Marcon1 Opublikowano 7 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września Panowie, ktoś wie czym się różni: bilet wędkarza amatora od karty wędkarza amatora, jeśli chcę tylko łowić i nie zabierać ryb a wybieram się po 20.09.Pozdrawiam, AKPodłączę się pod pytanie. Skoro: "16.09 – 15.10 → obowiązkowa karta wędkarza na wskazanych odcinkach (niezależnie od gatunku)", to rozumiem, że idąc na łososie niekoniecznie chodzi o blankiet opłaty dziennej za kilka euro. Raczej mowa tu o dokumencie ze zdjęciem, który się załatwia w ich urzędzie (?).. No chyba, że odcinki łososiowe na Neris nie są "wskazanymi odcinkami" w przywołanych przepisach? Ktoś coś może pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 7 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września Nie wiem czy coś się zmieniło, ale do niedawna wystarczyła opłata/ licencja kupiona w markecie za kilka euro ... a byłem kontrolowany przez Strażników parku i Straż rybacką ...nigdy nie miałem problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi