popper Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 A może po prostu zacznij nad woda bywać częściej, niż w necie?Stare powiedzenie brzmi (nie od rzeczy zresztą): PRAKTYKA CZYNI MISTRZA.Tutaj, w sieci, jedynie uzupełnisz i dopracujesz wiedzę, zdobytą nad wodą. To sposób bardzo skuteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Ja zrobiłem tak. Przez zimę czytałem w necie a teraz łowięW poniedziałek złowiłem swojego drugiego i trzeciego pstrąga w życiu . Ryby mierzyły ok. 30cm. Dwie ryby spiąłem. Te pstrażki zostały złowione pod okiem naszego forumowego kolegi @jajkuba ---->dzięki ziomuś Fotki wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Tylko bestia jedna zapomniała dopisać że na te jego 4 kontakty z pstrążkami u mnie 0.A to ponoć On się uczy , a nie Ja <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 A może po prostu zacznij nad woda bywać częściej, niż w necie?Stare powiedzenie brzmi (nie od rzeczy zresztą): PRAKTYKA CZYNI MISTRZA.Tutaj, w sieci, jedynie uzupełnisz i dopracujesz wiedzę, zdobytą nad wodą. To sposób bardzo skuteczny no niestety tylko w wekendy moge być nad wodą, robie co moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 No ja, Boże broń, nie namawiam do wagarowania, czy innych takich Weekendy? To i tak 2 dni tygodniowo, więc tylko patrzeć jak przyjdą sukcesy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 W Szkocji gdzie obiecnie mieszkam mozna lowic od poniedzialku do soboty. Niedziela jest na chodzenie do kosciola i jest zakaz lowienia ryb. Ale nie widzialewm aby Szkoci uczeszczali na msze. A lowic nie pozwalaja pod grozba wysokiej kary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Tylko bestia jedna zapomniała dopisać że na te jego 4 kontakty z pstrążkami u mnie 0.A to ponoć On się uczy , a nie Ja <_< Full serwis - ryby i jeszcze fotoreporter:)Dziękówa jajakub teraz cel to te 60cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 a ja trafiłem dwa ładne pstrążki w sobotę pomimo pierwszego w życiu wyjazdu,czekajmy na zdjęcia moich ryb od Rogniska.Ten dzień przejdzie do historii (przynajmniej dla mnie). Pozdro Porter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Wrzuciłem zdjęcia bassy'ego. No to teraz widzimy jak wyglądasz portert ... nie wiem co powiedzieć. Po prostu masz rękę pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 a ja trafiłem dwa ładne pstrążki w sobotę pomimo pierwszego w życiu wyjazdu,czekajmy na zdjęcia moich ryb od Rogniska.Ten dzień przejdzie do historii (przynajmniej dla mnie). Pozdro Porter Hmmm..No ale gdzie te foty? He... a w szkole średniej to mnie karmił tylko historiami o wiślanych bolkach ))A tu proszę! Rasowy pstrągarz się z Porterka robi S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zamieszczam wcześniej zapowiedziane zdjęcia lorbasów złowionych przez naszego Portera. Porter złowił te kropki na pierwszym wyjeżdzie pstrągowym w życiu. Złowione jednego dnia. Teraz cisza... ryby miały 51 i 57 cm! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Piękne kropki!! prawo zielonego sie sprawdza coś w tym jest <_< tylko w moim przypadku się nie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Wooow @Porter Gratuluję sukcesu. Piekne ryby, fajne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Gratuluję ślicznych kropek. Dwa takie klocuszki w ciągu jednego dnia to niesamowita frajda. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Brawo Porter! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Porter szacuneczek! Jeszcze Tobie nie darowałem tego wyjazdu do Szwecji gdzie nam zlałeś tyłki a teraz zaczynasz z pstrągami! Please, nie jedź na bolenie Zostaw je nam (czyt. rognisowi i remkowi) PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Porter sliczne kropki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 @Porter - konkretne ryby Pogratulować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Nie no czlowieku aleś zaszalal Gratuluje i życzę następnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Nie wiem co powiedzieć, Po pierwsze to szczególnie chciałbym podziękować mojego serdecznemu koledze Mariuszowi, który zabrał mnie w te piękne okolice....i umożliwił złowienie tak pięknych ryb.Bardzo uwierzyłem w przynętę, którą pomógł mi Mariusz dobrać do łowienia - pracowała świetnie głęboko,lekko i nie wykładała się na boki w nurcie,który był dość silny.Dziękuję również za miłe towarzystwo Darkowi oraz Mariuszowi S.Szczerze mówiąc to jeszcze nie mogę uwierzyć w ten sen, który miał miejsce w sobotni poranek.Dziękuję wszystkim forumowiczom za sympatyczne słowa w temacie kropkowańców..... Mało brakowało a miałbym jeszcze trzeciego podobnych rozmiarów-wychodził 2 razy spod pewnego krzaczka ale ja po złowieniu tych dwóch byłem już tak szczęśliwy,że przestałem być ostrożny... choć to stanowisko było trudne do schowania się-ale wiem gdzie stoi i następnym razem - kto wie? Z pozdrowieniami Porter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Piękne rybki, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 wspaniały dublet, no i ta okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Powiem tak - moje najszczersze gratulacje!!! Wielu pstrągarzy z kilkunastoletnim doświadczeniem nie może się poszczycić takim wynikiem.. Myślę, że powoływanie się na prawo greenhorna nie ma tu żadnego uzasadnienia. Po prostu są wędkarze, którzy mają talent. Pozdrawiam serdecznie i życzę Ci Porter, abyś na tym nie poprzestał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Gratki Porter !!! To nokaut W tle widać, że rzeka także urodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 A ja po kilku latach nieobecności odwiedziłem rzekę, na której stawiałem swoje pierwsze pstrągowe kroki.. To trudne łowisko, ale znów mnie nie zawiodła i obdarzyła kilkoma pięknie ubarwionymi, silnymi i walecznymi pstrągami. Zamieszczam zdjęcia dwóch największych. Lampa była straszna więc postawiłem na ciemną przynętę i Executor 7SR RTR okazał się strzałem w dziesiątkę. Wyjść i brań było sporo co w taką pogodę jest rzadko spotykanym zjawiskiem. Miałem nawet na kiju 50taka, ale okazał się ode mnie dużo sprytniejszy.. Pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi