popper Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 L.3 waga 11,5 grama na mosiężnym korpusie. Na drugiej fotce klepanki w rozmiarze K.3 waga około 13,5 grama na korpusie z drutu miedzianego. W przygotowaniu są wirówki najmniejsze z serii L.0. Testowe egzemplarze pracują idealnie. IMG_3835.JPG IMG_3895.JPGDzisiaj testowałem model z dolnego zdjęcia.Praca perfekt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Ja już przestałem testować wszelkie obrotówki Riomesa ... po prostu je używam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Kolejny powrót do mojego wątku. Mam nadzieję ,że już na stałe ????. Na początek kilka pstragowo-okoniowych wahadełek. Długość 40 mmWaga 3,5 grama 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 (edytowane) Wahadełka pstrągowe wykonane z 1 mm blachy miedzianej. Edytowane 4 Lutego 2021 przez mesrio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi