samwieszkto Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Czy ktoś miał do czynienia z tymi wędkami i może coś o nich powiedzieć ?Czy w obliczu zabójczej ceny ( ok 1000 zł ) można się spodziewać wędki conajmniej tak dobrej jak zrobiona za tą cenę u rodbuildera, z tak uwielbianych przez nas wszystkich amerykańskich lub nowozelandzkich blanków ?Pytam bo pasują mi parametry , długość i wygląd ; ale nie wiem co o nich myśleć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ale nie wiem co o nich myśleć .w takim razie nic prostszego, jak wziasc do reki i pomyslec ... w innym przypadku dowiesz sie tylko, co inni o tym kiju mysla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Niestety wędki są w FishingMarcie na zamówienie.Tzn. Najpierw kaska , potem macanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 taki lajf ja zawsze polecam organoleptyczne sprawdzenie towaru zamiast obsliniac monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miklas_64 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Niestety wędki są w FishingMarcie na zamówienie.Tzn. Najpierw kaska , potem macanko Witam, miałem w ręku Rocksweepera,mój brat sobie kupił,tylko że spin.5-25g, rakieta niesamowita,nie myślałem że takie kije seryjne robią,zobaczę jaki będzie w praktyce,przetestujemy go na sandaczach...Wizualnie już na niego zachorowałem,może swoje st. croix posprzedaje i zakupię Rocksweepera. Pozdrawiam miklas_64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi