mesrio Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam . Od jakiegoś czasu bawię się w produkcję własnych przynęt. Na początek kilka obrotówek z mojego warsztatu. Rozmiar nr 1. Waga około 4,2 gr. Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Grzegorz obrotówki cacy. Pstrąg i zielony kleń to potwierdziły. Już widzę te majowe jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) Przed majowymi jaziami czekają jeszcze poniedziałkowe albo wtorkowe pstrągi . Edytowane 26 Września 2013 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Całkiem fajne te Longi, jeśli możesz to wstaw jakieś większe zdjęcie lub zbliżenie pojedynczej błystki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Potwierdzam, potwierdzam. Mam takowe i kręcą się rewelacyjnie, wchodzą w obroty już przy najwolniejszym prowadzeniu. PozdrawiamS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Bardzo starannie wykończone a paletki sprawiają wrażenie wykonanych w galerii sztuki, naturalne barwy pięknie współgrają w korpusem. Lekko w deseń Old School-owy jaki bardzo mi odpowiada w przypadku wirówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Dokładniejsze fotki oraz filmik z pracą obrotek wstawię zaraz po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Red Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Obotóweczki na wszystko Kręcą się super i prowokują jeszcze bardziej <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Obiecane dokładniejsze fotki Filmik z pracą obrotówek w przygotowaniu Kilka fotek pasiaczków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Piękne blaszki! Muszą być łowne.Te młoteczkowce dla mnie są the best. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Też mi się podobają te młoteczkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Blaszki jak najbardziej łowne . Poniżej efekt dzisiejszej pracy nowe fakturki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Robisz może jakieś przeciążone longi taka wielkość powiedzmy 1+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Bardzo ciekawy efekt uzyskałeś w tych powyżej, no i młoteczki też wyśmienicie się prezentują.Powodzenia w twórczości bo naprawdę zapowiada się obiecująco i możesz nieżle namieszać w lurebuilding.Oczywiście z pozytywnym skutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) W swoich zapasach posiadam tylko skrzydełka w rozmiarach nr 1 i 2. 1 + nie posiadam. Ale zawsze mogę 1 przeciążyć Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Robisz może jakieś przeciążone longi taka wielkość powiedzmy 1+No właśnie? Jeśli tak to ja zamawiam już teraz całą taczkę, szczególnie tych młoteczkowanych i tych z porysowaną paletką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Tak jak kolega powyżej też mnie to ciekawi bo takie lekko przeciążone to już by wzbudziły większe pożądanie u mnie i zapewne u innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) Widzę wszyscy zakochani w rozmiarze 1+. Jedynki to nie to samo ale uroku i skuteczności nie można im odmówić Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Widzę wszyscy zakochani w long 1+ . Jedynki to nie to samo ale uroku i skuteczności nie można im odmówić Ja ich nie kocham ale moje pstrągi już tak Wiec do roboty Grzesiu i biorę hurtem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) Z rozmiarem 1 + może uda się coś zrobić. Możliwe ,że zdobędę takowych trochę ale nie obiecuje Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ok jak by co to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) A teraz czas na projekt boleń.Kilka przeciążonych obrotek w rozmiarze nr 1. Ważą około 10 gr. Po prostu lecą jak z procy Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ja w skrócie napisze zasadę działania tej przynęty: Najpierw paletką w łeb następnie kotwica w grzbiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Poproszę taką boleniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) Nie inaczej Z tak rozpędzoną 10 gramową obrotówką prowadzoną tempem ekspresowym to żadna ryba nie ma szans Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi