Pedros Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Cześć.Dla wszystkich Najlepsze życzenia noworoczne.A teraz wiadomości z frontu Trociowego, Robert z Jerka bardzo udanie rozpoczął sezon.W sobotę na Drwęcy zaliczył komplecik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Noo ! Brawo. Gratulacje.Drwęca też nie zawodzi. orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 gratulacje!Choć zdjęcie niezbyt apetyczne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Jakie szczescie na twarzy sie maluje tak szczerze zadowolony to chyba tylko wedkarz byc potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 W poniedziałek osobiście pogratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Gratuluję udanego początku sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Gratulacje,wreszcie jakieś trotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 A tutaj trotki z Redy ! http://www.pzw.wejherowo.pl/info-trocredy2007.php orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Chociaż ktoś nie myśli tylko o robocie !!! GRATULUJE________________poperowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 No właśnie, Drwęca. Z niektórych miejsc dużo bliżej nad nią niż na rzeki pomorskie, a tak mało się o niej pisze.. -> poszperałem trochę w internecie i cofam powyższe, choć chętnie poczytam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Z moich informacji wynika, że pierwszego dnia na Drwęcy padły trzy ryby , ale zachęcam do odwiedzin tej rzeki, złaszcza tych, którzy lubią podziwiać przyrodę z wędką w ręku. Ostatnie lata, to powolne umieranie tej rzeki. Mam kilku znajomych, którzy tam wędkują całym rokiem. Raczej z przyzwyczajenia tam łowią i z sentymentu, a nie dlatego, że łatwo tam o rybę. Dziwna jest gospodarka Okręgu Toruńskiego na tej rzece, według tych co tam łowią stale, w ogóle jej nie ma. 2001 rok był bodajże ostatnim dobrym rokiem na łososie i trocie, później ryby się skończyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedros Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Sobota 6 stycznia była słaba tylko jedno wyjście samca i nic.A w niedziele Robert znowu pokazał klasę.Piękny łosoś 98 cm - 8 kg.Zdjęcie niedługo.PZDR Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Dziwna jest gospodarka Okręgu Toruńskiego na tej rzece, według tych co tam łowią stale, w ogóle jej nie ma.To chyba nie jedyny powód, w kazdym razie nie glówny. Malo ryb wplywa w ogóle na tarlo, bo spóldzielnie rybackie niezle sobie radza w przegradzaniu Wisly <_< Dziwne ze jakiekolwiek tarlo tam sie odbywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Sobota 6 stycznia była słaba tylko jedno wyjście samca i nic.A w niedziele Robert znowu pokazał klasę.Piękny łosoś 98 cm - 8 kg.Zdjęcie niedługo.PZDRPiotr Pedros, dawaj te zdjęcia bo dostaniecie po zębach. Myślę, że jeszcze kilku się do mnie dołączy Oczywiście żartuję ale jeśli macie problem to wyślijcie je do mnie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 dawaj te foty . . . orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 @Remek chyba po ząbkach bo kolega z Zabek ot taki dzołk ale te foty to dawaj,dawaj,pedros bo ciśnienie rośnie pozdrohasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Śwaidkami wyczynu Roberta byli koledzy z Golubia-Dobrzynia ! ja już widziałem zdjecia łososia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Gratulacje dla Roberta.Stało się tak jak mówił ...jak mam coś złowić na otwarciu sezonu, to złowię i na Drwęcy... Ja nie zamierzam powracać nad tą rzekę. Życie w niej ginie na oczach wielu ludzi, wędkarzy, itp.Tak samo jak Kuba, dziwię się że w ogóle wpływa tam coś jeszcze na tarło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedros Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Jest zdjęcie.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 o szit.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Wczoraj na naszym spotkaniu ogladałem fotki...I nie tylko Boooombaa.....Jeszcze raz gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 MASAKRA ! Ale piękny, wspaniale wybarwiony.Wspaniały samiec Wielkie Gratulacje. Ps. Macie jakieś fotki z innego ujęcia ? orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Gratulacje!!!! Dawno nie widziałem łososia w tak pięknej szacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Piękna ryba. Z tego co widzę to cieknie mleczem. Czyżby łososie wchodzące do naszych rzek rzeczywiście się nie wycierały. Kiedyś czytałem o tym w WŚ. Łososie pochodzace z zarybień wchodzą na tarło, ale do niego nie przystępują.pozdrawiam Wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 PIĘKNY PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi