platynowłosy Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Panowie.Jak nazywa się przynęta na du?źego szczupaka, w kształcie ogromnego puchacza chyba z pi?łr. i nie m?łwię o streamerach szczupakowych lub spinnerbaitach.zacząłem oglądać na forum aukcyjnym, ale 100- ileś tam stron nie mam czasu..PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elton Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 A mo?źe ABU-GARCIA HAIRY KILLER ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 a mo?źe o to chodziło? http://www.mepps.pl/index.php?option=com_content&task=vi ew&id=88&Itemid=92albo to: http://www.mepps.pl/index.php?option=com_content&task=vi ew&id=90&Itemid=94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 platynowłosy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam Panowie.Dokładnie o to chodzi. Abu Hairy killer.Nie wiedziałem, ?źe Mepps coś takiego robi.Dzięki i pozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 a ja nie wiedziałem, ?źe jest coś takiego jak:ABU-GARCIA HAIRY KILLER wygląda komicznie Przynęta dość specyficzna. Skoro jej szukasz to pewnie coś o niej mo?źesz więcej powiedzieć? Podzielisz się spostrze?źeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 platynowłosy Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 WitajTak, dostałem ostatnio płytę z filmami wędkarskimi z niemieckiego czasopisma Fish und Fang. Jest tam filmik, na kt?łrym na miejskich kanałach w Holandii, ekipa Gości podpina takiego puchacza do zestawu dropshota. Cię?źarek końcowy ma ok 35gr, więc i kij jest mocarny i ku mojemu zaskoczeniu długi.Ale to co oni zaczeli wyjmować na takiego cię?źkozbrojnego dropshota, przechodzi wszelki rozumienie.Poniewa?ź wybieram się na zębate Caryce do Szwecji w połowie maja, chcę się pbawić i sprawdzić taką kombinację.Jak nauczę się wstawiać taki flmik, to podrzucę go na forum.PozdrawiamAlek,a ja nie wiedziałem, ?źe jest coś takiego jak:ABU-GARCIA HAIRY KILLER wygląda komicznie Przynęta dość specyficzna. Skoro jej szukasz to pewnie coś o niej mo?źesz więcej powiedzieć? Podzielisz się spostrze?źeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Takich filmik?łw to ja widziałem całe kopy, a rzeczywistość okazuje się ju?ź nie tak r?ł?źowa Nie podniecał bym się tym tak bardzo. To co pokazują na filmach podziel przynajmniej przez 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
platynowłosy
Panowie.
Jak nazywa się przynęta na du?źego szczupaka, w kształcie ogromnego puchacza chyba z pi?łr. i nie m?łwię o streamerach szczupakowych lub spinnerbaitach.
zacząłem oglądać na forum aukcyjnym, ale 100- ileś tam stron nie mam czasu..
Pozdrawiam
Alek
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi