mysz Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Cudeńka!! napisz mi na PW jaka cena za takie może się skusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 PW wysłany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Niestety nic nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 (edytowane) PW już na pewno wysłany Kilka nowych kombinacji przez młoteczkowanie, srebrzenie i przyciemnianie. Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) Wprowadziłem trochę koloru do swoich obrotówek . Poniżej kilka przykładowych młoteczkowanych pasiaczków. Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) Kilka pasiaczków wielkość nr 2 . Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Aglie 2 ala Black Fury jest niesamowita!!! Brawo. Inne też są piękne ale Aglia to biżuteria jak jajko Faberge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Dzięki za pochwały . Jest jeszcze kilka pomysłów nad którymi pracuję. Zabawa w obrotówkową biżuterię pochłania masę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 @mesiro - sprzedajesz swoje cudeńka?może masz w ofercie longi 3 i wadze ok 15gr - szukam czegoś nowego na troty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Wiadomość wysłałem na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Kilka obrotek z dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Zamówienie i przelew zrobiony, myślę ,że zdąży dojść przed wyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Myślę ,że nie będzie najmniejszego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Witam po wyjeździe zagranicznym. Jakoś Niemiec nie polubiłem .Nie ubłaganie zbliża się 1 styczeń. Początek sezonu trociowego i pstrągowego. Prace nad nowymi i sprawdzonymi kilerami trwają. Na początek trochę obrotek w wielkości nr 2. Mój najbardziej sprawdzony wzór na pstragi w minionym sezonie. Sreberko z mosiądzem i przyciemnianym korpusem.Nie ma również co się ograniczać do swoich klasyków . Młoteczkowane przyciemniane sreberko.No i jeszcze kombinacje sreberka z patyną oraz różnymi kolorami. Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Witam po wyjeździe zagranicznym. Jakoś Niemiec nie polubiłem .Nie ubłaganie zbliża się 1 styczeń. Początek sezonu trociowego i pstrągowego. Prace nad nowymi i sprawdzonymi kilerami trwają. Na początek trochę agli nr 2. Mój najbardziej sprawdzony wzór na pstragi w minionym sezonie. Sreberko z mosiądzem i przyciemnianym korpusem.A może coś dużego byś pokazał na szczupłego jeśli można ale wagi lekkiej zdjęcia 3-4 z pierwszej strony takie kolorki-design tylko troszkę większe Edytowane 18 Grudnia 2012 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Największe skrzydełka jakie mam to aglia nr 3 i comet nr 3. Robią już dobre zamieszanie. Longi nr 2 mają tez bardzo mocną akcje nie jak u typowego longa. Skrzydełko jest trochę mocniej wykrępowane. Muszę nad korpusami popracować i może przed świetami uda mi się jakieś fotki wrzucić. Dzisiaj troszkę poskręcałem i wyszły przyciemniane młoteczkowane aglie nr 2. Oczywiście główna myśl przewodnia to pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Największe skrzydełka jakie mam to aglia nr 3 i comet nr 3. Robią już dobre zamieszanie. Longi nr 2 mają tez bardzo mocną akcje nie jak u typowego longa. Skrzydełko jest trochę mocniej wykrępowane. Muszę nad korpusami popracować i może przed świetami uda mi się jakieś fotki wrzucić. Dzisiaj troszkę poskręcałem i wyszły przyciemniane młoteczkowane aglie nr 2. Oczywiście główna myśl przewodnia to pstrągi IMG_5550.JPGJak coś wykombinujesz z tymi większymi to wrzuć najchętniej mieszanka srebra i miedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Jestem aktualnie mocno zajęty pracą i na obrotówki pozostaje niewiele czasu. Co do cometów i agli nr 3 czekam na stożki do nich. W wolnej chwili skręciłem trochę longów nr 3. Waga około 11 gr bez kotwiczek. Plateki srebrzone a korpusy delikatnie przyciemnione. Start natychmiastowy. Praca oczywiście bardzo mocna. Przygotowane na rozpoczęcie sezonu szczupakowego. Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Od pewnego czasu wykonuje korpusy z drutu miedzianego. Dla zwiększenia efektywności korpusy pokrywane są dodatkowo czerwoną farbą. O to efekty: rozmiar nr 1. Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Cacy wiry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Grzesiu, wszystko ładnie ale może byś trochę odstawił metal i trochę woblerów urobił? W maju mam nadzieję, że wpadniesz do Olsztyna i polecimy na Wadąg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Fajne wirówki, mam kilka od kolegi no i co mi się szczególnie podoba w nich to start praktycznie od kontaktu z wodą, poza tym prowadzone z prądem pracują nie gasną co przy moim pstrągowaniu ma szczególne znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Pracować muszą natychmiast bo innej opcji nie ma . Co do pojawienia się w Olsztynie to będe 29.04/30.04 ale to wyłącznie w celach towarzyskich i skończy się to nad Kortowskim . Może w maju jakoś później znajdę chwilkę czasu i wpadne na majowe klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 (edytowane) Przy weekendzie trochę wolnego czasu więc można było w końcu troszkę obrotek poskręcać. Przy okazji zmontowałem kilka nowych chwostów. A o to wynik testów wirówek z chwostami. Po pobraniu zorientowałem się że od pstrąga dzielą mnie dwa duże powalone drzewa. Oczywiście czego się nie robi dla ryb. Dwa szybkie skoki oraz trochę wody w woderach. No w sumie więcej niż trochę :-) Edytowane 11 Marca 2014 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi