saw Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ja to się obawiam że po rzucie tą wirówką to się linka w kołowrotku kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Oj Sławku jak dzisiaj machnąłem nią na 0,14 żyłce to nie widziałem gdzie spadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Nie inaczej Z tak rozpędzonym 10 gramowym longiem prowadzonym tempem ekspresowym to żadna ryba nie ma szans Kołowrotek też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Swoją drogą fajna opcja do casta, bardzo skupiona masa, powinno śmigać bez wysiłku na bardzo duże odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ciekaw jestem jak by pracowały prowadzone z prądem. Potrzebowałem w zeszłym roku takich ciężkich obrotówek na pstrągi więc kupiłem Meepsy Aglia Long Heavy. Wielkość 1+ ważyła bodajże 12g. Pod prąd praca jeszcze do zaakceptowania bo nurt sam napędzał paletkę, natomiast z nurtem paletka przyklejała się do korpusu i nie kręciła się wcale. Poszły na złom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Jak obserwowałem twój ekspresowy styl łowienia pstrągów to może i by się nadawały . Zawsze można wsadzić mniejszą oliwkę a nie jak w tych 8 gr. Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Mesrio właśnie trafiłem na Twój wątek i jestem pod wrażeniem. Blaszki ciekawe, listki ładnie zdobione. Ciekaw jestem jak by pracowały prowadzone z prądem. Potrzebowałem w zeszłym roku takich ciężkich obrotówek na pstrągi więc kupiłem Meepsy Aglia Long Heavy. Wielkość 1+ ważyła bodajże 12g. Pod prąd praca jeszcze do zaakceptowania bo nurt sam napędzał paletkę, natomiast z nurtem paletka przyklejała się do korpusu i nie kręciła się wcale. Poszły na złom Co do obrotów Meppsa to nie są to juz te Meppsy co kiedyś. Coraz więcej nie kręci jak powinna. Drut szorstki matowy też nie pomaga im w tym i większość jest do przeróbki i poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Dzięki za pochwały które stymulują mnie do dalszej pracy Co do Meepsów Aglia Long Heavy również nie mam dobrego zdania. Mam takie same odczucia. Co do pozostałych Agli, Cometów i Longów nie trafiłem jak na razie na jakieś felerne partie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Być może zraziłem się bo trafiłem na taką partię albo jakieś podróby, ale obserwuję to już od jakiegoś czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punkfish Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Oj Sławku jak dzisiaj machnąłem nią na 0,14 żyłce to nie widziałem gdzie spadła Ja wiem gdzie Oj Sławku jak dzisiaj machnąłem nią na 0,14 żyłce to nie widziałem gdzie spadła http://fakty.interia.pl/swiat/news/pakistan-katastrofa-samol otu-pasazerskiego,1787562 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Oj Sławku jak dzisiaj machnąłem nią na 0,14 żyłce to nie widziałem gdzie spadła Ja wiem gdzie Oj Sławku jak dzisiaj machnąłem nią na 0,14 żyłce to nie widziałem gdzie spadła http://fakty.interia.pl/swiat/news/pakistan-katastrofa-samol otu-pasazerskiego,1787562Jeśli to miał być żart, to dla mnie kompletnie żenujący.Grego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) Żart jak żart. Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Nowe przyciemniane fakturki . Na razie tylko nowe skrzydełka ponieważ czekam na kotwice . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 (edytowane) Trochę musiałem poczekać na nowe skrzydełka ale w końcu już są Na poniższych dwóch fotkach prezentuje obrotówki w rozmiarach nr 2 a na 3 fotce wielkość nr 1. Dzisiaj akurat naszło mnie na przyciemniany mosiądz Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 No i w końcu długo oczekiwana moja ulubiona aglia Grzesiek, na złotego longa złowiłem okonia 35cm z brzegu i to na casta i to na długim Jeśli jest opcja to chciałbym nr 2 z 5-6 szt, np. po 2 z każdego rodzaju. Da radę? S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 (edytowane) Oczywiście . Jak na longa złowiłeś 35 cm okonia to na aglie walniesz takiego z 40 cm Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 (edytowane) A tutaj kilka przyciemnianych przeciążonych obrotek w rozmiarze nr 2. Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Wynik weekendowych testów blaszek. Rybka wzięła na agliopodobną obrotówkę nr 2 mojej produkcji. Pstrąg miał około 53 cm i sorki za zdjęcie na podbieraku. Nawet nie wiecie jak trudno było zrobić tą fotkę :)Oczywiście buzi i marmurek wrócił do wody. Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 No Grzesiek gratuluję! Potok pierwyj sort ma się rozumieć, apropo.. blaszki od Ciebie kręcą się nawet w opadzie wziąłem je nad wodę i rzucam.. opada, opada, opada.. poderwałem delikatnie a ta franca się kręciła cały czas, Krzyś na to rzekł... lepsza od meppsa PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 A dziękuje W sumie nie tworze ich do łowienia z opadu ale może jest to nie wykorzystany aspekt tych obrotówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Nowe stare wzorki . Na fotce prezentuję obrotki w rozmiarze nr 2 w mieszance mosiądzu i sreberka. Wariant sprawdzony na kropkach. Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 (edytowane) Wielkość nr 1 w wersji przyciemnianej Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Widzę kolejne fajne blaszki , boleniówka wreszcie zafartowana 2 choć małymi bolkami ale za to z wody stojącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Jak z wody stojącej to liczą się podwójnie Nowe kombinacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 (edytowane) Przyciemniane, wielkość nr 1 z bursztynowymi koralikami Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi