Kuba Standera Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 HejSzukam kija, najchętniej gotowca, najchętniej st.croix wymagania: ok 9'20lb2 części lub 3pod castSzybki (ale nie koniecznie super-fast)spora pulling power czyli mozliwość zatrzymania ryby uciekającej w krzakiDobry do rzucania, musi ciepać dalekoWspółpraca z plecionkąBez high endu, w sensie - to ma być maszyna do łowienia, nie podziwiania, do tarania po krzakach, skałach, kamolachBez wydumekTanio Ma ktos ideę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Czyli:- dość długo- w miarę tanio- st. croix- wykonanie salt Mamy zestaw oczekiwań prawie wzajemnie się wykluczających Dość żartów, popatrz na PSRC86M2, czyli premier surf casting 2 części, 17lbs, 2oz - mi takie wykonanie wędki morskiej szczególnie się podobaSą jeszcze fajne triumphy, w wykonaniu saltwater, nawet 4 częściowe gustowne travele ale tylko spin.Tidemastery i cała reszta bardziej popularnych pewnie za krótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Co prawda nie St Croix ,ale ABU jest na trzeciej stronie w ogólnych.Link Wstawiał Pan Janusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 A ten Sportfish Mars Cast sławetny, co takie pochwały zbierał tu? Jakby się wszystko zgadzało. Prawie...To wydumka będzie? W każdym razie tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Hmm, 17 lb już mam 8'6 dokładnie - jest za słabyTen sportfish to rzeczywiscie dobra idea, machałem tym i jest w sam raz, dziury w głowie jednak robią swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Mam na koncie tylko jedną wyprawę kiedy łowiłem w morzu z brzegu. Łowiłem i spinem i castem. W roli casta świetnie sprawdziła mi się wędka zrobiona na blanku ATC ISA904. To znana na forum konstrukcja, jednak nie bardzo spełnia Twoje wymagania, jest do 30 lb. Ale przy rzucie ma w sobie power'a niesamowitego, błystki po 18- 20 gram pięknie z tego latały. Kij nie jest w ręku ciężki, bynajmniej nie przeszkadzała mi jego potencjalna moc i c.w. 15-60 (lub 65) gram. To jeden z moich dwóch- trzech najlepszych kijków, bardzo uniwersalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 A może ... http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=323883 msg_323883Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Staneło na sportfishu, pewnie wciągnę go przy najbliższej okazji.Tej ceny nie da się przebic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Kuba, wziąłeś 2.7 czy 3 metry? Sam się przymierzam tylko nie wiem właśnie czy brać ten krótszy, czy dłuższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ciekawe gdzie nasz Standerus się tym razem wybiera ? z castem , zamiast muchówki. w słonej wodzie . po krzakach.Oj . Będzie z tego artykuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Nie wybrałem jeszczeKrzaki miewam po drodze a kij ma działać w dwóch środowiskach W jednym takim:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Nie szukasz Kuba podbieraka z 10-metrową rękojeścią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi