meth666 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Grzesiu , ostatnia kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Ostatnie to dwa kozaki w żółte i czerwone kropy Kilka fotek biedronek tym razem z dzisiaj. Wielkość to numer 1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 W związku z wczorajszym meczem dopiero dzisiaj wstawiam fotki. Dwie blaszki z wyklepanymi skrzydełkami. Wielkość to coś między nr 5-6. Dla porównania na fotkach mepps comet nr 3. Wirówy stawiają spory opór w wodzie. Przy sprawdzaniu pracy w moim aero chyba tryby się wyprostowały Obrotówka z mosiężnym skrzydłem waży 18 gram a z miedzianym 14 gram czyli nie za dużo. Na jesienne płyciaki są idealne. Kotwiczki powinny być większe ale aktualnie nie miałem odpowiednich. Pracują bardzo mocno i równo. Szerzej pracę można określić na walkę pajka 40 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Kilka obrotek wielkości nr 3. Waga około 8 gram. Kolorystka to czyste srebro z czerwonymi kropami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Na trociowe ostatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 15 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Niedzielny wypad na trotki na zero ale jak usłyszałem kiedyś nad Słupią ,, nie ma wyjścia piłujemy dalej". Jeszcze dwa tygodnie sezonu trociowego . Mam nadzieje ,że szczęście dopisze. Poniżej obrotówki w stonowanych barwach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 16 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Na fotce największa z trzech trotek złapanych przez kumpli na moje wirówki. Nie wiem czy jakaś inna ryba daje większą motywację do dalszej pracy nad nowymi wzorami i modelami . Pracownia już prawie gotowa więc będzie nad czym pracować w jesienno-zimowe wieczory 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Kilka obrotówek w nowej wersji. Wielkość 5 +. Waga od 20 do 23 gram. Start obrotówki jest natychmiastowy. Jak na taką wielkośc pracuje mocno i równo. Wirówki stworzone na obławianie jesiennych płyciaków . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Kolejne z serii: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Grzegorz zacne . Na Morawy i Nogat jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 11 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Czekam tylko żeby trochę bardziej roslinność opadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Klepanki wielkość nr 3. Korpusy z drutu i koralików. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Przynęty G.W., jakich skojarzeń by nie przywoływał ten skrót , to i tak respekt za całokształt. Jak bym łowił na obroty, to właśnie ze stajni takich twórców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Paweł, G.W to nie skrót tylko inicjały naszego kolegi i nikomu nie przywołują innych skojarzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Grzegorz zacne . Na Morawy i Nogat jak znalazł Na Morawy jedynie Kopyto 6-tka, tylko stonowane kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Fajne obroty!ale dlaczego nie stosujesz strzemiączek z pojedynczego drutu?moim zdanie lepiej na nich pracują!P.S-czy można u Ciebie coś zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Przynęty G.W., jakich skojarzeń by nie przywoływał ten skrót , to i tak respekt za całokształt. Jak bym łowił na obroty, to właśnie ze stajni takich twórców. Myślałem nad zmianą skrótu na przynęty Ebola bo takie skuteczne . A tak na poważnie nazwa już powstaje w głowie . Co do strzemiączek z drutu nigdy ich nie robiłem. Myślę ,że nie ma problemu żeby je zrobić. Przy czym na tych strzemiaczkach co używam aktualnie wirówki chodzą bardzo dobrze więc nie szukałem innych rozwizań . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Bezsenne noce 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Sezon trociowy zbliża się wielkimi krokami ku mojemu wielkiemu zadowoleniu. Tak pod te styczniowe trotki kilka sztuk L.3. Jutro postaram się zrobić lepsze fotki w świetle dziennym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Nie tylko trotki lubią takie cudeńka.Przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Grzesiu,jakich kotwic używasz do swoich wyrobów ??? Drugie pytanie będzie dotyczyło wzoru na skrzydełku.Widziałem pionowe,skośne [45,60 stopni],klepane,przetarte.Czy da się wykonać wzór poziomy-powiedzmy paseczki po 0,5 cm. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Do blach używam kotwic VMC. Nie ma oczywiście problemu żeby załorzyć inne. Co do wzorów to oczywiście poziome paski są do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Fotki Trociowych Trójek. Waga około 13 gram. Skrzydełka wykonane z miedzi oraz mosiądzu. Rozpoczęcie sezonu co raz bliżej. Już nie moge się doczekać :-) Edytowane 26 Stycznia 2015 przez mesrio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Pierwsza "trociówka" ma zar....ą fakturę.Pewnie będę chciał takiego longa tylko w roz.1 [ 1+ ]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 NIe ma problemu wszystko da się wyklepać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi