Capri Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Może jakiś szerszeń by z tego wyszedł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ja maluje tymi w spraju i jak dla mnie sa spoko tylko trzeba czekac az wysna dokładnie, aby moczyc je w lakierze. Ja uzywan Handz-a i jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 cholera jasna domalux reaguje mi z spreyem ;/ i sie rozlewa wszystko :// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Normalka jak spray nie jest akrylowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Dlaczego wszystkie oczka są krzywe ? Popatrz troszkę jak we wszystkich woblerkach są wstawiane, bo zdaje się, że prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Dlaczego wszystkie oczka są krzywe ? Popatrz troszkę jak we wszystkich woblerkach są wstawiane, bo zdaje się, że prosto. One są proste kolego tak na zdjeciu tylko wyglada ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 cholera jasna domalux reaguje mi z spreyem ;/ i sie rozlewa wszystko :// Dlatego też podtrzymuje, najpierw opanuj sztukę lurebuildingu a później do ludzi - sorki ale tak to postrzegam. Nie ujawniłem swoich prac do momentu aż osiągnąłem zadowalającą pracę woblera, jakość wykonania przyszła z czasem praktyki. Od Listopada 2011 dzień w dzień po 3-6h. siedziałem nad woblerami i strugałem,malowałem eksperymentowałem, aż udało mi się ożywić przynętę. W 2011roku udało mi sie wykonać kilkanaście łownych woblerów lecz wtedy kulało trochę wykończenie, ale rybki brały. Na dzien dzisiejszy praca moich woblerów mnie bardzo satysfakcjonuje (potwierdzają to rybki złowione w tym sezonie), wizualnie nie tylko ja doszedłem do wniosku że jest świetnie. Tobie radzę to samo czyli eksperymentuj, zrób 20 mniej więcej takich samych woblerów i mieszaj obciążenie, to bliżej pyska, to znów przy ogonie (jeśli chcesz to pominąć, prosze bardzo! Tylko musisz poszukać i poczytać). No i robić robić i jeszcze raz robić woblerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 w takim razie korpusy są krzywe ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Na moje oko też oczka są krzywo wklejone lub korpusy niesymetryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Cholera skrobałem płyte CD z napisow na niej i tego lakieru (potrzebna mi była do robienia sterów) nawdychałem sie tego i mnie tak gardło piecze ;D Panowie nie polecam skrobac płyt jezeli ktos by miaz zamiar...;p;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Wobek malowany lakierem do paznokci,bo ten spray co mam nadaje sie tylko do podkładu Jak go jeszcze pomalowac macie jakies propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 no i jest gitowo,tylko popróbuj troch lepiej zdjęcia robić albo z czego innego,kiedyś też nie miałem dobrego aparatu a gdzieś chciałem wstawić o prezentacji wobki to nawet skaner poszedł ,tak że wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ja mam aparat cyfrowy ,ale bateria mi sie zepsuła ,bo nie był ładowany jakis rok I bd. miał za tydzien chyba,ze wczesniej kupie baterie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Płyty w ogóle się nie nadają do sterów, przy kontakcie z dnem czy kamieniem łamią się są baaardzo kruche polecam zakupić poliwęglan na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Testowałem wobki dzisiaj na stawie Ich praca jest piękna! (sam sie zdziwiłem myslałem,ze bd duzo gorzej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Panowie za 10 minut skonczonego wobka na pstraga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Panowie za 10 minut skonczonego wobka na pstraga Przepraszam cię Tomasz ale nie za bardzo rozumiem sens tego postu jak i kilku innych twoich wcześniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 NO ja też nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ...sam ich nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Pewnie miało być Panowie za 10 minut mam skonczonego wobka na pstraga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Pewnie miało być Panowie za 10 minut mam skonczonego wobka na pstraga Miało bys Za 10 minut wstawie zdjęcie skonczonego wobka na pstraga hahaha panowie sorki musiałem myślec o czyms innym jak to pisałem ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 A tutaj Wobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 prawie tu nic nie widac,ale szczegoł ;// (sorki za jakość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 W Y P A S!!! Jestem pod wrażeniem gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 W Y P A S!!! Jestem pod wrażeniem gratuluje. Niewiem czy serio piszesz ;D Ale Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi