Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Widać że masz chęci i jak nie odpuścisz coś z tego będzie.Ten ostatni Dżapan Stajl to mi się nawet podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlekD Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Mi ten ostatni przypomina krecika Ale widać wyraźny postęp i to się ceni. Pamiętaj- praktyka czyni mistrza. W końcu każdy od czegoś zaczynał. Ale jak widać niektórzy za bardzo obrośli w piórka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zuczek 2,5cm... Strasznie wkurza robienie takich małych przynęt Wiem jakośc ochydna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 kup sobie deskę balsy za 25zł. W balsie łatwiej się struga przez co jest lepsza do nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 3 zuczki ....nie wyszły mi za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Malutkie woblerki 2,5cm Na klenia,jazia a moze nawet pstrag się skusi (Przed lakierowaniem) Jeden z nich wyglada spłaszczony troche,ale to tylko na zdjęciu tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zuczek 2,5cm... Strasznie wkurza robienie takich małych przynęt 2,5cm to jeszcze nie jest mała przynęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zuczek 2,5cm... Strasznie wkurza robienie takich małych przynęt 2,5cm to jeszcze nie jest mała przynęta Dla mnie to jest małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Stery za duże będziesz musiał dużo przyciąć nad wodą by w ogóle zaczęły pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Rób od razu mniejsze stery bo z góry wiadomo, że z takim będzie ciężko o dobrą pracę a i po co poliwęglan psuć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Jak idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 U mnie cisza była Ale,własnie miałem zamiar wstawić zdjęcie smużaka A tak pozatym to za bardzo nie miałem czasu,zeby bawić się z woblerkami ,ale cos tam wystrugałem a raczej wyszlifowałem : hehehe Za 20 minut wstawie zdjęcia wobków, bo jeszcze muszą troche doschnąć A tutaj fotka smużaka ;D Jakis taki rózowy...hehehe (zdjęcie oczywiście obrzydliwe.Niedługo bede miał cyfrówke naprawioną to bedą 100 razy lepsze ) W rzeczywistości wygląda duzo,duzo lepiej niz na zdjęciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Nie zbyt udane te woblerki no ale.... hehehe Ostatnie zdjęcie wobków jest z rodziny myszowatych hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Jeśli nie zaczniesz używać obciążenia to twoje wyroby będą tylko korpusami . Wobler to wabik, który generuje drgania i to jest jego siłą, natomiast kształt i malowanie są dodatkiem, mającym na celu zwiększenie atrakcyjności wabika dla ryb, które lubią sobie dodatkowo wabik pooglądać. Umiejętność wycinania korpusów nic nie znaczy i każdy może ją nabyć bardzo szybko to samo tyczy się malowania, które zwykle odbywa się za pomocą powszechnie znanych technik nie wymagających zdolności artystycznych. Jednak to co odróżnia konstruktora od zwykłego wyrobnika to umiejętność używania wyobraźni i animowania za jej pomocą pracy wabika, potem wystarczy zrealizować wizję i sprawdzić efekty. Najwięcej uczymy się właśnie podczas prób w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zrobiłem dzisiaj prototyp smużaka Jutro go skończe jak narazie to wygląda tak... Obciązenie bedzie zaraz przy głowce wobka i 1 gramowy cięzarek na tylnej kotwicy Zobaczymy co z tego wyjdzie Bo chce zrobić powierzchniowego.... Co o tym myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Z takim obciążeniem za pewne będzie tonął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 To steropianu do srodka nawale hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Nie rozumiem twojego podejścia do tworzenia woblerów. Zacząłeś dopiero przygodę z woblerami i zamiast słuchać mądrych rad to próbujesz coś robić na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 bigrafi ma rację... dlatego odpuściłem sobie ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ja również... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Nie słuchm rad starszych ? Wyżej kolega napisał,zebym z obciazeniem kombinował. A ja napisałem Obciązenie bedzie zaraz przy głowce wobka i 1 gramowy cięzarek na tylnej kotwicy Zobaczymy co z tego wyjdzie....hmmm...Więc raczej słucham .a z tym styropianem to był żart:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Tutaj smużaki przed lakierowaniem: I filmik jak pracuje http://www.youtube.com/watch?v=LmmBYQkPp9I&feature=youtu .be http://www.youtube.com/watch?v=-EiXBj53JdQ&feature=youtu .be Przy szybszym ściąganiu woblerek schodzi do 5cm pod powierzchnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 ten pierwszy będzie fajny...taki pękaty!. A po za tym jest progres(oby ten zapał poszedł w dobrą stronę), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Co masz na Myśli ;d ? I progres czyli postęp tak ? hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Najgorsze jest to ,ze jeszcze nie umiem malować ;( I znając życie to jutro sprobuje pomalować te smużaki i je zepsuje bo wyjdą cholernie brzydko ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi