LASOTA1974 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Witam !Zamierzam zakupić w/w młynek do łowienia szczupak?łw.Będzie działał razem ze spinem 2.40cm c.w18-42g.Cię?źar przynęt to 10-30gr,gł?łwnie gumy,wachadła,obrot?łwki,czasem woblery.Proszę o opinię!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Ręce opadają. Poszukać nie łaska??? http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=19729&am p;prevloaded=1&&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 FE to fajna maszynka, ale...Do takiego orania brałbym Stellę SW4000PG '01. Myślę, ?źe mo?źna dorwać taką, mo?źe nawet nową w dobrych pieniądzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 A gdzie ta nowa w dobrej cenie? I czy przynęty 10-30 gram to oranie takie ?źe zwykła Stella nie wytrzyma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 A gdzie ta nowa w dobrej cenie? I czy przynęty 10-30 gram to oranie takie ?źe zwykła Stella nie wytrzyma??? Pewnie, ?źe wytrzyma. Tylko, ?źe do takiej roboty stworzono doskonalszy kołowrotek. Za nową FE zapłaciłem ostatnio ok. 2200, o ile pamiętam, niewiele więcej rok temu za nową SW z zapasową szpulą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 To do jakiej roboty stworzono 4000FE? Od 5 do 20 gram?Cały czas uwa?źam ?źe słowo oranie nie pasuje do przynęt 30 gramowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Godski...Nie napisałem, ?źe nie da rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Panowie nie dajmy się zwariować mam akurat 4000 FD i przynęty podane w pierwszym poście od 10 do 30 gram to dla tego młynka jest nic. Um?łwmy się, guma 15cm bez gł?łwki wa?źy ok 30gr, cały świat łowi znacznie cię?źej, my polscy wędkarze z 12cm gumkami na pajki naprawdę nie mamy się o co bać, sprzęt wytrzyma i będzie trzymał jeszcze hohooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Na to właśnie zwr?łciłem uwagę. Nie dam się zwariować. Myślę ?źe przy takiej orce 10-30 gram zwykły Stradic wytrzyma bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Posiadam 4000Fe i 4000FD... obydwa dadzą radę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 No przecie?ź tak bardzo popularna i łowna guma RH12 ma 32gr,i jakos w dyni mi sie nie miesci aby miała zaczac sie sypac ta (FE)przy tej przynecie,a czasami trzeba ja mocno i wysoko podbic z dna,fakt ze kijem,ale naciag linki na szpule tez jest mocny,i do takiego własnie wysokiego podbijania9gdy w taki spos?łb chce własnie łowic) mam SWHG(01r)a na jesień niema lekko dla swpg,i nic im nie jest.Wiec bierz FE lub celuj w SWPG ale ona troszke wieksza i cięzsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi