropasów. Piękne zdjęcia. @Pitt, widzę, że nieźle się rozkręciłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 To i ja pochwalę się piątkowym czterdziestaczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Wypasiony ten Twój rybuś jest Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assam Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Piękny grubasek Miałem nadzieję, że w czasie świąt uda mi się też jakiegoś upolować ale niestety pogoda przekreśliła moje wędkarskie plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Jak się chwalić, to się chwalić.. Wczoraj wróciłem po rybę, która wychodziła mi 2 tygodnie temu i udało się. Oceniałem na około 50, a miał 54cm i był dziarski, waleczny i silny.. na tyle, że wbił mi kotwicę w palec. Tak więc po sesji zdjęciowej ryba wróciła do wody, a wędkarz udał się na pogotowie.. Pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 To jest pstrążek Gratuluję.A ja chyba w tym miejscu miałem trochę wcześniej sesję zdjęciową (tak przynajmniej rozpoznaję). Tylko nic tego dnia nie wychodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 No to przywaliłeś z grubej Gratulki und respekt. Rybka piękna, fotka też. A palec i kotwiczka? Dla mnie, to już normalka. Na tyle, że wyrywam z zadziorami, takim peanem, jaki uwiesiłeś u kamizelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 @efex jeszcze raz gratulacje!@popper, a znieczulasz sie najpierw, czy na zywca <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Dzięki chłopaki. Ja kilka razy wyjmowałem sobie kotwiczkę, ale tym razem nie dałem rady. Próbowałem z 15 minut bo chciałem dalej łowić, ale w końcu musiałem się poddać. To była nowiutka kotwica Ownera, bardzo ostra i twarda. Weszła przy paznokciu pod dziwnym kątem i nawet lekarz na pgotowiu dość długo się męczył zanim przebił palec.. Prosto z pogotowia wróciłem nad rzekę i jeszcze trochę pomachałem, ale nic się już nie skusiło No ale dziś jadę znów walczyć, choć paluch spuchł i boli.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 gratuluje 'krasnala' bo groty trzeba zagniatac panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Jak się chwalić, to się chwalić.. Wczoraj wróciłem po rybę, która wychodziła mi 2 tygodnie temu i udało się. Oceniałem na około 50, a miał 54cm i był dziarski, waleczny i silny.. na tyle, że wbił mi kotwicę w palec. Tak więc po sesji zdjęciowej ryba wróciła do wody, a wędkarz udał się na pogotowie.. Pozdrawiam serdecznie, NO tak wlasnie czekalem kiedy efex sie odezwie Widze ze ex 7SR nadal rządzi... tylko czemu zmieniales kotwice w tym wobku.... sugerujesz ze te oryginalne w executorze sa niewlasciwe <_< <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 To jest pstrążek Gratuluję.A ja chyba w tym miejscu miałem trochę wcześniej sesję zdjęciową (tak przynajmniej rozpoznaję). Tylko nic tego dnia nie wychodziło @slawek to przez to ze nie uzywales executora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 @Mifek - Owner to Owner - wg mnie najlepsza kotwica na świecie. A przy innych zdarzało mi się tracić ryby.. @Slawek byl w innym miejscu, ale nie wykluczam, ze na Executora by mu braly, bo to jest prawdziwy killer @Pitt - pomyślę o tym zaginaniu.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 He, he, he, he . @Pitt ma rację.Po ostatnim sklinczowaniu, w dłoni, 2 grotów jednocześnie, już pozaginałem zadziory we wszystkich przynętach pstrągowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 @Mifek - Owner to Owner - wg mnie najlepsza kotwica na świecie. A przy innych zdarzało mi się tracić ryby.. @Slawek byl w innym miejscu, ale nie wykluczam, ze na Executora by mu braly, bo to jest prawdziwy killer @Pitt - pomyślę o tym zaginaniu.. PozdrawiamTego dnia w ogóle nie brały, czego dowodem niech będzie fakt, iż chodził ze mną Pepe i także nie miał brań - a on chyba łowi również na executory <_< <_< ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Co tam palec, co tam kotwiczka prawdziwy twardziel nie narzeka. Liczy się ot ... ta torpeda w kropki. Gratulacje!!! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Executor jest podwójnie skuteczny-złowił i pstrąga i Efexa .Gratulacje.Piękna pyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Oromniasty fajjowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Sławek & Efex gratuluje pięknych pstrągów szczęka opada Ja też przez ostatnie trzy dni walczylem nad wodami górskimi ale niestety z słabymi efektami.Dzisiaj złowilem pstrągowego malucha na 30cm i do tego jeszcze raczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assam Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Fotka z rakiem świetna Widać że nie tylko ryby lubią stingi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 wybas raczek thebesciarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Pozdrowienia dla Remka od Rognisa i Gromita. Właśnie wróciłem z otwarcia a chłopaki poszli spać przed dzisiejszą rozprawą z kropkami. <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Tym razem dalem odpoczac szczupakom i pojechalem na kropkowance. Kolo poludnia trafilem na polgodzinny okres intensywnych zbiorek i upolowalem piec rybek. Pierwszy, gruby czterdziestak, nie dal sie sfotografowac, bo zanim dobralem sie do aparatu on wykorzystal luz na lince, ale za to jeden z trzydziestakow byl bardziej wyrozumialy Jeszcze na dowidzenia gruby zwierz mnie sponiewieral. Zebral na wodzie do kolan, a ja nie spodziewalem sie tam takiej ryby i skonczylo sie kocia mina Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Piękny kropkowiec gratuluje czterdziestki, szkoda że nie uwieczniony a ten bombel też fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 @Panek, czterdziestaka to mi akurat nie szkoda, bo zlapany, ale szkoda mi tego duzego, bo to juz byl grubas. Niestety jak mam balast z przodu i nie skoncetruje sie przy zacinaniu, to potem konczy sie marnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi