mifek Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Tak ale na tą pierwszą rybkę na własnego woblerka można było przymknąć oczko Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Tomusss będziesz miał doping a większe to tylko kwestia czasu,w każdym bądź razie ja trzymam kciuki. wyjątki można robić zawsze, niestety życie nas nauczylo... a w zasadzie nasi uzytkownicy, że albo regulaminu brak albo wszyscy są równi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 No fakt,fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Boleniówka i cos na klenia ;D ....jeszcze nie skonczone. Jak myślicie warto zrobić boleniówce złoty grzbiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Nie pytaj tylko maluj oto chodzi w produkcji swoich woblerów, że możesz wybazgrać co Ci się żywnie podoba jak tam rozmieściłeś obciążenie w boleniówce ?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 2 Cięzarki z tyłu i jeden zaraz przed srodkowym oczkiem woblera ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 No no no widzę rozkręcasz się hehe .Tak trzymaj. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Skończyłem juz wobka na Bolenia ;D Nie bede go domalowywał tylko jeszcze wkleje oczy i załoze kotwiczki . I mozna wobka testowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Pryśnij grzbiet(lekko) na czarno, sypnij jakimś brokatem i miodzio, lakierowałeś go w domaluxie bo nie widać... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Witam Długo mnie tu nie było Prototyp wobka boleniowego 8cm - 5gram Dzisiaj jak go testowałem to ten wobek nie nurkuje głębiej niz 20cm i fajnie leciutku sie przechyla na boki prace ma drobna Wystugałem tych wobków 10 sztuk jak narazie od 8 do 11cm Jak jutro je papierem powyczyszczam to wstawie fotki wszystkich 10 Pozdrawiam ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Kilka mi pękło i musiałem je wyrzucić ;/ Ale kilka jest ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Czemu one takie koślawe Po pijanemu strugałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Nie, to gałęzie były krzywe Tomek nie bierz tego do siebie to oczywiście żart Z czasem będą prostrze i bardziej powtarzalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Zebym strugał proste i wmiare normalne to trzeba duzo ,duzo czasu Zobaczymy co bedzie za rok A narazie sa takie jakie są cos tam jeszcze papierem sciernym je doszlifuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Ja sobie żartuje Są spoko, przynajmniej się wyróżniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Ale,jezeli chodzi o kształty to takie miały być... kazdy inny I tak wyszło (one nie miały byc wszystkie takie same tylko podobne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 To wszystko ujdzie ale musisz troche ołowiu do nich wrzucić bo za lekkie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Lakierowane w jakimś lakierze do aut innego nie miałem. To jest 3 warstwa.Jutro kupie oczy 3D kotwice,spreyem maźne i na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Co o nim myślicie : ? To jest chyba pierwszy wobek jaki mi wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 prosty klasyczny ksztalt bez zbednych udziwnien . jest szansa ze bedzie dobrze gadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ja się nie śmieje... widzę tu wręcz siebie 5 lat temu:) jak znajdę fotkę boleniówek które kilka lat temu dumnie pokazałem dla @szpiega to zamieszczę. Co on musiał wtedy pomyśleć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ja się nie śmieje... widzę tu wręcz siebie 5 lat temu:) jak znajdę fotkę boleniówek które kilka lat temu dumnie pokazałem dla @szpiega to zamieszczę. Co on musiał wtedy pomyśleć.. łowił ?? łowił reszta nie ma znaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zdjęcie słabej jakości ,ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ja się nie śmieje... widzę tu wręcz siebie 5 lat temu:) jak znajdę fotkę boleniówek które kilka lat temu dumnie pokazałem dla @szpiega to zamieszczę. Co on musiał wtedy pomyśleć.. Ja za rok jak skoncze szkołe to ide do pracy i wtedy będe miał swoją kase i kupie areograf i rózne inne rzeczy do produkcji woblerków to wtedy będą inaczej wyglądać A narazie zebram od mamy i taty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ale po co Ci aerograf? ważniejsza jest ilość przerobionych listewek z lipy bądź balsy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dero dobrze prawi Na aerograf przyjdzie czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi